Poskipunan paikka

26.10.2018

I love me -messuilla todella yleinen kysymys oli: “Mikä onkaan se poskipunan oikea paikka?” Sen vuoksi päätin tehdä tästä erillisen postauksen, vaikka olen tainnut jo aiheesta useamman kerran kirjoittaa. Varsinkin TÄMÄ POSKIPUNAMOKA POSTAUS on mielestäni aivan loistava. Siinä on kuvia pieleen menneistä poskipunalisäyksistä.

MIHIN POSKIPUNA KUULUU?

Poskipuna laitetaan yksinkertaisesti posken korkeimmalle kohdalle alla olevan kuvan mukaan. Jostain syystä moni laittaa sen liian alas varjostuksien kohdalle. Jos poskipunan laittaa liian alas, niin silloin se tekee kasvoissa laskevan eli vanhentavan efektin. Korkein kohta löytyy näin: Hymyile ja tuo meikkisivellin suoraan sivulta kohti posken korkeinta kohtaa.

Olen myös huomannut kuvauksissa seuraavaa: Jos laitan mallille poskipunan niin ettei hän hymyile, niin sitten kun hän hymyilee on poskipuna aivan liian korkealla (tämä riippuu tietenkin kasvojen piirteistä). Nippelitieto, mutta hyvä tieto aloitteleville meikkareille.

Lisäksi hyvin tärkeää on jättää nenän ja poskien väliin alue, jossa poskipunaa ei ole. Muuten saattaa näyttää hieman läkähtyneeltä tai jopa juopuneelta.

MIKÄ POSKIPUNA VALITA?

Tämä on yksinkertaista. Koitan käyttää aina saman väristä poskipunaa kuin meikin huulipuna. Yksinkertaistettuna oranssiin taittavien punien kanssa käytän oranssisia sävyjä ja kylmien eli sinisiin taittavien punien kanssa kylmiä sävyjä. Myös itse huulipunaa voi käyttää poskilla voidemaisena poskipunana. Omia suosikkiposkipunia ovat voidemaiset poskipunat ja niistä voit lukea lisää TÄSTÄ. Puuterimaisten poskipunien ystäville loistava vaihtoehto on NYXin edullinen Sweet Cheeks Blush Palette*, jossa on poskipuna joka menoon.

POSTAUKSEN MEIKIN AVAINTUOTTEET

Luomivärit ovat Kicksin uudesta paletista* ja huulipuna on Urban Decayn pieniä glitterhippusia sisältävä metallinen huulipuna sävyssä Ready*. Livenä tuo huulipuna on vielä upeampi. Tämä huulipuna taitaa olla ns. limited edition ja ehdottomasti kokeilun arvoinen varsinkin näin pikkujoulukautena. Hyvin poikkeuksellinen huulipuna muutenkin ja sävynä sopii hyvin monelle.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Hanna

    Kiitos! Itse laitan poskipunan niin ylös kuin uskallan, mutta tuntuu etten saa sitä siihen kuin kuuluu, kun on korkeat poskipäät, joten se tulisi jo silmäkuopan alueelle. Olisiko vinkkiä vai onko tämä vain omia ennakkoluulojani?
    Oli kiva nähdä pikaisesti messuilla ja olen noudattanut tunnollisesti Fabianinkadulla ennen messuja antamaasi vinkkiä tumman luomivärin nostamiseksi. Toimii todella hyvin, kiitos siis siitäkin <3

    • Miia Ezen

      Heippa Hanna! Hih.. joo ei sentään ihan silmäkuopan kohdalle. Siihen kohtaan, missä luonnollisestikin posken punoittavat raikkaasta ulkoilmasta. 🙂 En oikeastaan osaa tätä sen tarkemmin enää selittää. 🙁 Hei aivan huippua, että mun neuvoista on ollut apua ja joo oli kiva nähdä! <3

  • kukkis.

    Olisiko jotakin muuta vinkkiä poskipunan oikealle paikalle kuin tämä hymyily……. Niin hassulta kuin tuntuukin, minulla ei niitä poskipäitä löydy toisesta poskesta lainkaan ja toisesta ehkä lievä nousu havaittavissa kun oikein irvistää 😬

    • Miia Ezen

      Heippa Kukkia! Joo.. poskiluun kohdalle kuuluu. 😊

  • Laura

    Miten mä muistin, että oisit kertonut Narsin Orgasm poskipunasta mutta googlehaun kautta ei löytynytkään. Moni sitä kehunut, onko sulla käyttökokemusta? Ja mistä kannattaisi tilata, Suomesta ei tainnut saada sitä ostettua?

    • Miia Ezen

      Heippa Laura! 😊 Ei ole kokemusta. Cult Beautysta saa Narsia ja sieltä juuri itse tilasin Huda Beautyä ja Charlotte Tilburyä. Tuli nopeasti kotiin.. noin viikossa. 👌

      • Laura

        Strawberrynetistä näköjään saa myös, uskaltaakohan sieltä tilata? Olin ihan varma, että olit kokeillut sitä punaa 😊

        • Miia Ezen

          Heippa Laura! 🙂 Nyt en osaa sanoa. Firma näyttää sijaitsevan Hong Kongissa, niin hieman epäilyttää. Itse meinaan kokeilla tilata Shipiton kautta jenkeistä Glossierin Cloud Paint poskipunia. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram