Miten kaikki luomivärisävyt saa toimimaan?

29.11.2018

Kirjoitinkin vähän aikaa sitten aiheesta, että mikä luomiväri kullekin sopii. Voit lukea aiheesta TÄSTÄ. Nyt ajattelin kirjoittaa aiheesta, että miten kaikki luomivärisävyt saa sitten toimimaan. Emmehän halua olla kuin suoraan 80-luvulta. Värejä voi lisätä meikkiin myös nykyaikaisesti. Tässä muutama vinkki.

HELPOIN TAPA

Jos meikkaaminen ei ole täysin hallussa, niin koko luomelle räikeän värin laittaminen saattaa olla riski. Esimerkin siitä näet postauksen violetista ja oranssista silmämeikistä. Lisäksi kaikkien tyyliin ei vaan sovi kyseinen tapa levittää luomiväriä. Jos kuitenkin haluaa käyttää räikeää sävyä, niin se kannattaa tehdä postauksen ensimmäisen kuvan eli vihreän silmämeikin mukaan. Laita siis mitä tahansa räikeää sävyä vain liikkuvalle luomelle ja luomivakoon jotakin lämpimään taittavaa ruskeaa.

RÄIKEÄN VÄRIN SIJOITTAMINEN

Aina, kun laitan sinistä luomiväriä alaluomelle, niin niistä kuvista tykätään kaikista eniten. Eli päättelen sen olevan teidänkin mielestä kivan näköistä. Tähän voi käyttää pelkästään värikästä kajaalia ja laittaa se vesirajaan sekä ripsirajaan, joka kannattaa häivyttää siveltimellä kauniin utuiseksi. Alla olevassa kuvassa käytin vesirajaan kajaalia ja sen alapuolelle sinistä luomiväriä.

P.S. Postauksen ensimmäisessä kuvassa käytin Tukholman Sephorasta ostettua Too Faced Chocolate Gold -palettia. Toisessa kuvassa Huda Beautyn Amethyst Obsessions -palettia. Näitä kahta ensimmäistä palettia saa ostettua netin kautta Cult Beautystä ilman tulleja. Kolmannessa kuvassa Viva la Divan Colour Bomb -palettia (saatavuus Kicks) ja viimeisessä oli ainakin NYXin sininen rajauskynä.

  • Jossu

    Hei kiitos vinkistä! Mageen näköinen toi vihreä luomiväri ja violetti myös😃

    • Miia Ezen

      Kiitos ihana ❤️

  • Kati

    Oot kyllä niin taitava!

    • Miia Ezen

      Ja sinä kyllä niin ihana ❤️

  • Miime

    Hei Miia 🤗

    Tuo kuva, jossa sinulla oranssinsävyinen luomiväri – wau😮😮, Sopii minun mielestäni sinulle täydellisesti, miksikö? Se tekee ihostasi lämpimänsävyisen ja imartelee iriksen sävyä, usko minua!!
    Minä kyllä mieluiten katselen ja lueskelen ohjeita. Mutta Miia, mulla menee ihan liian paljon aikaa ehostamiseen, jos ymppään tavalliseen ehostukseen vielä luomivärin, joten nopein syntyy ilman luomiväriä, vaikkei tuo aikaa sinänsä vie.

    Aikaa vie hennon ohuen ohuet ripset!!! Ikälisä – äääh, ei kiva.

    Ja mitä vaaleampi, vedenkuultava iiris on, sitä ryhdikkäämmän luomiväri silmät tarvitsevat päästäkseen oikeuksiinsa, kertoo ystävämme Raili Hulkkonen.
    Hän pahoittelee, ettei suominaiset juuri ehosta itseään.

    (Minusta se, että ehostan itseäni on, kohteliaisuus muita ihmisiä kohtaan, arvostan toisia ihmisiä niin palljon, että teen käyntikorttini kauniiksi ehostamalla sen. Sillä muulla tavalla en kykene vaikutusta tekemään. Vain kasvot.
    Joko ihmiset vaikuttuvat tai sitten eivät, valinta on heidän).

    Sorry Miia, taas meni tarinoinniksi, suothan sen?
    Halauksin 🤗🤗💋💋💋😍😍

  • Ndj

    Tuo viimeisen kuvan utuinen”rajaus” yläluomella. 👌🏻Siihen kaipaisin vinkkejä, ettei siitä tule liian selvän rajan näköstä ja ettei se taas näytä levinneeltä varjostukselta. 😅

  • Milja

    Tää oli kiva! Meillä on tulossa juhlat 70-80 -luvun teemalla enkä halua olla pukeutunut/meikannut “naamiaisiin”, näillä vinkeillä saan tyylikkään, mutta teemanmukaisen meikin. Kiitos!

  • Maiju

    Ihania värejä! Ostin joku aika sitten Urban Decayn Born to run -paletin ja siinä on niin upeita värejä, että aina tulee valinnan vaikeus. Tuntuuko susta koskaan, että oot meikannut liian värikkäästi? Oon huomannut, että kotona saatan olla todella tyytyväinen rohkeaan meikkiin, mutta sitten juhlissa, baarissa tms. muilla on vain nudea ja ruskeaa ja oma olo alkaa tuntua epämukavalta. :/

  • Mari

    Kaikki niin upeita…ehkä toi persikkainen tai lämmin suosikkini…mutta kaikki muutkin toimii… ite oon niin nude possu aina, että pitääpä ottaa oppia.

    • Miia Ezen

      Hihiii.. ihana! Nude-possu. <3 Joo, kokeile vaikka tuollaista hieman lämpimämpää, se usein toimii monella. <3

      • Mari

        Huomenna just juhliin meno…niin treenaampa tänään vähän jo..

  • Jonna

    Mitä ihanaa punaa sulla on tässä viimeisessä kuvassa sinisten rajausten kera? Ihana sävy!

    • Miia Ezen

      Hmm.. tuon kuvan ottamisesta onkin jo vähän aikaa. Veikkaan, että mun perus Essencen rajauskynällä koko huulet ja sävynä 06 Satin Mauve. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram