Suunnitelmissa tatuoinnin poisto

23.10.2018

Siitä lähtien, kun olen ollut jollain tavalla julkisuudessa, olen myös saanut kuulla ikäviä kommentteja tatuoinnistani. Se on osa minua ja villiä nuoruuttani ja edelleenkään se ei häiritse niin paljon, että siitä olisi nopeasti päästävä eroon. Nyt kun kuulin eri vaihtoehdoista, niin olen vakavasti alkanut miettimään sen poistoa.

MIKSI HANKIN TATUOINNIN?

Se oli yksinkertaisesti silloin (noin 20 vuotta sitten) todella muodikasta. Nyt voin sanoa, ettei parikymppisenä kannata hankkia mitään pysyvää (paitsi oma asunto). Ainakin näin se on ollut omalla kohdallani. En tehnyt kunnon taustatyötä vaan hankin tatuoinnin sieltä, mistä halvalla sai. Ensimmäinen tatuointi tehtiin yhden aloittelevan tatuoijan kotona ja siitä ei todellakaan tullut hyvä. Peitin sen myöhemmin tällä suuremmalla kuvalla Espanjassa. Toisessa käsivarressani on tyttömäinen ysäri piikkilanka, josta edelleen jollain oudolla tavalla pidän. Sen hankin eräs ilta yhdessä lahtelaisessa baarissa (muistaakseni baarin nimi oli Nopa), jossa vietettiin muutenkin paljon aikaa.

Molemmat nämä tatuoinnin kuvaavat todella hauskaa ja värikästä nuoruuttani, jonka vietin työskennellen ympäri Eurooppaa ja matkustellen ympäri maailmaa. Mitään en vaihtaisi pois ja mitään en kadu, joten en myöskään kadu näitä tatuointeja. Ne ovat osa minua.

TATUOINNIN POISTO

Uskon tatuoinnin olevan ikuinen, koska pitkän etsinnäin jälkeen en ole löytänyt sellaista kuvaa, joka olisi täysin lähtenyt pois ainakaan laserilla. Tatuoinnin pois leikkaaminen on yksi vaihtoehto ja ehkä kivuttomin, mutta kuva ei saa olla liian suuri. Olkapäässä olevalle näin suurelle tatuoinnille leikkaamisen en usko olevan vaihtoehto.

Laserilla poistaminenkin riippuu paljon siitä kuinka vanha tatuointi on, millä musteella se on tehty ja kuinka syvälle. Niin monta asiaa vaikuttaa siihen kuinka monta kertaa laserin alla täytyy käydä.

VAI SITTENKIN UUSI KUVA?

Koska monesta tatuoinnista jää kuitenkin jonkinlainen jälki, niin mietin uutta kuvaa tatuoinnin päälle. Tämä olisi ainakin pitkään harkittu tatuointi, sillä näin aivan ihanan kukkatatskan espanjalaisella kollegallani noin kymmenen vuotta sitten. Siitä lähtien olen halunnut sen tyylisen omani tilalle.

Kysyinkin jo yhdeltä tatuoijalta tätä ja hän sanoi sen onnistuvan, jos käyn hieman vaalentamassa ensin tatuointia. Uskon siis, että laser-poisto kutsuu pian ja katsotaan sitten siitä pikkuhiljaa mihin tämä projekti vie. Uhkaavasti näyttää kyllä siltä, että uusi tatuointi on ja vahvasti mielessä, sillä Pinterestissäni on jo yksi kansio, joka on täynnä kuvia kukkakimpuista.

P.S. Nyt saakin sitten vinkata hyvistä paikoista tatuoinnin laser-poistoon.

Postauksen kolme viimeistä kuvaa: TÄSTÄ, TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

  • marianne

    Moi! Voin suositella Eiran sairaalaa! Itselläni laserpoisto-operaatio päällä ko. paikassa ja homma toimii.

  • Lene

    Kukikas ja värikäs tatuointi sopisi tyyliisi oikein hyvin! Olisi lisäksi kuvauksellinen meikkikuvissa!

    • Miia Ezen

      Joo samaa funtsin! 😀 Siksi varmaan pitäisi laittaa kaikkien kukkien sävyt, jotta toimii jokaiseen lookkiin. hehe! 😀

  • Johanna

    Seinäjoen laserhoito, ehdottomasti paras palvelu ja halvempi kuin eira. Itsellä haalistetaan peittokuvaa varten. 🙂

    • Miia Ezen

      Se onkin vähän kauempana 😀

  • Suosittelen

    Eiran sairaalalle ja Malin Ehnqvistille lämmin suositus!

    • Miia Ezen

      Ihana kuulla Eiran sairaalasta hyvää jo kahdelta. Sitä olen miettinyt itsekin. 🙂

  • Mari

    Kannattaa käväistä Estetiikka Mansurowissa Turussa! Ihan mieletön tulos ja ammattitaitoinen tietämys tatuoinnin poistosta. Muun muassa Janni Hussille on poistettu siellä onnistuneesti tatuointi ilman mitään ongelmia tai rumaa jälkeä. Tästä on myös videomateriaalia 🙂 Kannattaa varailla hyvissä ajoissa aika, sillä ajat menevät Mansurowin vastaanotolle hyvin nopeasti.

    • Miia Ezen

      Onko niin, että siellä vain leikataan tatuointeja? 😊

      • Mari

        Tietääkseni ne leikataan siellä, mutta leikkaukset hyvin pieniä ja mitä minulle on lääkäri Mansurow kertoi on, että laserointi vain on hukkaan heitettyä rahaa eikä lopputulos jätä kuin saman tatuoinnin, mutta vaaleana läikkänä vain :/ Hän on hyvin monia tatuointeja poistattanut ja kaikissa tapauksissa ohjeistanut leikkaamaan rahan säästämisen ja esteettisen lopputuloksen takia.

        • Miia Ezen

          Mulla vaan sen verran hankalassa paikassa ja iso tatska, että oon ymmärtänyt ettei leikkaus onnistu. 🤔

          • Mari

            Kannattaa lähettää sähköpostilla hänelle kuvaa siitä ja kysyä, että mitä voi asialle tehdä, jos ei halua sinne asti lähteä käymään 🙂 Hän yleensä osaa lausua kauempaakin tulevienkin asioita sähköpostilla.

  • Omanlainen

    En kannata laserointia. Monesti ison ja tummankin, vanhan kuvan päälle saa taitava ammattilainen suunniteltua ja toteutettua monesti upeita, värikkäitä kokonaisuuksia. Mielestäni mitä ei voi peittää, kannattaa korostaa. Itselläni on reheviä, värikkäitä kukkia koko käsivarren mitalta, selässä myös ja ikää on 45. Ja lisää tulee – sekä vuosia että kuvia. 😉

    • Miia Ezen

      Heippa! 🙂 Joo olen tätäkin kysynyt arstistilta ja haluamani raikas kuva on sellainen, että sitä ei saa näin tumman tatuoinnin päälle. 🙁 Eli omalla kohdalla vaalentaminen laserilla on väistämätön ratkaisu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram