Paras hopeashampoo

13.01.2019

Käsiteltyä blondia hiusta on mielestäni haastavaa pitää samaan aikaan kylmän sävyisenä sekä hyväkuntoisena. Moni hopeashampoo on todella kuivattava ja tekee tästä yhtälöstä hankalan. Tämän postauksen tuotteet toimii ja ei tee hiuksistani harmaita tai jopa violetteja. Jotkut tosin haluavat harmaaseen taittavat hiukset, mutta omasta mielestäni ne ovat hieman menneen talven lumia. Nyt muodikas blondi on raikkaan kylmän sävyinen sekä eloisa.

Hehkutin ennen Fanolan hopeashampoota, mutta pitkän käytön jälkeen huomasin sen olevan todella kuivattava. Ja nyt kun olen opiskellut enemmän myös kosmetiikan raaka-aineita, sisältää tuo Fanola sellaista säilöntäainetta (metyyli-isotiatsolinonia), jolle moni herkistyy.

KAKSI PARASTA HOPEASHAMPOOTA

By Noor Violet Toning shampoo* ja Amikan Bust Your Brass Cool Blonde Shampoo ovat ehdottomasti kaksi parasta löytöä. Testasin meinaan noin vuosi sitten todella suuren määrän eri brändien hopeashampoita lehtijuttua varten ja voin kyllä sanoa suoraan, että markkinat on täynnä vaikka minkämoisia hopeashampoita, joilla ei tee sitten yhtään mitään.

Nämä molemmat suosikkini eivät kuivata – tai no, ainahan hopeashampoot hieman kuivattaa, mutta näillä ei hiuksista tule purkkaa. Jos siis pystyt elämään ilman hopeashampoota, niin täydellistä. Itse käytän näitä noin joka kolmannessa pesussa, koska muuten hiuksistani tulee pissan keltaiset.

Kumpi näistä kahdesta sitten valita? Itse menisin tässä hinnan mukaan. Amikan Shampoo on huimat 35€ ja sitä saa esimerkiksi Sokoksista. By Noorin Shampoo maksaa taas noin 17 euroa ja on usein saatavilla jopa 8,50 euron hintaan Cocopandalta*.

P.S. Tajusin juuri postausta kirjoittaessani, että eipä siitä ole kauankaan, kun tästä aiheesta kirjoitin. Tällaista tämä bloggaaminen välillä on. Niin ja muuten nuo simppelit korvikset on saatu Cailapilta.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Niina

    Itse pidän Dermosilin hopeashampoosta. Onko muilla kokemuksia?

    • Miia Ezen

      Olisko muilla? Mulla ei ole kokemusta. 😊

  • Hahanna

    Mikä mahtava korostustuote sulla tässä poskipäilläsi on? Upea, viileä violetti, vavaVOOM! 🤤😉

    • Miia Ezen

      Hihi.. kiitos! 😃 Se on Essencen sellaista irtopuuterimaista highlighteria. 👌

  • Pauliina

    Täytyypä tutustua näihin! Mitä mieltä olet Fudgen hopeashampoosta?

    • Miia Ezen

      Heippa Pauliina! 😊 Tykkäsin siitä ennen, mutta mun henk koht mielipide on, että nää kaksi on parempia. 👌

  • Jenni

    Heippa! Minä olen tykännyt käyttää Simin Sensitive DS Blond Shampoota, toimiva eikä ole myöskään pahan hintainen 🙂

  • SK

    Itse ostin Fanolaa viimeksi kampaajan suosittelemana ja olin ihan kamalan pettynyt. Hirveän hintainen, kamalan hajuinen, ja hieman jäi mietityttämään mitä myrkkyä tulee päähän levitettyä kun kädetkin jää pesusta siniseksi eivätkä jynssäämälläkään puhdistu. Ihmettelen miten se on niin suosittua! Palasin takaisin ehdottomaan suosikkiini Schwarzkopf color freeze hopeashampooseen. Taivaallisen tuoksuinen enkä tarvitse edes hoitoainetta kaveriksi. Käytän lähes joka pesukerralla. Eikä maksa maltaita. Kampaaja kertoi että jotkut hopeashampoot kerrostuvat hiuksille ja niitä kannattaisi välttää. Fanola ja Schwarzkopf eivät kerrostu. Mitenköhän nämä kaksi, tiedätkö Miia?

    P.s. todella kaunis meikki kuvassa 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa SK! 😊 Mulla on aina hanskat kädessä, kun levitän hopeashampoota. 🙈 Pigmenttihän voi kerrostua ja ilmeisesti, jos hiukset muuttuu violeteiksi, kuten fanolalla meinasi käydä. En keksi muuta, mikä muu voisi kerrostua. Ja kerrostumia tietenkin voi estää sillä, ettei pese hopeashampoolla joka kerta. 👌😊 Mutten ole kampaaja, joten ehkä joku muu tietää paremmin.

      • SK

        No tuohan kuulostaa kyllä loogiselta! 😄En ymmärtänyt mistä kerrostumisesta kampaaja puhui, mutta tietysti varmaan just tuosta pigmentistä.

        Totesin itsekin Fanolan suhteen että jos meinaan pullon käyttää loppuun niin pakko jatkossa käyttää hanskoja. On vaan hämmästyttävää miten vaikeeta hiusten pesu voi olla kun ei saa sitä sormituntumaa päänahkaan 😅

        Täytyy testata ainakin tota byNooria, kun on huokeahintaisempi. Huomasinpa vielä että sattui olemaan jostain lehden välistä saatu testipussi vielä tallella 👍🏻😊

        Mukavaa lomaa! 😊🍹

  • Papu

    Hei Miia!

    Yritin käydä kommentoimassa tuohon sun postaukseen, missä on meikitön meikki. Mutta sieltä ei löydy kommenttien työtä, joten siksi tästä aiheesta nyt tähän postaukseen.

    Ymmärrän, että olet taiteilija ja taitava meikkien kanssa ja näitä upeita tuloksia on ihana katsella. Varmasti kivaa ja ylpeyden aihe, kun teet työtäsi, luot.

    Mutta nuo oikeasti meikittömät kuvat mitä sinulta joskus näkyy: niinwau!!!!

    Olet tosi kaunis nimenomaan “ennen” kuvassa. Ihana.
    Ihosikin on ihan , vaikka itse moitit auringon haittoja iholla. Mutta ei ihosi näytä haittaantuneen auringosta. Se on kaunis!!

    Olet taitava työssäsi, upea meikissä ja meikittä.

    • Miia Ezen

      Heippa Papu! 😊 Joo, mun pitää selvittää syy tuohon, miksi kommentointi ei joissakin postauksista toimi. 🤔 Ja olipa ihanasti sanottu! Suuri kiitos! ❤️ Onpa ihana kuulla kehuja asiasta, joka on itselleen vaikea.

  • Elina

    Kysyisin vain, että mitä huulituotetta sinulla on tässä?

    • Miia Ezen

      Heippa Elina! 🙂 Taitaa olla Isadoran huultenrajauskynää koko huulilla sävy 28 ja päällä Novexpertin huulirasvaa, joka on todella kiiltävä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram