Luomivärillä nestemäinen rajaus

27.12.2018

Tiesitkö, että luomivärilläkin saa tarkan rajauksen, jonka vuoksi rajaustusseja ei tarvitse ostaa erikseen. Tähän voi siis valita ihan minkä tahansa värisen luomivärin ja yhtäkkiä käsillä onkin huima määrä erilaisia rajausvaihtoehtoja. Olen jo pitkään tiennyt tämän kikan, mutten ole sitä koskaan kokeillut. En ole nimittäin tiennyt, että millä aineella saisin tehtyä tämän parhaiten. Toki pelkällä luomivärillä ilman mitään sen kummempia nesteitä onnistuu myös kaunis häivytetty rajaus, mutta tämän postauksen ohjeilla saat tarkemmat rajaukset.

MITEN ONNISTUT?

Suihkuta varovasti MAC cosmeticsin FIX+ monitoimisuihketta* siveltimelle ja varovasti luomivärin nurkkaan. Pyörittele sivellintä luomivärissä ja lisää rajaus. Näin helppoa se on. Luomiväriin tulee jäämään pieni märkä läntti, mutta voit käyttää sitä samaa kohtaa seuraavalla kerralla. Oma lempparisivellin rajauksen tekemiseen on Sigman E06 sivellin* – ainoa Sigman sivellin, josta ei ole kulunut maali varresta.

Tuo FIX+ on muuten aivan loistava suihke myös helmiäisen luomivärin lisäämiseen. Suihkuta sitä littanalle siveltimelle ja dippaa sivellin luomiväriin. Näin saat upean metallisen kiillon luomelle. Tämä on myös hyvä suihke meikin päälle varsinkin kuivalle iholle. Itse sekaihoisena en voi tätä käyttää meikin päällä, koska olen huomannut sen “sulattavan” meikin nopeammin pois.

POSTAUKSEN MEIKKI

Käytin silmämeikissä Urban Decay Petite Naked Heat -palettia*, joka on loistava paletti lämpimiä luomivärisävyjä rakastavalle. Huulissa on Max Factorin Colour Elixir Cushion* pigmenttistä, mutta kiiltävää huulipunaa sävyssä 035 Baby Star Coral. Ripsissä Kicks Flirty Extensions maskaraa*, joka on ihanteellinen hieman kuivemmista ripsareista pitäville. Se on tällä hetkellä oma suosikkiripsari.

Kynsissä on Essien kynsilakkaa sävyssä Midnight Sun*. Essiellä on muuten loistava kynsilakan pikakuivattaja. Se on koostumukseltaan öljyistä ja hoitaa samalla kynsinauhoja. Lakka kuivuu näiden quick-e drying drops -tippojen* avulla hetkessä. Muutenkin Essien lakat pysyvät ehdottomasti pisimpään.

Korvissa heiluu Glitteriltä saadut simppelit hopean väriset korvikset.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Jossu

    Hyvä vinkki!
    Ja mä oon ja tykästynyt Essien lakkoihin vaikka tyyritä ovatkin mutta laadukkaita😃! Ja noita tippoja täytyykin ja koettaa vielä! Mulla on ollut käytössä päälilakka joka ja kuivattaa aika nopsasti!

    • Miia Ezen

      Joo helpottaa huomattavasti lakkausta, kun on joku jolla saa nopeammin kuivaksi. 🙂

  • Jenni

    Ootpa taas nättinä! Ei liity näihin rajauksiin, mutta miten saisi poskipunaan lisää pysyvyyttä? Meikkipohja pysyy, mutta tuntuu että päivän mittaan poskipuna vaan yksinkertaisesti häviää…

    • Miia Ezen

      Heippa Jenni ja kiitos ❤️ Kokeileppa voidemaista poskipunaa alle tai ihan vaan huulipunaa poskilla. 👌 Mulla ja itseasiassa aika monella on sama ettei perus puuterimainen meinaa pysyä.

      • Jenni

        Laitetaan kokeiluun! Kiitos!

  • Tiina

    Hei jee, mä käytin eka vettä + luomiväriä, mut vuonna 2008 tai 2009 rupesin käyttää Fix+:aa, ku ostin ekan purkin sitä sillon. Edelleen käytössä aina ku haluan hullutella rajauksilla tai muuten luomivärin pigmentistä enemmän irti.

    MUFE:n Aqua Seal -neste on kans huippu, jos haluu vedenkestävät rajaukset.

    • Miia Ezen

      Kiitos vinkistä Tiina! Hyvä tietää, jos tarvitsee vedenkestävää sealeria. Hitsit vaan kun tuo MUFE lopetti juuri Suomessa, mutta saahan sitä kyllä helposti tilattua Suomeen. 🙂

      • Tiina

        Ai lopettiko?!?! En tiennytkään, joten kiitos sulle tästä tiedosta! 🙂

        Ilmankos selain huusi erroria, kun linkkasin heidän verkkosivuille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram