4 x PARAS MEIKKIVOIDE IKINÄ

14.10.2018

Olen hehkuttanut useampaakin meikkivoidetta blogiurani aikana, mutta tässä on ehdottomasti ne neljä parasta meikkivoidetta ikinä eri ikäisille naisille ja eri ihotyypeille.

MILANI CONCEAL + PERFECT 2-IN-1 FOUNDATION AND CONCEALER

Tämä meikkivoide on hyvin samankaltainen kuin Make Up Storen Sculpt Excellence, joka löytyy ammattipakistani. Se on koostumukseltaan todella pigmenttistä ja ytyä tavaraa ja siksi se kannattaakin työstää ensin kädellä hyvin siveltimeen, jotta kasvoille saa sitä mahdollisimman ohuen kerroksen. Lopputulos on puolimatan ja hieman kuulaan välimaastossa.

KENELLE: Normaali, kuiva ja pintakuiva iho. Sekaihoiselle myös loistava, mutta saattaa alkaa hieman rasvoittumaan T-alueelta. Paksuudeltaan ei sovi aikuiselle naiselle eli noin 50 vuotiaasta ylöspäin.

SÄVYVALINTA: Kasvoillani on yllä olevassa kuvassa sävy 00 Light Natural*, joka on loistava sävy hyvin monelle perus vaalealle. Kesällä sekoitan mukaan 02 Naturalia*. Lumikki-ihoisille 00A Porcelain* on loistava valinta. Alla olevan kuvan sävyt näyttävät kuvassa jotenkin aivan liian tummilta. Tällä hetkellä alennuksessa 13,10€!

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE MAKEUP

Tämä on ehdottomasti paras meikkivoide ikinä sen poikkeuksellinen kestävyytensä puolesta. Lisäksi se näyttää kuvassa kaikista parhaimmalta, kuten yllä olevasta kuvasta huomaa. Koostumukseltaan tämä on tuhtia tavaraa ja siksi tämäkin kannattaa työstää hyvin siveltimeen ennen levittämistä. Lopputulos on matta ja sen vuoksi se pysyykin kauan aikaa.

KENELLE: Seka- ja rasvainen iho. Alle 50-vuotiaille. Kuivia kohtia ei voi olla, koska tämä kyllä tarraa niihin kiinni. Monelle tämä sopiikin paremmin kesällä ja käytänkin tätä usein kesämorsiamille.

SÄVYVALINTA: Sävyni on talvella 1N2 Ecru*, joka on neutraali sävy (ja sopii hyvin monelle), mutta mielestäni taittaa hieman punaiseen. Keltaiseen taittavalla skandi-iholla kannattaakin valita talvisävyksi 1W2 Sand*. Kesällä sekoitan mukaan 3N1 Ivory Beigeä*. Lumikin vaaleille tyttösille 1N0 Porcelain on loistava. Yllä olevassa kuvassa olen sekoittanut 1N2:een hieman sävyä 3N1. Hinta tällä hetkellä 41,35€.

L.A. GIRL PRO. MATTE HD LONG WEAR MATTE FOUNDATION

Tässä on meikkivoide, joka on hyvin samankaltainen kuin Estee Lauderin Double Wear. Tämä kyseinen on kevyempi, mutta tekee ihosta silti kauniin tasaisen. Pysyvyydeltään se ei ihan pärjää Estee Lauderin kanssa. Tykkään usein sekoittaa tätä ja Estee Lauderia, jotta saan hieman kevyemmän lopputuloksen. Yksinään tämä meikkivoide on matasta puolimattaan.

KENELLE: Sanoisin, että tähän meikkivoiteeseen ihon pitäisi olla melko hyvässä kunnossa. Hyvä kosteutus vaan alle, niin hieman kuivempikin iho tykkää. Pintakuivalle en suosittele ja rasvaisempien kannattaa kääntyä Estee Lauderin puoleen. Jos joku Estee Lauder fani haluaa kuitenkin saman tyylistä, mutta kevyempää meikkivoidetta, niin tässä on etsimäsi. Pidän tästä siksi, koska tällä saa niin kauniin tasaisen ihon edullisesti. Alle 50-vuotiaille.

SÄVYVALINTA: Sävy 674 Natural* on talvisävyni ja kesällä sekoitan mukaan 675 Medium Beigeä*. Yllä näet kuvan, jossa kasvoilla on sävyä Natural. Bisque* on loistava lumikki-iholle ja Ivory* aivan lakanan valkoiselle, joita itselläni ei ole tullut vielä vastaan kuin yksi. Nämä sävyt taittavat keltaiseen, joten ovat loistava valinta tummaihoiselle todella vahvasti keltaiseen taittavalle iholle. Sävyjä löytyy paljon! Hintakin on vain 10,90€!

SENSAI LUMINOUS SHEER FOUNDATION

Rakastuin tähän meikkivoiteedeen täysiä vähän aikaa sitten sen kuulauden vuoksi. Se peittää kauniisti, mutta tekee ihosta niin raikkaan ja hyvinvoivan näköisen.

KENELLE: Tämä sopii kaikille paitsi rasvoittuvalle iholle. Varsinkin aikuisille naisille tämä on ihana. Lisäksi tämä on todella kaunis niille, joilla on hyvä iho, koska silloin en suosittele sitä peittämään vaan korostamaan sen hehkua tällä meikkivoiteella.

SÄVYVALINTA: Neutral Beige* on oma sävyni, kun olen takaisin omassa sävyssäni rusketuksen jälkeen (katso yllä oleva kuva). Se on aavistuksen tummempi kuin esimerkiksi Estee Lauder Double Wear 1N2 Ecru. MACin sävyissä se pyörii siinä NC20 ympärillä. Ochre Beige* on taas aavistuksen vaaleampi kuin Estee Lauderin Ecru. Honey Beige sopii taas aavistuksen tummemmalle. Tämän meikkivoiteen levityksestä voit katsoa lisää TÄLTÄ VIDEOLTA, jossa siskoni on mallina. Hänelle laitoin sävyn Honey Beige*.

EXTRA!!!

Luonnonkosmetiikan puolelta haluan mainita Boho Cosmeticsin vahapohjaisen meikkivoiteen, joka on ehdoton ostos varsinkin aikuiselle naiselle. Tosin itselläni on sekaiho ja se pysyy ja levittyy silti kauniisti, kunhan vaan oppii oikean levitystekniikan. Aluksi se näyttää seka- ja rasvaisella iholla hyvin kiiltävältä, mutta se asettuu muutamassa minuutissa kauniisti – samalla tavoin kuin joku tuhdimpi kosteusvoide näyttää aluksi hurjan kiiltelevältä ennen imeytymistään. Suosittelenkin painelemaan tämän sormin iholle sivellinlevityksen jälkeen. Saatavuus Ruohonjuuri.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Kaisa

    Hyvä, että kerrot ikäsuosituksia. Näin voin skipata nuoremmille iholaaduille tarkoitetut tuotteet ja jää hutiostoja tekemättä. Meikkivoiteissa riski niihin onkin poikkeuksellisen suuri.🕵.

    • Miia Ezen

      Heippa Kaisa! Joo, oikeassa olet.. hirmuisen monet on suunnattu nuoremmalle iholle.

  • Kuiva iho ja +50v

    Kiitos vinkeistä!
    Itse oon tykästynyt Querlainin kevyeen, hyvin peittävään ja kosteuttavan meikkivoiteeseen (Lingerie de peau Aqua nude). Ootko koskaan Querlainia testaillut?

    • Miia Ezen

      Heippa! En ole. Onko siinä vahva tuoksu? Joitain Guerlainin tuotteita jäänyt käyttämättä tuoksun vuoksi.

  • kukkis.

    Minulla on tuo Bohon meikkivoide ja se on varsin mainio. Ainoa ongelma on, että jos käytän puhelinta niin puhelimen pinta on aivan meikkivoiteessa, näin kyllä käy melko monen meikkivoiteen kanssa.
    Ei edes puuteri tunnu auttavan.

    • Miia Ezen

      Heippa Kukkis! Joo meikkivoide saattaa olla vähän sellainen, että jää luuriin kiinni. 😀 Sille ei oikein voi tehdä mitään muuta kuin kokeilla tehdä vielä ohuempaa kerrosta. 🙂

  • Aikku

    Mitä tarkoittaa “työstää siveltimeen”? Ostin tuon bohon meikkivoiteen käyttöön ja se on harmillisen pieni rasia. Muutaman kuukauden käytön jälkeen jo purkki tyhjä. Pitää vielä testata tuota sormilla painelulla, koska tuntuu jäävän vähän tahmeaksi siveltimen levityksen jälkeen.

    • Miia Ezen

      Heippa Aikku! 🙂 Hyvä kysymys. Se tarkoittaa sitä, että laitat ensin meikkivoidetta kämmenselälle ja siinä työstetään se siveltimeen, jottei iholle tule hirmuista klönttiä, jota sitten pitää naamalla koittaa levittää. Mun uusimmalla videolla taitaa olla siitä ohjeet. 🙂

  • Eve

    Estee lauder ja Joe blasco, siinä luottotuotteet💕

    • Miia Ezen

      Joo loistavia tuotteita! 🙂

  • Ellivelli

    Minä olen tällä hetkellä ihan ihastunut Cliniquen Anti-blemish meikkivoiteeseen. Se peittää sopivasti, mutta nyt olen sekoitellut siihen vähän yhtä bb-voidetta/kasvonestettä, koska iho on kuivenemaan päin näin talvella. Tämän meikkivoiteen sävyn myös valitsin myyjän avustuksella, joten se meni ihan nappiin.
    En pidä paksuista pakkeleista, ennemmin ohut ‘värinkorjaus’ ja sit näpyille jotain extraa.
    Vaikka tuo meikkivoide oli kallein ostamani, oli se hyvä ostos ja ehdottomasti suosittelen vinkin kysymistä asiantuntijalta ..:)

    • Miia Ezen

      Heippa Ellivelli! 🙂 Joo vinkkejä kannattaa kysyä kosmetiikkamyyjiltä, koska he ovat niiden kanssa tekemisissä päivittäin. Kannattaa kuitenkin muistaa pari juttua kaupoilla: Jos olet tekemisissä vain yhden merkin myyjän kanssa, niin hän tietenkin suosittelee vain omaa brändiään ja hänellä ei usein ole edes tietoa, että jollakin toisella brändillä voisi olla sulle parempi tuote. Toiseksi meikkivoiteen valinta voi mennä jopa ammattilaisenkin puolesta mönkään kaupan keltaisissa valoissa. Kannattaa siis ensin pyytää vaikka testeriä sävystä tai käväistä luonnonvalossa katsomassa onko sävy oikea. Ja sitten vielä yksi juttu.. kaikki kosmetiikkamyyjät eivät ole meikkaajia ammatiltaan ja he saattavat hyvinkin valita sinulle väärän tuotteen. 🙁 Tätä olen nyt kuullut niin paljon asiakkailtani. MUTTA toisaalta joukossa on monia aivan huippuammattilaisia.. siinä onkin vaan sitten pulma, että osutko juuri hänen kohdalleen. 🙂

  • Iida

    Moi Miia! Olen kovasti miettinyt seuraavaa ( ei nyt kylläkään liity tähän viimeisimpään postaukseesi): kun silmiin laittaa luomiväriä, pitääkö luomiväriä aina laittaa myös alaluomelle alaripsien alapuolle? Katselin kuviasi tarkalla silmällä, mutta välillä näyttää, ettei luomiväriä olisi sinulla kuin yläluomella. Mistä tiedän omassa meikissäni, milloin luomivärin voisi jättää alaluomelta pois?

    • Miia Ezen

      Heippa Iida! Hyvä kysymys. 🙂 Ei tarvitse laittaa varsinkaan kevyemmässä meikissä. Vahvemmassa meikissä laittaisin, koska muuten meikki jää vähän keskeneräisen näköiseksi. Tämä on myös aikalailla makuasia. 🙂

  • Katariina

    Kiitos boho vinkistä, se menee kokeiluun seuraavaksi 😊 tykkään sun blogista paljon, käytän kyllä itse vain luonnonkosmetiikkaa ja olisi ihanaa lukea enemmän luonnonkosmetiikka tuotteista 😍

    • Miia Ezen

      Heippa Katariina! Sun toiveesi toteutuu, nimittäin jotain on täällä “kulisseissa” tapahtumassa juurikin tuohon suuntaan ja pian. <3

      • Katariina

        😍😍😍

  • L

    Kiitos hyödyllisestä postauksesta! Mikä tekee Milanista mielestäsi paremman kuin Make up Storen Sculpt Excellence (muu kuin hinta)? Estee Lauder -käyttäjän olen huomannut sen soveltuvan sekoitettavaksi monen eri tuotteen kanssa. Tällöin on mahdollista käyttää myös silloin, jos ihossa hivenen kuivuutta. Sekin vinkki sinulta – kiitos!

    • Miia Ezen

      Heippa L! Milanin sävyt ovat paremmat ja siksi helpompi lähestyä ns. kuluttajan näkökulmasta. MUSin sävyt ovat melko vahvasti oliivisia. Ammattikäytössä mulla on tuo MUS, koska sekoittelen siitä sopivan värin asiakkaalle. Hyvin saman tyylisiä siis ovat. 🙂 Oi ihana kuulla, että mun vinkistä on ollut apua.

  • Ninni

    Tarkoitatko Bohon voidemaista meikkipuuteria?

    • Miia Ezen

      Heippa Ninni! Hyvä kysymys. Muutama jo IG:n puolella tästä kyselikin. 🙂 Eli se vahamainen meikkivoide. Jostain syystä sitä sanotaan meikkipuuteriksi vaikka se ei kyllä mielestäni sitä ole. Tässä vielä linkki postaukseen, jossa kirjoitin tästä. Ja siellä myös kuva, kuinka ihanan pohjan tuolla saa. 🙂

      https://www.elle.fi/miiaezen/2018/08/21/kaksi-edullista-luonnonkosmetiikkaloytoa/

  • Eva

    Minä ja sain sinulta vinkin tuohon Milaniin aikonaan ja siitä asti se on ollut luottotuotteeni! 🙂 Kiitos siis hyvästä suosituksesta!

    • Miia Ezen

      Heippa Eva! Onpa kiva kuulla, että tykkäsit. 😀

  • Anna

    Mitä tuotetta suosittelisit vaalealle iholle peittämään todella tummat silmänaluset? Täällä on ollut esillä useampi hyvältä kuulostava vaihtoehto, Pixi, Mac, Boho jne. Mikä on niistä mielestäsi kaikkein paras? Suosin luonnonkosmetiikkaa.

  • Petra

    Toi milanin meikkivoide jäänyt mullekkin jäädäkseen sun vinkin ansiosta! Ootko kokeillut muuten ikinä million dollar brows universal brow kynää kulmiin?

  • J

    Meikkivoiteista on aina yhtä mielenkiintoista lukea! Onko Bobbi Brownin meikkivoiteet sulle tuttuja? Niistä olisi kiva kuulla. Muutenkin Bobbi Brown kiinnostaa, että jos haluat ottaa siitä postausvinkkiä. 🙂

  • Hanna

    Moikka,
    Onko sinulla kokemusta Kjaer Weis:n meikkivoiteista ja tuotteista ylipäätään? Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja mielelläni kuulisin mielipiteesi tämän merkin osalta. Itselläni sekaiho ja monesti iho alkaa pian kiiltämään (toki tuotteilla meikin alla on myös vaikutusta😊)ja ongelmani on myös laajentuneet huokoset.

    • Miia Ezen

      Heippa! 😊 Joo on meikkivoiteista ja muistakin meikeistä. Taisin vähän aikaa sitten tehdä blogiin koko meikin luonnonkosmetiikalla ja käytin kyseisen merkin luomivärejä – ne on ihan huippuja! Meikkipohjaa pitääkin testata uudelleen, nyt kun iho on paremmassa kunnossa kuin vuosi sitten. 👌😊 Laajentuneista ihohuokosista kirjoitin myös vähän aikaa sitten. Löytyy ihonhoito osiosta. 😊

  • Heidi

    Moikka
    Tilasin sensain meikkivoiteen ja mistä mahtaa johtua että se häviää päivän aikana?:)

    • Miia Ezen

      Heippa Heidi! Onko sulla kovin rasvainen iho? Ohuiden meikkivoiteiden kanssa saattaa käydä niin rasvaisella iholla. Mitä meikkivoidetta olet normaalisti käyttänyt?

      • Heidi

        Milania olen ennen käyttänyt. Kyllä mulla on mutta yllätyin että näin rasvainen,mikä tähän ihon rasvaisuuteen voisi auttaa että kyseinen meikkivoide pysyisi paikallaan?:)

        • Miia Ezen

          Hmm.. voihan kökkö. Tuo meikkivoide ei tosiaan ole kovin hyvä superrasvaiselle iholle. 😞 Itse suosin todella rasvaisella iholla tuota Estee Lauderin Double Wearia. Oon tosi pahoillani, kun taisin vielä kirjoittaa, että tämä sopii kaikille. Jos rasvaa puskee läpi niin sille ei oikein voi mitään muuta kuin koittaa hyvällä ihonhoidolla sitä hoitaa. Kevyemmät meikkivoiteet on muutenkin aina vähän hankalampia rasvaisella iholla – ne kun ei meinaa millään pysyä.

          • Heidi

            😞

          • Miia Ezen

            Mutta hei tärkeetä on se, että mitä laitat meikkivoiteen alle. <3 Se vaikuttaa aina pysyvyyteen. Eli toivoa on. 🙂

  • Laura

    Mikähän sävy kannattaisi ottaa tuosta milanin meikkivoiteesta, jos käyttää itseruskettavaa? Normaalisti olen aika vaalea.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram