5X Ratkaisu ripsiväriongelmiin

11.11.2018

Erilaiset ripsivärit toimivat jokaisella hieman eri tavoin, mutta tässä on ratkaisuja yleisimpiin ongelmiin ripsarien kanssa.

RIPSARI JÄÄ KIINNI YLÄLUOMEEN

Sinulla on ehkä raskaammat silmäluomet tai todella pitkät ja taivutetut ripset, jonka vuoksi ripsari tarttuu yläluomeen. Luomesi saattavat olla myös rasvaiset ja sen vuoksi niin tavallinen kuin vedenkestäväkin jää kiinni yläluomeen (vedenkestävä ripsarihan lähtee pois rasvalla). Ratkaisu tähän on ripsari, jossa on kosteussuoja eli ne ripsarit, jotka lähtevät vain lämpimässä vedessä. Niistä loistava vaihtoehto löytyy Tony Molylta*.

Ripsari saattaa jäädä kiinni yläluomeen myös silloin, kun ripsaria lisää. Yksinkertainen keino siihen on se, että nostaa leuan ylös ja katsoo alas pöytäpeiliin, kun ripsaria lisää. Näin ei kaikki tartu yläluomeen. (Tätä kysytään multa usein!)

RIPSIEN TAIVUTUS EI PYSY

Lisää hieman vedenkestävää ripsaria ainoastaan ripsien tyveen eli taivutuskohtaan ja näin taivutus pysyy vaikka laittaisit lisäksi aivan tavallista ripsaria.

RIPSET EIVÄT TAIVU

Tähän saattaa löytyä syy huonosta ripsentaivuttajasta. Paras ripsentaivuttaja omasta mielestäni löytyy Shiseidolta*. Se maksaa vajaa 30 euroa, mutta se myös kestää vuosia.

RIPSIVÄRI VARISEE

Tämä riippuu hirmuisesti ripsarista. Itselläni ei jostain syystä varise mikään ripsari, mutta he joilla varisee sanovat tuon yllä mainitsemani Sensain pysyvän hyvin.

RIPSIVÄRI PAAKKUUNTUU

Kannattaa suosia erottelevia ripsareita ja sellaisia, joissa on muovinen harja. Lisäksi ripsari kannattaa lisätä usein pitkin vedoin ja unohtaa sivuttainen liike, joita meistä moni tekee. Sivuttaisella liikkeellä saa volyymia ja myös helposti paakkuja.

Onko teillä hyviä ripsarivinkkejä tai jotain muita ripsariongelmia, joihin etsitte vastausta.

P.S. Postauksen meikissä käytin silmissä uutta Viva La Diva Colour Bomb -luomiväripalettia (pitäisi olla Kicksessä pian), huulilla MACin Lip Glass huulikiiltoa sävyssä Ravishing* ja ripsissä uutta lemppariripsariani Korres Volcanic Minerals Mascara Extreme Volume / Multidimensional Lashes ripsaria (huh mikä nimi!).

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • PSK

    Mulla ripsari suttaantuu alaluomelle ja sitä saa pitkin päivää hinkata pois, ja siitäkös luomet tykkää hyvää. Vedenkestävä ripsari ei auttanut, sekin leviää pandaksi.

    • Miia Ezen

      Tuo ensimmäinen kohta voisi olla sun ratkaisu. 👌😊

    • Nalana

      Mulle auttaa se, että puuteroin alaluomen aivan alaripsien alta pienen siveltimen avulla. Minulla on kuiva iho, mutta ripsiväri tuhriintuu aina alaluomelle.

      • PSK

        Aion kokeilla, kiitos vinkistä!!

    • Sinni

      Mulla sama ongelma! Ratkaisu: en laita mascaraa alaripsiin ollenkaan! Juhliin laitan varovasti alaripsien tyveen. (Pitkien) ripsien kärjet koskettavat ihoa.
      Tuuheutta ripsiin saa pohjustajalla. Kokeile laittaa ohut kerros pohjustajaa ensimmäisen mascarakerroksen jälkeen ja lisää mascaraa vielä kerros. Clarinsin Supra Volume mascaralla saa tuuheat ripset.
      https://eleven.fi/clarins-supra-volume-limited-edition Näytäsi olevan suht edullisesti ja erikois pakkauksessa!

      • Miia Ezen

        Loistava idea! 🙂

  • Tesss

    Onko millään muulla markettisarjalla enää lämpimällä vedellä lähtevää tuubimaskaraa kuin Isadoralla? Ko. tuote ei pidä minulla taivutuksia. 🙁 Sensai olisi hyvä, mutta vakiokäyttöön aivan liian kallis budjettiini. Aikaisemmin edullisiltakin merkeiltä löytyi vaihtoehtoja.

    • Kirsi S

      Dermosilillä on hyvä ripasari joka lähtee lämpimällä vedellä. Hinta on 8,90

    • Kaisa

      Dermosilin “vedenkestävä” suosikki täälläkin! Huikea harja, ei kökköönny eikä varise 🙂

      • Laura

        On näköjään loppuunmyyty :/ Saako kyseisellä harjalla tuuheutta, näyttävät ripset? Katsoin, että harjaisa suht ohut.

    • Laura

      Myös Oriflamella ripsari (no compromise nimeltään) mikä kestää hien yms. mutta lähtee pelkällä vedellä pois!

    • Mimmu

      Mulla sama homma, mut oon kokeillut myös tuota dermosilin ja itelläni se piti taivutusta ehkä vieläkin huonommin kuin IsaDora.. 🙁 En oo vielä löytänyt yhtään lämpimällä vedellä lähtevää, joka pitäisi taivutuksen hyvin…

  • Päivi S

    Minä käytän aina kahta ripsaria (tai periaatteessa kolmea, Heh) . Ensin erottelevaa ja pidentävää yläripsiin. Seuraava kerros tuuhentaa yläripsiin. Alaripsille mulla on sit ihan oma ripsarinsa, mulla toimii Maybellinen PushUpAngel, sen muoto on tosi hyvä ainakin mun alaripsille

  • Hanne

    Työskentelin itse aikaisemmin kosmetologina kosmetiikkaosastolla ja moni asiakkaista sanoi sensain 38 maskaran olevan liian kuivakka ja varisevan, myös äitini kuuluu tähän ryhmään. Hänelle ja monelle muulle olen löytänyt ratkaisun cliniquen lash power 38 maskarasta. Sokoksissa muutaman kuukauden välein 2klp/24.90€ tarjoushintaan, ja niillä kyllä pärjää aina pitkään. Ei siis hinnalla pilattu, normaalihinta kylläkin 29,90€.

  • Eea

    Semmoinen vinkki, että kun laittaa irtopuuteria kevyesti ripsiin ennennripsaria niin tulee tuuheammat 👌🏻

  • Markit

    Hei; Kyllä se suurin ongelma on sellaiset tököttävät piikkiripset elikkä ripset menee porukkaan vieruskaverin kanssa. Luottoripsari on Lancome Definicils, ainoa, jolla ripset pysyvät erossa toisistaan, kaarevina ja luonnollisen näköisinä. Tyyris, mutta se kokeilu eri versioilla tulee myös kalliiksi. Hyödynnän kantis- sun muita etuja, niin hinta jää yleensä nafti 20€. Oletko Miia koskaan kokeillut tätä?

  • Anna

    Onko suositella jotain hyvää vedenkestävää ripsaria pitämään taivutukset? Ostin kokeiluun isadoralta jonkun ja ei se pidä taivutuksia yhtään! Yleensä kaikki ripsarit on liian juoksevia, mä tarvisin sellaisen voidemaisen. Suosituksia? Sensain 38 käytin joskus, mut se jämähti liikaa ripsiin ja ripset kärsi..

    • Miia Ezen

      Heippa Anna! 🙂 Ainakin Urban Decayn CAnnon Ball on tosi ytyä ja ei sellaista juoksevaa. Myös Maybellinen vedenkestävä ripsari turkoosissa tuubissa on hyvä. 🙂

  • kukkis

    Taivutukset eivät pysy ripsissäni. Laitetaanko vedenpitävää ripsaria ripsien tyveen ensin vai missä vaiheessa? Paras kaikista kokeilemistani ripsiväreistä on Too Faced better than sex ja Essence The False Lashes Mascara Dramatic Volume Unlimited. Eka on vaikeasti saatavilla ja toka on kyllä parasta hinta / laatu suhdetta

    • Miia Ezen

      Heippa Kukkis! Joo ensin laitan vedenkestävän. Tuota ekaa haluan kyllä kokeilla. 🙂

  • Mari

    Moikka! Kiitos vinkeistä 🙂 Jäi vielä mietityttämään, että mistä Sensain ripsarista kerrot tuossa, kun linkki ei näytä toimivan oikein? 🙁

    • Miia Ezen

      Heippa Mari! Ääks.. mikäköhän se oli. Muistaakseni se ihan perus mascara ilman mitään liitteitä. Se on ainakin hyvä. 🙂

  • Annika

    Minulla on jatkuva ongelma siitä että alaluomille tulee pandat ihan millä ripsarilla vaan. Pitkään olen käyttänyt lämpimällä vedellä lähteviä. Niistä kyllä paras oli tuo clinique lash power. Nyt taas pitkän riosipidennysajan jälkeen olen pulassa. Sekin tuntui auttavan että laitoin Nyxin control freak kulmakarvageeliä vikaksi kerrokseksi. Hittolainen kyllä se on palattava pidennyksiin

    • Miia Johansson

      Mitä kaikkia 38 ripsareita oot kokeillu? 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram