Miten tehdä häivytetty rajaus?

25.01.2019

Kissarajaukset eivät yksinkertaisesti sovi kaikille, koska joillakin silmien ulkonurkkien poimut estävät sen. Jopa tällainen utuinen rajaus on joillekin liikaa. Itse lukeudun näihin ihmisiin, joille kissarajaus ei sovi (kuvia varten nostan kulmakarvoja niin, ettei poimua näe). Poimun näkee, kun rentouttaa kulmakarvat ja katsoo kasvojaan toisen peilin avulla sivusta. TÄSSÄ kuvassa näkyy hyvin silmän ulkonurkkien poimu.

Tämän postauksen rajaus on kuitenkin sellainen, joka sopii myös meille enemmän poimuisille.

LISÄÄ KAJAALI

Kaikista tärkeintä tässä on käyttää pehmoista kajaalia. Tämän ei tarvitse näyttää täydelliseltä, koska raja kuitenkin häivytetään. Itselläni on tässä käytössä Laveran ruskea kajaali. Usein puiset kajaalit ovat tähän helpompikäyttöisiä, koska ne eivät asetu ja jämähdä liian nopeasti.

HÄIVYTYS

Häivytä kajaali jämäkällä siveltimellä. Itse käytän Sigman E30 kynäsivellintä*. Voit lisätä siveltimeen hieman luomiväriä, jotta häivytys onnistuu vielä helpommin. Käytin luomiväreinä NYXin Contour & Highlight -paletin sävyjä*.

LUOMIVAKO

Halutessasi voit lisätä luomivakoon ruskeaa sävyä, joka on itseasiassa parempi ainakin niille, joilla on raskaammat silmäluomet. Käytin tässä Real Techniquesin häivytyssivellintä*, joka on yksi lemppari häivytyssiveltimistäni.

VIIMEISTELE

Lisäsin Kicksin Flirty Extensions ripsaria*, johon olen päätynyt nykyään lähes joka päivä, koska se erottelee ja pidentää kauniisti. Huuliin laitoin L.A. Girl Glazed Lip Paint sävyssä Peony*.

Lopuksi voit laittaa hieman kosteusvoidetta viistosiveltimeen ja vetäistä kissarajat supertarkoiksi.

*Sisältää mainsolinkin. Tuote saatu. 

  • Jossu

    Tämä tuli tarpeeseen!! Kiitos! Aivan upean kaunis kuva! Ihanan raikas ja pirteä huulipuna!😍

    • Miia Ezen

      Kiitos Jossu 😍 Ja kiva, kun oli apua. 👌

  • Hanna

    Hei! Näytit joskus tarinassasi valopeilin, jota käytät meikkaamiseen. Onko siinä riittävä valaistus vai käytätkö lisävaloa?

    Irtoripset! Suositteletko jotain luonnollisia, vain hieman tuuheuttavia irtoripsiä. Tuntuu että monet ovat liian övereitä.

    Ps. Ostin rimmelin aurinkopuuterin suosituksesi perusteella ja on aivan huippu! Kiitos siis 🙂

  • Aina

    Olen ostanut monia meikkituotteita sinun suosituksiesi perusteella, esimerkiksi Milani Cosmeticsin poskipuna Luminoso kotiutui vinkkisi perusteella, ja se on ihan paras tuote. Kiitos kaikista vinkeistä! Osaisitko muuten sanoa noista uusiutuneista Estee Lauder Double wear light meikkivoiteista, että miten ne sävyt ovat muuttuneet.. Nimittäin olen vuosikaudet käyttänyt sävyä intensity 2.0, mutta nyt ovat uudistaneet niitä ja ne sävyt on nimetty ihan eri tavalla, oli ecrua ja mitä lie.. Niin kaipaisin vinkkiä, että mikä olisi lähinnä sitä vanhaa 2.0 sävyä. Tilasin näitä aina netistä, sillä lähin Estee Lauderia myyvä liike on 140 km päässä ja liikun harvoin sinne suuntaan.

  • Hanna

    Onpa ihana silmämeikki! Olen itse alkanut häivyttämään hiukan myös nestemäisellä rajauskynällä tehtyjä rajauksia tummalla luomivärillä, muistaakseni Erika Naakan blogista bongasin tämän ja huomasin että itsellä ainakin näyttää usein paremmalta kuin tarkat rajaukset. Tätä kokeilen ehdottomasti seuraavaksi!

    Ehdotus: Postaus erityisesti silmälasien kanssa sopivista silmämeikeistä kiinnostaisi kovasti! Olen itse käyttänyt laseja jo vuosia mutta viimeisen vuoden ajan vasta kokoaikaisesti. Vaikka tykkään mun laseista ja linssit on ohuet ja sangat vaaleat, koen että meikki usein vähän katoaa lasien taa ja meikatessa kivan näköinen kokonaisuus näyttää lopulta vähän valjulta tai epäsiistiltä. En tiedä miten paljon itse meikillä tässä voi tehdä, mutta jos sinulla on vinkkejä, olisi kiva kuulla. 🙂
    Kiitos huipusta blogista, sun instatutoriaalit on mun päivien piristys!

    • Miia Ezen

      Kiitos Hanna! <3 Joo itseasiassa toivomaasi postausta on pyydetty niin paljon, että se on vihdoin tulossa. 😀 Ja IG-tutoriaaleja on tulossa paljon lisää nyt kun pääsin takaisin kotiin lomilta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram