Blogini muuttaa

16.12.2018

En olisi ikinä arvannut, että blogistani tulee yksi Suomen suosituimmista kauneusblogeista. Kaiken sen on mahdollistanut niin aikaisempi blogikotini Idealista kuin myös tämän hetkinen blogikotini Elle. Suurin työ on kuitenkin tapahtunut täällä kotonani – sadat tunnit, joita olen viettänyt työhuoneessani niin meikaten, suunnitellen, testaillen tuotteita, kuvaten, kirjoittaen ja vastaillen teidän ihaniin kommentteihin. Tämän vuoksi haluankin kokeilla omia siipiäni ja siirtyä omille nettisivuilleni.

Teille tämä ei siis tuo mitään kummempaa muutosta kuin uuden osoitteen, josta minut löytää 1.1.2019 alkaen. Osoitteen tulen ilmoittamaan sitten lähempänä muuttoa. Tällä hetkellä sivujani rakennetaan ja toivon kovasti, että pidätte sen raikkaasta ja simppelistä lookista. Tämä on itselleni suuri ja mielenkiintoinen askel ja tietenkin toivon, että pysytte mukana kauneusjuttujeni parissa.

Tämä muutos on melkein sama kuin avaisin oman gallerian, johon olisin itse suunnitellut sisustuksen ja saisin laittaa työni esille juuri haluamallani tavalla. Nettisivuni ovat luonnollisesti minun suunnittelemat ja tulen hallinnoimaan itse kaikkea mitä blogissani tapahtuu. Unelma-ammattini on jo pitkään ollut yrittäjä – en vaan tiennyt millä alalla. Vaikka yrittäjyyttä on takana jo kohta kaksi vuotta, niin nyt vasta siirryn turvallisesta portaalista täysin vapaille vesille. Olen innoissani!

P.S. Postauksen meikissä käytin silmissä Anastasia Beverly Hills Soft Glam -palettia*, NYX Glitter Goals nestemäistä luomiväriä* ja huulissa Urban Decay huulipunaa sävyssä Snitch*. Korvikset on saatu Glitteriltä.

Tein tämän lookin minitutoriaalina IG-stoorissani perjantaina ja siellä sanoinkin, etten pidä tällaisesta neutraalin ruskeasta silmämeikistä enää yhtään itselläni. Naamani on jotenkin eloton. Uskon todellakin, että alamme siirtymään kohti värejä silmämeikissä. Ruskea aikakausi on pian ohi – uskokaa tai älkää.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • pauliina

    Onnittelut ❤️

    On ollut hienoa seurata blogisi kehitystä ja matkaa sieltä ensimmäisestä postauksista lähtien.

    • Miia Ezen

      Kiitos Pauliina! Oon niin onnellinen, kun oot jaksanut roikkua mukana näin älyttömän kauan aikaa. <3

  • satu

    Onnittelut.
    Kauan olen sinun blogiasi ja youtubea seurannut.

    • Miia Ezen

      Kiitos Satu! <3

  • Markit

    Hei; Täällä taas ja myös uudessa blogissasi. Joten saat nauttia 🤔 ( ja kärvistellä välillä 😂) mielipiteitteni kanssa jatkossakin. Hyvästä ei kannata koskaan luopua, siis minun. Ajattele, olet tehnyt itse kaiken! Siis omalla persoonallasi ja kirjoituksillasi. Aika hyvin! Onnea jatkoonkin 😘.
    Muuten, tuo glitter väri on upea, onko se vihreä vai näyttääkö kännykkä vaan sellaiseksi? Upea väri kuitenkin.
    Tsemppiä jatkoon, muista kuitenkin levätä välillä. 😊

    • Miia Ezen

      Joo, olisin jo huolissani, jos en saisi sulta kommentteja. Niitä on aina niin hauska lukea. 🙂 Ja kyllä tuo glitter taittaa ehkä ihan hiukkasen vihreään. Kiitos Markit sun tuesta! <3

      • Markit

        Tämä oli kyllä taas nätisti sanottu. Tuli hyvä mieli. Siksi täällä viihdyn ❤. Aina niin toivon, että sinäkin saisit jotain meiltä lukijoilta.

        • Miia Ezen

          Kyllä mä saan ja paljon ❤️

  • Ulla

    ONNEA! Sinua on ollut mahtava seurata ja näin on taatusti jatkossakin. Odotan jo innolla millaiset kokonaan sinun luomat sivut tulevat olemaan.

    • Miia Ezen

      Kiitos Ulla! Joo, toivottavasti tykkäät sitten uusista sivuista ja palaute on myös aina tervetullut. 🙂

  • Marjut

    Onnea ! Niin, mutta kaunis on meikkisi vaikka on ruskea !

    • Miia Ezen

      Kiitos Marjut! 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram