Luonnollisen tuuheat kulmakarvat

18.11.2018

Pitkään samoja kulmatuotteita käyttäneenä voin vihdoin julistaa, että ne ovat menneet vaihtoon. Olen löytänyt täydelliset tuotteet, joilla saa luonnollisen tuuheat kulmat vaikka kulmakarvoja ei paljon olisikaan. Kuvan mukainen trendi on vahvasti tulossa myös meidän kuluttajien maailmaan ja rakastan tätä trendiä.

MITKÄ TUOTTEET?

Benecoksen kulmakynä sävyssä brown on se täydellinen kylmä ruskea, joka menee todella monelle. Tämän saa esimerkiksi House of Organicilta hintaan 5,50€*! Ardellin Stroke a Brow kulmatussejakin saa vihdoin Suomesta ja Kicksistä hintaan 12,90€*. Itse käytän sävyä Medium Brown. Laveralla kuin myös NYXillä on loistavat kulmageelit. Kuvassa näkyvä Laveran kulmageeli maksaa esim. Biodellyssä 9,80€*.

Tykkäättekö muuten, että hinnat näkyy postauksessa vai tuleeko siitä liian mainosfiilis?

MITEN TUUHEAT KULMAT TEHDÄÄN?

Teen tätä oikeastaan kahdella eri tyylillä. IG stoorien highlighteissani näette videolla kuinka teen nämä kulmat yhdellä tapaa. Toinen tapa on se, että käyn aivan ensiksi kulmakarvat läpi kulmageelillä. Vedän harvat karvani mahdollisimman ylös ja sivuilta kohti ohimoita. Käytän useampaa kerrosta. Tämä jälkeen piirrän lokosiin karvan vetoja Ardellin kulmatussilla ja lopuksi vielä täytän koloja hieman kulmakynällä. Tällä tavoin saa luonnollisemmat kulmat ja taas IG stoorini tyylillä saat hieman tarkemmat kulmat.

Mitä pidätte näistä luonnollisemmista kulmista?

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Eveliina K-H

    Tykkään että hinnat ovat näkyvissä niin on heti helpompi miettiä mitkä tuotteet sopisivat omaan hankittavien listaan. 😊

    • Miia Ezen

      Hyvä tietää 😘

  • Salla

    Näyttää kyllä hyvältä! Täytyy testata 🙂 Mun mielestä ihan kiva että näkyy hinnat niin jokainen voi sitten pohtia mitä laatua lähtisi tilaamaan miettien vähän omaa rahapussiaan.

    • Miia Ezen

      Joo, mäkin kyllä tykkään muissa blogeissa, että hinnat on näkyvillä suoraan. 😊

  • Miia

    Mun mielestä on kiva, että hinnat näkyy. Näkee heti, että kuuluuko tuote “omaan hintakategoriaan” ja onko vara/hennooko sijottaa sen ja sen verran tiettyyn tuotteeseen. Ja parasta tosiaan että ei tarvi lähteä erikseen katsomaan paljonko jokin tuote maksaa vaan se näkyy suoraan.

    • Miia

      Piti vielä kysyä että pysyykö tuo Ardellin tussi kuinka hyvin rasvoittuvalla iholla?

      • Miia Ezen

        Heippa Miia! 😊 Joo ainakin mun rasvoittuvalla t-alueella pysyy. Pitää vaan katsoa ettei iho ole rasvainen, kun tiesin lisää ja puuteroida vaikka vielä kevyesti.

  • Eva

    Ehdottomasti hinnat näkyviin! Olen löytänyt sun blogin kautta vaikka mitä tuotteita ja mieluiten näkisin hinnan heti sun blogissa jonka jälkeen päähän klikkaanko verkkokauppaan vai en.
    Ja tykkään tämän tapaisista kulmista!!

    • Miia Ezen

      Jes! Hyvä tietää. 😊

  • L

    Hei, pakko kysyä, onko sinulla myös tässä kuvassa Sensain meikkivoide? Kävin testaamassa ja näytti minusta yllättävän “hohtavalta” ja pohdin sitä vähän arkikäytön osalta. Kuvissasi kyllä ihan täydellinen! Ihosi on upea!

    • Miia Ezen

      Heippa! Joo on Sensai ja se on sellainen kuulaan ohut, mutta peittävä. Mutta mä itse tykkäänkin enemmän kuulasta kuin matasta. Itseasiassa sain tästä sun kommentista hyvän postausaiheen. 😉

  • Jossu

    Joo hinnat näkyviin! Paljon helpompi tosiaan valita omalle kukkarolle sopivat tuotteet😀

    • Miia Ezen

      Jee! Ihana kuulla, että ootte vissiin kaikki melko samaa mieltä. 😊

  • Taustalainen

    Nyt on niin upea luomiväri että taustakummittelijakin innostuu kyselemään mikä tuote&pohja kyseessä? Aivan upea! Ja tykkään siitä että hintatiedot näkyvät.

    OT:na: olen iloinen että löysin blogisi . Olet ihana esimerkki ihmisestä joka uskaltaa toteuttaa unelmiaan. Toivottavasti inspiroit esimerkilläsi muitakin tarttumaan rohkeasti tilaisuuksiin, ja ennen kaikkea etsimään niitä tilaisuuksia. Usein mussutetaan poterossa ja arvostellaan toisia jotka eivät ehkä tee asioita peruskaavan mukaan mutta omaa paikallaanjunnaavaa elämää ei uskalleta muuttaa. Tykästyin asenteeseesi kovasti jo siinä eräässä telsuohjelmassa etenkin siksi miten puhuit avoimesti ja kauniisti veljestäsi.
    Terkuin toisen erilaisen sisko

    • Miia Ezen

      Heippa ihana taustakummittelija! 😍 Sensain meikkivoide, josta oon puhunu paljon on tässä kyseessä. Tuun kertomaan siitä pian taas lisää. Mm. tänään illalla videossa. Luomivärit on Huda Beautyn ulkomailta tilattu.

      Mä joo toivon, että voisin inspiroida muitakin seuraamaan unelmiaan ja juurikin löytämään sen oman jutun, jos se ei ole vielä löytynyt. ❤️

  • Annika

    Tykkään ett hinnat näkyvissä. Saa heti katsoa kuuluuko omiin hankittavien listaan. Juuri eilen mietin mikä oli se sinun käyttämä kulmatussi, tämä postaus tuli kuin tilauksesta 😊 tämä on kiva kun tietää minkä ostaa eikä tarvi itse testailla turhaan onko hyviä vai ei!

    • Miia Ezen

      Ihan huippua kuulla, että tää on hyvä juttu. ❤️ Tänään julkaistavalla videolla tulee hinnat tosi selkeästi esille. 👌

  • Jenspa

    Ostin eilen tuon kulmatussin, siitä tulee sitä väriä jotenkin todella huonosti, onko normaalia vai enkö vain osaa käyttää sitä? ☺️

    • Miia Ezen

      Minkä sävyn ostit? Ainakin taupe sävyssä ei oikein tullut kunnolla väriä, mutta noissa tummemmissa pitäs tulla. Niistä yleensä hyvin aina sen verran, että riittää toiseen kulmaan. Sen jälkeen teen muun meikin loppuun ja sitten vasta toisen kulman. Se kuivuu nopeesti ja sitä pitää käyttää aina niin päin, että kärki on alaspäin. Mutta kyllä siitä pitäisi alkuun tulla hyvin. 🤔

  • Annikki

    Ehdottomasti tykkään et hinnat näkyy!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram