Paras huulirasva kuiville huulille x4

21.12.2018

Olen kärsinyt kuivista huulista koko elämäni ja tunkenut niihin vaikka ja mitä. Nyt on löytynyt neljä aivan huipputuotetta, jotka oikeasti toimii. Tiesittekö muuten, että monen kosmetiikkatuotteen öljyt saattavat olla niin pitkälle käsiteltyjä, ettei niissä ole jäljellä enää läheskään niin paljon hoitavia ainesosia kuin alkuperäisissä kasviöljyissä. Tunnistat nämä liitteistä ‘ester’ tai ‘hydrogenerated’ – näitä et laadukkaassa luonnonkosmetiikassa näe.

Tämäkin opin Twist Be:n Uusi Alku Ihollesi –verkkokurssilla*, jota suosittelen kaikille, jotka haluavat oppia ostamaan laadukasta ja toimivaa kosmetiikkaa (Kurssi on loppuvuoden -24% alennuksessa). Kaupat ovat meinaan täynnä niin edullista kuin kallistakin höttökosmetiikkaa. Tämän vuoksi varsinkin huulivoiteissa suosin luonnonkosmetiikkaa, koska huuleni tarvitsevat kaiken avun.

Tämän postauksen tuotteet ovat kaikki luonnonkosmetiikkaa.

KUIN SILKKIÄ HUULILLE

Luviallyn kotimainen huulivoide* oli rakkautta ensikosketuksella. Se tekee huulista silkkisen pehmeät. Se tuoksuu ihanalle mintulle ja sisältää laadukkaan setin huulia hoitavia öljyjä. Pakkaus on 2-4 kertaa suurempi kuin normaali huulirasva ja sen vuoksi hinta on 12,90€, joka on itseasiassa edullinen verrattuna suureen tuotemäärään. Edullisempi ja pienempi tuubi löytyy Dr.Bonnerilta*, joka ei tosin ole suomalaista ja pakkauskaan ei ole niin ekologinen kuin Luviallyssa. Dr.Bonnerin huulivoide on kuitenkin toimivaa tavaraa ja yhtälailla silkkiä huulille pienemmässä pakkauksessa. Tuoksuvaihtoehtoja on piparminttu, sitruuna-lime, appelssiini-inkivääri ja hajusteeton.

HUULIA PULLISTAVA

Tämä oli ensimmäinen huulivoide, jonka tajusin oikeasti toimivan, vaikka Novexpertin Lip Up -huulivoiteen INCI-lista ei ole yhtä ensiluokkainen kuin kaksi jo mainitsemaani huulivoidetta. Tämän huulivoiteen pitäisi myös pullistaa huulia. Siitä en tiedä, mutta se tuo kauniisti huulten oman värin esiin ja kiiltää huulilla paremmin kuin upeinkaan huulikiilto – siksi rakastan tätä voidetta. 16,90€ hinta on tosin melko suolainen, mutta tuon verranhan huulikiillot maksaa. Kiillon lisäksi tämä voide myös hoitaa huulia. (Saatavuus Sokos ja Yliopiston Apteekki)

EKOLOGINEN VALINTA

Voinko enää kehua lisää Luviallyn huulivoidetta*? Voin. Sen pakkaus on 100% biohajoava eli voit nakata sen vaikka kompostiin! Toinen Zero Waste -pakkaus löytyy Organic Essenceltä* erilaisissa tuoksuissa, kuten vadelma, manteli, greippi ja hajusteeton. Koostumus on asteen kovempi, mutta se tulee hauskasti ulos purkista niin kuin RIO-limujää aikoinaan (muistatteko?).

Näistä kaksi suosikkiani ovat ehdottomasti Luvially (hyvä Suomi!) ja huulikiiltoefektin tuoma Novexpert.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Jossu

    Tää tulikin hyvään aikaan..oon vuosia vuosia käyttänyt huulirasvanana vaseliinia. Labellot sun muut ei tunnu mun huulia kosteuttavan, saa lisäillä kokoajan ja silti ei tunnu toimivan. Miten näiden tuotteiden kanssa? Joutuuko olla kokoajan laittamassa?

    • Miia Ezen

      Heippa Jossu! 🙂 No sinänsä näistäkin öljyt imeytyy suht nopeasti ja lähtee syödessä pois. Eli joutuu kyllä sen puolesta lisäilemään.

  • Juuulia

    Täytyy testata! Nyt käytössä whamisan vaaleanpunainen versio ja aika huikea sekin:)

    • Miia Ezen

      Joo luonnonkosmetiikat on tässä ihan parhaita. <3

  • Markit

    Heips; Tämähän on jotenkin iäisyysasia! Varmaan kaikki kaupan huulirasvat on kokeiltu, mutta eihän ne toimi. Eucerin on tähän astisista paras. Sellainen oli kuin Mirame ( meniköhän nimi oikein?), mutta on lopetettu. Testaan tuon suosittelemasi Novexpertin…ei siitä taida ankkahuulia tulla, vaikka pullistaa…ei ainakaan minulle 😂. Rohtuneet huulet on kyllä ongelmalliset, kun eihän niihin saa huulipunaa nätisti. Eli huulipunan valinta on talvella haasteellisempaa. Ei ole tämä naisen elämä helppoa 😊😂😄!!!

  • Sara

    Tää Luviallyn huulivoide on kyllä ihan pelastus! Pysyy yllättävän pitkään huulissa ja tuntuu oikeasti hoitavan huulia. Kotimaisuus myös iso plussa!

  • Ellivelli

    No hiphei! Tuo Luviallyn (koskaan muuten kuullutkaan!) huulivoide vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta. Tuubikin on persoonallinen. Mä oon huulirasva-addikti, koska huuleni kuivuu helposti ja hyvät huulivoiteet on kiven alla. Omia lemppareitani on Elizabeth Ardenin 2 rasvaa, toinen tuubissa ja siinä SPF ja toinen purkissa. Myös Brazilian Kiss, Sol de Janeirolta on hyvä. Myös Doctor Nipplen Lip Tintti on hyvää. Hintavia on nämäkin, mutta se kompensoi, kun ei koko ajan tarvitse olla lisäilemässä. Kiitos vinkistä. Laitetaan loputtomaan screenshotti-kansioon…:D

  • Nora

    Tuo lip up on aivan törkeän hyvä! Olen kokeillut ehkä kaikki maailman huulirasvat, tämä on voittaja! Ja menee tosiaan kiillosta samalla. Ja tuoksuu ihanalle 😊. Sain vinkin sun instasta syksyllä. Kiitos Miia!

  • Lipstickjungle

    Hei, saako pahvituubista nostettua huulivoidepuikkoa ylöspäin jollain tapaa, kuten muovisissa puikoissa, vai onko tämä esim. sormin levitettävä tuote?

    • Miia Johansson

      Saa joo 😊 Pahvisessa se työnnetään pohjasta ylös ja sen voi huulilla työntää takaisin, jos tulee liian ylös.

  • Tarja Huuki

    Tuota Novexpertia pitää kyllä hankkia. Sain siitä niin hyvän kuvan postauksessasi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram