Terkut I love me -messuilta

24.10.2018

Tuntuu, että I love me -messut paisuvat vuosi vuodelta suuremmiksi. Kauneus, muoti ja hyvinvointi kiinnostaa enemmän ja enemmän. Olin todella otettu, että sain olla yksi pienen pieni osa messuja ja vielä kahdella eri pisteellä. Perjantaina pidin helpon arkimeikkidemon Real Techniques -lavalla ja lauantaina sekä sunnuntaina autoin teitä ihania meikkivalinnoissa pääasiallisesti Benecos luonnonkosmetiikkamerkin meikeillä.

RAIKAS ARKIMEIKKI

Olin todella iloisesti yllättynyt kuinka monta tulikaan katsomaan meikkidemoani. Teille, jotka ette päässeet paikalle ajattelin tehdä pienen koosteen siitä, mitä tuotteita käytin. Ideanahan oli toteuttaa helppo arkimeikki vain muutamalla siveltimellä – niitä kun ei oikeasti tarvitse olla joka lähtöön. Tämä loistava sivellinsetti oli messuilla ennakkomyynnissä ja on tulossa marraskuussa kauppoihin. Se maksoi vain 20 euroa!

MEIKKIPOHJAssa käytin Sensain meikkivoidetta, mutta sitäkin vain mallin kasvojen keskiosissa (Sensain meikkivoiteesta ja sävyvalinnoista voit lukea lisää TÄSTÄ). Valitsin tämän meikkipohjan siksi, koska halusin kuulaan lopputuloksen. Lisäksi kyseinen meikkivoide ei tartu ihon kuiviin kohtiin, joita mallilla hieman oli. Silmänalusen tummuuden peitin L.A. Girl Peach Correctorilla*, joka on muuten loistava tummuuden pois viemiseen ja hintaakin on vain noin 5 euroa. Lisäksi toin valoa kasvoille Urban Decayn perinteisellä peitevoiteella*. lämpöä toin kasvoille the Balmin juuri sopivasti harmahtavalla aurinkopuuterilla* ja poskipunana käytin Zuiin voidemaista poskipunaa*.

SILMÄMEIKKI oli hyvin simppeli. Laitoin luomelle pohjustukseksi Lumenen voidemaista ja niin ihanan helmiäistä luomiväriä sävyssä 3. Luomivakoon laitoin vain aurinkopuuteria. Kulmakarvat kävin läpi Laveran sävyttävällä kulmageelillä* (ihan paras!) ja ripsiin sipaisin ripsaria.

HUULIMEIKKI olikin sellainen, jonka sävyä katsottiin ja opeteltiin yleisön kanssa yhdessä. Sen vuoksi mallin huulilla on kahden huulipunan sekoitus. Ensin laitettiin klassisempaa Elisabeth Ardenin huulipunaa sävyssä Red Door, joka oli mielestäni mallille liian siniseen taittava. Sen vuoksi laitoin päälle Pretty by Flormar sävyä Orange ja lopputulos on mallin keltaiseen taittavalla iholla todella raikas.

TEITÄ MEIKKAILEMASSA

Kaksi päivää vierähtikin sitten sukkeelaan, kun opetin teikäläisiä valitsemaan hyvän huulipunasävyn, meikkailemaan kulmakarvoja, etsimään poskipunan paikan ja vaikka mitä. Sainkin viikonlopusta loistavia postausideoita teidän mieltä askarruttavista meikkijutuista. Tulossa on vinkkiä kuinka valita kaupassa oikea huulipunasävy ja mihin se poskipuna oikein kuuluu.

Oli ilo työskennellä Benecoksen superedullisien luonnonkosmetiikkameikkien kanssa, joiden seasta löytyy monta suosikkiani kuten merkin huulipunat ja ihana kylmän sävyinen kulmakynä*, joka on juuri sopivan kova kulmakynäksi. Tein tällä kynällä myös tutoriaalin, joka löytyy Instagram profiilistani tallennettuna.

Alla näette iloisen NHS Nordic messutiimin, jonka kanssa sain kunnian työskennellä. Mukana oli myös Karkkipäivä blogin Sanni, joka on muuten yksi Suomen suurimmista kauneusbloggaajista!

P.S. Postauksen kaksi keskimmäistä kuvaa nappasi ystäväni ja bloggaaja Erika Naakka. Oli niin kiva, kun hän saapui paikalle tukemaan, kun tein elämäni ensimmäistä meikkidemoa.

HUOM! Sunnuntaina teen meikkidemon Turun Osaava nainen -messuilla klo 13! Tulkaa hakemaan parhaat vinkit ja tietenkin juttelemaan ja kyselemään. 😀

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Laura

    Tämä: “kuinka valita kaupassa oikea huulipunasävy”!
    Kuinka valita kaupassa mitään meikkisävyä, kun kaupan ja tavaratalon valaistus on täysin eri kuin ulkona päivänvalossa. Tähän todellakin kaipaan vinkkejä. Nettikaupat ovatkin asia erikseen, värikosmetiikan hankinta verkkokaupasta on arpapeliä. Sävyt ei koskaan vastaa todellisuutta…

    • Miia Ezen

      Heippa Laura! 🙂 Joo, oot niin oikeassa. Silloin kannattaa käväistä peilin kera ulkona ja varmistaa, että sävy on oikea. Mä olen kirjoitellut meikkivoiteiden sävyvalinnoista TÄSSÄ. Kun meikkaan ihmisiä työkseni, niin olen huomannut, että noin 70-80% menee aina suurinpiirtein se sama meikkivoide. Lisää voit lukea tästä:
      https://www.elle.fi/miiaezen/2018/10/14/paras-meikkivoide-ikina/

  • Laura

    Tällä viikolla olen ostanut sun suosituksista Estee Louderin meikkivoiteen sekä Tokmannilta huulipunan 😊 Onko sulla tuossa meikkivoiteessa käytössä se ostettava pumppu? Mulla ripsiväriä (vedenkestävä) tarttuu päivän mittaan yläluomeen, mitä sille voisi tehdä?

    • Miia Ezen

      Heippa Laura! Toivottavasti tykkäät sun ostoksista. 🙂 Kysy, jos niiden kanssa tulee onkkelmia. Mulla on vaan yhdessä mun sävyistä pumppu ja se on loistava. Tarkoitus on ostaa se muihinkin sävyihin. Mulla tosiaan tuo Estee Lauder yksi pakkini meikkivoiteista. Vaihda ripsari vedenkestävästä 38 asteisessa vedessä lähteväksi. Vedenkestävä ripsarihan lähtee rasvalla ja sitä on monella luomissa.. siksi se siirtyy helposti yläluomelle. 😀

      • Laura

        Mikä on paras 38 asteinen ripsari? En tiedä muita kuin Kanebon ja sen harja näyttää jotenkin liian pieneltä mun makuun. Luulen etten saa sillä tarpeeksi näyttäviä ripsiä. Nyt käytössä Maybellinen Lash Sensational, jolla tulee ihanat räpsyt!

        • Miia Ezen

          Mä oon itseasiassa aika huono vastaamaan tähän, kun en niistä niin itse pidä. Muistaakseni Sensaita on jotkut maskeeraajat kehuneet. 🤔

        • Kati

          Hei Laura!
          Sensai 38 (eli entinen kanebo) on 3 erilaista 😊 Perinteinen (pieni harja), lenght&jotakin ja volumejotain. Itse tykkäisi tosta volumesta eniten, mutta siitä on vain musta (tykkään käyttää ruskeaa). Käytän nykyisin tota lenght& jotain (huomaa asiantunteva sävy😂). Myös esim Isadoralla on 38 ripsari, jolla tuli kivat ripset, mutta en itse tykännyt kun se pestessä lähti valumaan ja suttasi lisää ( jäi yhteen kokeilu) Sensai lähtee semmosina liuskoina. Itse tykkään 38, koska ne pysyy menossa mukana luottovarmasti kylpemistä lukuunottamatta. Ei ole luomilla, eikä leviä pienessä tihkusateessa 😊 En tiedä pitääkö paikkaansa, mutta avatessa toi sensai tuntuu jotenkin liian vetiseltä ja vaikealta levittää, mut parin viikon jälkeen sit toimii normaalisti (mun mielestä). Eli jos testaat ja tämä arveluttaa ekoilla kerroilla, niin odota pari viikkoa ”tasaantumista”. Vaikea selittää, mut tää on mun kokemus yli 10 vuoden käyttäjänä 😊

          • Markit

            Kiitos tiedosta. Olen ihmetellyt surkeaa Sensai 38 ripsariani. Väärä harjaversio, enpä ole tullut ajatelleeksi. 😊

          • Laura

            Mä oon luullut, että vain yksi vaihtoehto. Kiitos, täytyykin tutustua paremmin 😊

  • Juuulia

    Oli ihana moikata! Yhtä rento ja sydämellinen mikä välittyy somestakin 🙂

    • Miia Ezen

      Oi wauuuu! Olipa ihana kommentti – sydämen pohjasta KIITOS! <3

  • H

    Sinua oli ihana nähdä messuilla, olit todella pirtsakka ja sydämellinen! 🙂 Itse messuista jäi kuitenkin vähän ikävä kuva, olin kuvitellut että messujen teema on “rakasta itseäsi” ja luonnollisuus. Sitten minulle tyrkytettiin hampaiden valkaisuista erilaisiin täyteaineisiin, kaikkea feikkiä ja “ei niin luonnollisella”-tavalla itsensä parantelua. Onneksi joukossa oli teidän kaltaisia pisteitä, mutta en messuille aiemmin mainitsemastani syystä kyllä lähtisi uudelleen..

    • Miia Ezen

      Heippa H! 😊 Oi kiitos.. ihana kuulla! Harmi, jos sulla jäi tuollainen fiilis. 😞 Mä veikkaan, että siksi tuolla messuilla on vähän laidasta laitaan juttuja, koska meitä on niin moneen menoon. Jonkun toisen mielestä esim. hampaiden valkaisu on itsestään välittämistä. Itsekin olen sen vuosia sitten kokeillut. 😊 Ja myöskin monet eri näytteilleasettajat ja yrittäjät mahdollistaa näin upeat messut. Tuli juuri mieleen, että eikö ole sellaiset messut kuin luonnonkaunis messut. 🤔😊 Sä voisit tykätä niistä. 👌

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram