Vuoden 2018 löydöt ihonhoidossa

31.12.2018

Ihoni koki jo uskomattoman muutoksen vuonna 2017, kun tutustuin koreakosmetiikkaan. Vuosi 2018 vei se uudelle tasolle, kun opin lisää kosmetiikan raaka-aineista ja mitä oikeastaan edes tungen iholleni. Tästä on tulossa erillinen postaus aivan pian. Vuonna 2018 otin ihonhoitoon mukaan myös luonnonkosmetiikkaa ja etenkin laadukkaita öljyjä. Näin ihoni parani entisestään. Ihonhoidon alkeista voit lukea lisää TÄSTÄ. Tämän postauksen tuotteet ovat jääneet pysyäkseen niiden tehokkuuden ja edullisuuden vuoksi.

KOSTEUTUSTA

Weledan Skin Food* on tehnyt ihossani suuren muutoksen. Ihoni pysyy koko päivän pehmoisena ja kuulaana. Kannattaa huomioida, että tämä on todella ytyä voidetta ja moni meistä ei ole tottunut käyttämään tällaista varsinkaan päivällä saati meikin alla. Instagram profiilini highlightseista löytyy ohjeet, miten käytän tätä meikin alla. Lisäksi olen tekemässä videota tänne bloginkin puolelle, jossa kerron käyttöohjeet.

Superyllättäjäseerumi löytyy Yliopiston Apteekilta. Tämä kaikille ihotyypeille tarkoitettu seerumi tuoksuu taivaalliselle ja on luonnonkosmetiikkaa. Tämä tehokosteuttava seerumi maksaa vain 20 euroa ja on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Niin kuin kuvasta näkyy, alkaa seerumini vedellä viimeisiään, joka on kauneusbloggaajalle todella harvinaista.

TEHOKKAITA ÖLJYJÄ

Sekaihoisena olen kiertänyt öljyt kaukaa, mutta siinä olen tehnyt virheen. Ihoni nimenomaan tarvitsee hyviä öljyjä. Nourish London Firming Facial öljyä* käytän usein öisin ja aamulla herään niin pehmoisen ja ravitun ihon kera. Tämä öljy on unelma pintakuivalle ja myös ikääntyvälle iholle. Hinta on vain 25,90€, vaikka se sisältää todella laadukkaita raaka-aineita.

Kora Organicsin öljy* on todella tehokas kuiville silmänympäryksille. Laitan kuitenkin alle aina hoitonestettä, jotta ihoni saa myös vesipitoista kosteutusta. Tämä öljy on melko arvokas, mutta se kestää pitkään. Se on ollut päivittäisessä käytössäni siitä lähtien, kun Kora Organics lanseerasi Suomeen, eli viime huhtikuusta alkaen.

KUORIVA KASVOVESI

Ilman Son & Park Beauty Wateria en vaan voi elää ja käytän tätä myös asiakkailleni. Tämän tuotteen tehtävä on puhdistaa ja kuoria hellävaraisesti. Se sopii kaikille ihotyypeille ja palauttaa ihon PH-arvon vesipesun jälkeen. Lisäksi se myös hieman kosteuttaa ja valmistelee ihon seuraavia tuotteita varten. ‘Must have’ -tuote ennen meikkiä. Tätä tuotetta saa Green & Gracelta, mutta ikävä kyllä on tällä hetkellä loppuunmyyty.

EXTRA: PIKAKUIVATTAJA

Extrana halusin ottaa mukaan kynsituotteen. Vuoden 2018 meikkilöydöistä on tulossa vielä erikseen postausta.

Ainoa asia, jota inhoan kynsien lakkaamisessa on se että lakan kuivumista pitää odottaa. Onnistun aina sotkemaan lakat. Essien Quick-e pikakuivattaja* säästää tältä tuskalta ja kuivattaa kynnet hetkessä. Tässä postauksessa muuten kynsissäni on Essien lakkaa sävyssä Polar-izing ja sen päällä Essencen glitter-lakkaa.

Onko teillä jotain mielettömiä ihonhoitotuotteita, joita löysitte tänä vuonna?

P.S. Ohjeet tämän postauksen meikkiin löydät Instagram profiilini highlightseista nimellä ‘Easy Smokey’.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Nappijonna

    Tuo Weledan Skin Food tuli käyttöön loppukesästä 2018 ja oon niin umpirakastunut ja onnellinen! Ihokin on!
    Miten voikin olla supertehokas ja edullinenkin vielä. Ja aina kun on tarjouksessa niin pakko ostaa kun nytkin kolme eri putelia eri täyttöasteisina vessassa, repussa ja keittiönpöydällä. Vaikkakin laitan sitä yleensä olevinaan vain kahdesti päivässä, niin huulin sitä myös menee kun huulirasva on hukassa tai loppunut.

    • Miia Ezen

      Joo mä ihmettelen samaa, että miten tosiaan voi olla niin tehokas ja vielä edullinenkin. ❤️

  • Anniina

    Misshan hoitovesi on mielestäni parempi kuin beaty water. Missha kosteutti, tuo toinen enemmänkin on kuin pesuainetta.

    • Miia Ezen

      Heippa Anniina! Joo tuo Missha on tosiaan myös hyvä. 😊👌 Näillä kahdella tosin on hieman eri funktiot. Beauty Water on tosiaan enemmän kuoriva ja puhdistava ja vain hellästi kosteuttava, jonka jälkeen laitan vielä hoitonesteen. Itse tosin tykkään hoitonesteissä enemmän paksummista koostumuksista nykyään kuin tuo Missha, mutta nämä on niin makuasioita ja myös riippuu siitä mistä oma iho tykkää. 😊 Kiva, kun oot löytänyt oman suosikin.

  • Hanne-Leena

    Itselleni myös oli ihana löytö tuo Weleda, siitä on tullut koko perheen uusi Bepanthen ❤️ Lisäksi Haut-Segalan ruusuvesi on ollut itselleni ihana ihonkosteutuksen pohjatuote 👍

    • Miia Ezen

      Joo noita ruusuvesiä kehutaankin paljon ja onpa kiva kuulla, että Weledasta on tullut koko perheen suosikki. <3

  • Laura

    Onnea uudesta blogisivusta, hienolta ja selkeältä näyttää! Weledan lähti juuri tilaukseen, ekaa kertaa kokeilen, oli tarjouksessa Kicksissä 10,90€!

    • Laura

      Taisikin olla muuten vain tuo pikkupurkki noin halpa, ei alessa. Mutta tosiaan, kokeiluun lähtee nyt 😊

  • Jenna

    Essencellä on myös todella hyvä kynsilakan pikakuivattaja, ei maksa kuin alle 3€ eli on halpa, mutta todella hyvä. Tämä uusi blogi on aivan ihana, täytyykin joku päivä ihan ajan kanssa syventyä 😍

    • Miia Ezen

      Hei olipas hyvä vinkki! 😀 Ja kiva, kun viihdyt täällä blogissa. <3

  • Tiina

    Ostin joskus syksyl noit Essien kuivatustippoja, ku bongasin Sokoksel, ja Essie on Alexa Dagmarin luottomerkki.

    Ei toiminu mulla yhtään, vaan pari tuntia ennen nukkumaanmenoa lakatut ja Essien kuivatustipoilla kuivatut kynsilakat oli aamul rullalla. Lakkakerroksia oli kaksi. Mun kokemus näistä on, et ne tekee semmosen oudon pinnan kynsilakkaan, et vaikuttaa kuivalta, mutta ei todellisuudessa sitä ole. Käytin Mavalan lakan kans, joten en tiedä, onko sillä vaikutusta.

    Kiitos kivasta blogista ja uudesta linjasta, että et photaroi kuvia. Olet niin upea ilmankin kuvankäsittelyä. ❤️

    Ostin sit Essencen tipat, mitä on kans kehuttu, mut en oo viel kokeillua.

    • Kikaltsu

      Pakko hc-lakkailijana vinkata 😉

      Suosittelisin ihan puhdasta pikakuivattavaa päällyslakkaa. Juu, tipat ovat askel siihen suuntaan, mutta jos todella haluaa lakkauksen säilyvän, eikä tarvitse olla kolmea tuntia tekemättä mitään, niin pikakuivattava!
      (ne tosin sisältävät usein mm. tolueenia, jota monet haluavat vältellä)

      Itse käytän tällä hetkellä joko Sally Hansenin tai Kiara Skyn pikakuivattavaa (Sallya on monesti esim. Sokoksilla 3+1 päivien tarjouksissa, ja Kiaraa saa CesarsShopista). Myös Essiellä on SpeedSetter, mutta se levittää leimaukset=koristelut, joten ei itse ole tullut käytettyä (toki jos laittaa vain kynsilakan, toimii mainiosti).

      • Miia Ezen

        Hei loistavaa saada kynsijutuista vinkkiä sellaiselta, joka tietää ihan varmasti paremmin nämä kuin minä. 😀 <3

  • Ansku

    MADARA Balancing Toner !Mun pintakuivansekaihon pelastaja en ikinä vaihda ja suht usein vielä tarjouksessaja toinen PATYKA advancepumplingseerumi OMG ja ikä on 42 ihoni on ainakin 10v nuorempi !!Älkää naiset unohtako Seerumeitanne !! Hyvää Uuttavuotta 2019

    • Miia Ezen

      Heippa Ansku! Kiitos ihanista vinkeistä. <3

  • Anni

    Uusi blogi näyttää mobiilissa tosi tosi kivalta! 🙂 Onnea uuden vaiheen aloittamisesta!

    • Miia Ezen

      Kiitos Anni! <3

  • Mehis

    Onnea uudesta blogisivusta,selkeältä ja raikkaalta vaikuttaa👍🏻👍🏻😊
    Innolla odotetaan uusia blogipostauksia💖

    • Miia Ezen

      Kiitos Mehis! Jee, uutta juttua pukkaa ja paljon. Huomenna onkin videon aika. 🙂

  • Jenni

    Ihanaa uutta vuotta Miia! Sivut ovat oikein näpsäkän näköiset ja selkeät. Postauksen meikki on huikea!! Wau!

    • Miia Ezen

      Loistavaa uutta vuotta sullekin ja superiso kiitos <3

  • Aikku

    Sivut näyttää oikein selkeiltä ja helpolta käyttää mobiilisti. Tykkään kyllä hurjasti muutoksesta! Odotan innolla tulevia postauksia 🙂

    • Miia Ezen

      Oi ihana kuulla, että tykkäät! Joo täällä tehdään kaikkea nyt niin uudella innolla, kun onhan tämä blogi itselleni kuin toinen koti. <3

  • Iina

    Tuo YA:n seerumi on kyllä huippu! <3 Weledan Skin Food taas on ostoslistalla ollut pitkään.

    Näytät muuten näissä postauksen kuvissa aivan mielettömän upealta, siis VAU! :O <3 Näytät kyllä upealta ihan joka kuvassasi, mutta näissä olet jotenkin ihan poikkeuksellisen, hehkuvan kaunis! <3

    Pidän muuten tästä uudesta sivustostasi, vaikuttaa selkeältä ja ulkoasu on kaunis ja raikas. 🙂

    • Anniina

      Mitä seerumi tekee? Varmaan ravitsee yms, mistä sen näkee? 😁

      • Miia Ezen

        Heippa Anniina! 🙂 Seerumeita on moniin eri käyttötarkoituksiin ja ne valitaan siis sen mukaan mitä mikäkin iho tarvitsee. Tehokosteutus on lienee se kaikista yleisin seerumin käyttötarkoitus. Mutta sanoisin kuitenkin, että ennen seerumia on muu ihonhoito oltava kunnossa, koska muuten iho ei välttämättä pysty käyttämään hyväksi seerumin tehokkaita raaka-aineita. Eli seerumi on siis viimeinen, joka lisätään ihonhoitoon. 🙂

    • Miia Ezen

      Oi kiitos Iina! <3 Uskon tuo todella kevyen meikkipohjan tekevän sen. 😀

  • Katri

    Löysin huikean hyviä luonnonkosmetiikka tuotteita esim. Novexpertin hyaluroniseerumi ja patykan tuplapuhdistus 👌

    • Miia Ezen

      Uuh! Merkit on jo itsessään niin mielenkiintoisia, että noita mielelläni kyllä testaisin. 😀

  • Katri

    Whamisan kasvovesi vei kaiken pintakuivuuden – täyttä kultaa 😍

    • Miia Ezen

      Joo! 😀 Se on niiiin ihana. Mulle vaan vissiin liian ytyä, kun naama lehahtaa siitä punaiseksi. Rauhoittuu kyllä heti, kun tuotteen pesee pois.

  • Maria Tampereelta

    Hei Miia. Onpa ihana tää sun uus blogi, tosi raikas ulkoasu, ja kaikki jutut selkeästi löydettävissä.
    Kiitos ihanista meikki, ja kauneusvinkeistä, mitä sulta saa.

    Oot kyllä taitava likka <3

    • Miia Ezen

      Oi no wautsi, kiitos! Terkut sinne Tampereen suuntaan! 🙂

  • tiinuli

    Hei,

    Mahtavaa,että olet saanut ihan oman blogin. Onnittelut!

    Kysymykseni koskee ihon kuorintaa, mitä kaikista matkan varrella suosittelemistasi kuorintavoiteista suosittelisit erityisesti herkälle sekaiholle?

    • Miia Ezen

      Kiitos Tiinuli! 😀 Mizon Apple Smoothie Peeling Gel olisi yksi niistä, joka olisi varmasti hyvä. 🙂

  • Tiina

    Ihana blogi! 🙂 lyhyesti ja ytimekkäästi.

    • Miia Ezen

      No wau! Kiitos! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram