Miten luomiväri pysyy koko päivän?

03.10.2018

Olen saanut viime kuukausina niin monta viestiä koskien luomivärejä ja niiden pysyvyyttä. Jos olen kehunut jotain luomiväripalettia, niin kysymykseksi olen usein saanut seuraavan: “Onko nämä nyt sellaisia luomivärejä, jotka pysyy?” Olen ollut kysymyksestä ihan hämilläni.

MITEN LUOMIVÄRI PYSYY?

Olen pitänyt itsestään selvyytenä sitä, että kyllähän kaikki tietää luomivärien pysyvän vaikka aamuun asti, kun käytössä on vaan hyvä silmämeikin pohjustusvoide. Eli sanoisin kaikkien luomivärien pysyvän lukuunottamatta muutamia poskille varisevia huonolaatuisia hohdeluomivärejä. Vastaus otsikon kysymykseen on helppo: “Käytä silmämeikin pohjustusvoidetta, jos haluat estää luomivärin valumisen viiruna luomivakoon.” Usein kiinnitän pohjustusvoiteen vielä irtopuuterilla, jotta luomivärit häivyttyvät kauniisti.

MILLÄ TUOTTEILLA?

Yllä olevassa kuvassa on kaksi lempparituotettani. Smashboxin pohjustusvoide* on niin ytyä, että takuuvarmasti pysyy. Koostumuksensa puolesta se ei kuitenkaan tee luomia mitenkään kökköiseksi tai rumaksi, vaan tekee silmäluomista tasaisemmat. Käytän tätä itselleni sekä toinen kappale on pakissani asiakkaille. TheBalm Put A Lid On It -pohjustusvoide* on todella ohutta, mutta toimii silti. Se on näistä kahdesta kostauttavampi ja käytän sitä usein aikuisille naisille tai sellaisille, joilla on kuivat silmäluomet.

Molemmat tuotteet ovat todella riittoisia. Sanoisinkin, että panosta mielummin tällaiseen laadukkaaseen pohjustustuotteeseen ja sen jälkeen voit käyttää vaikka kaikista edullisimpia luomivärejä.

LOOKIN AVAINTUOTTEET

Todella tykästyin tähän lookkiin ja avaintuotteina siinä ovat luomivärinä Petite Heat -paletti Urban Decaylta* sekä koko huulilla Essencen huultenrajauskynä Draw The Line sävyssä Head To-ma-toes (saatavuus esim. Tokmanni tai Citymarket). Tällainen oransiin taittava puna on loistava esimerkiksi punapäille tai sellaiselle, jolla on oliiviin taittava iho.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

 

  • Alina

    Hei kysymys, itse opin vastikään käyttämään pohjustustuotetta ja käytössäni on ollut Milanin Eye shadow primer. Mielestäni se on ollut ihan hyvä raskailla luomillani, mutta onko sinulla tuotteesta kokemusta? Siis että voisiko olla parempikin 🤔 Toki kaikkia selviää kokeilemalla, mutta jos sinulla olisi jo heti antaa mielipide niin auttaisi se päätöksessä, että menenkö tuolla vai ostanko heti uuden ☺️
    Ps. Kiitos ihanan kevyistä, kuulaista ja freeseistä arkimeikeistä terv, aina vihannut instagram nukke-lookkeja 😅

    • Miia Ezen

      Heippa Alina! 🙂 Muistaakseni olen tuota kokeillut, mutten niin pitänyt. Nyt en ole kuitenkaan täysin varma. Mutta jos se toimii ja pitää luomivärit paikoillaan, niin silloin käytä ihmeessä tuota tuotetta. 🙂 Hihi.. joo mäkään en saa enää mitään inspistä vahvoista IG-lookeista.

  • Markit

    Heips; Entäs Urban Decayn pohjustusvoide, oletko se jostain syystä hylännyt, aiemmin kun siitä tykkäsit? Vai oletko vaan löytänyt paremman?🤔

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! Mä olen kokenut sen joidenkin luomilla ehkä liian kuivaksi. Itselleni se kyllä sopii ja pidän siitä edelleen. 🙂

  • Johanna

    Minäkin sain vasta sun blogista “tietää” pohjustusvoiteesta, oli mulle ihan vieras juttu. Ostin MAC:n silmämeikin pohjustusvoiteen ja se mullisti maailmani!! Auvan mahtava tuote! Luomiväri pysyy juuri laitetun lailla aamusta aamuun! Täys 10😀 ! Kiitos siis tästäkin!!

    • Miia Ezen

      Hei jeee! Ihan huippua, kun löytää jonkin hyvän tuotteen. <3

  • Elli

    Mitä silmänympärysvoidetta käytät meikin alla vai käytätkö?

  • Sanna

    Itsellä on toiminut vain UD:n Original. UD:n anti-age kestää vain muutaman tunnin. MACin paint pot ei kestä sitäkään vähää. Melko hyvä tulee, kun yhdistää nämä kaksi jälkimmäistä. Mutta senkin teen vain kuluttaakseni tuotteen, jonka olen ostanut. Mulla on eripari luomet ja toinen on riippuva. Juuri tämä raskaampi luomi on se, josta kaikki luomivärit pakenevat. Mitä kuivempi pohjustaja sitä parempi pysyvyys.

    • Miia Ezen

      Heippa Sanna! 🙂 Joo nuo UD:t on hyviä. Itse tykkään siitä Edenistä vaikka se on joskus hieman liian kuivan oloinen. Mutta hyvä jos tuo UD original sävy toimii. 🙂

  • Riikka

    Moikka! Ihan uteliaisuudesta, ootko ruvennut taas muokkaamaan sun kuvia? Vai ootko vaan luonnostaan näin fabulous? 😉

    • Miia Ezen

      Heippa Riikka! Voi sua ihanaa! <3 En muokkaa enää. 🙂 Kyllä näissä näkyy rypyt ja ihohuokoset. Ehkä olen oppinut paremmaksi meikkaajaksi?

      • Riikka

        No oot kyllä sekä upea että taitava meikkaaja! 🙂

        • Miia Ezen

          Kiitos 😘

  • H

    Hei! Voisitko vinkata syksyisiä huulipuna/-lakkasävyjä. Semmosia mitkä pysyy pitkään ja olisi edullisia . Kiitos!!

  • Alma

    Moikka! Voi kökkö, oon mattimyöhäsenä lukemassa tätä postausta. Tänään lähti kaupasta mukaan Guerlainin eyshadow primer, myyjä kyllä vakuutti että en tule pettymään. Jos oisin aikasemmin lukenut tän niin ois kyllä joku sinun suosittelema lähtenyt mukaan! Toivotaan, että myyjä on oikeessa enkä tuu pettymään, vähän kyllä jänskättää. 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Alma! 🙂 Joo toivotaan, että on hyvä. Luulisi, kun on noin laadukkaasta meikkimerkistä kyse. Itse suhtaudun aina hieman skeptisesti myyjien puheisiin varsinkin, jos he ovat tietyn merkin edustajia. He tietnkin mainostavat omaansa ja usein heillä ei ole laajempaa käsitystä mitä muuta on tarjolla. En halua loukata tällä ketään kosme-myyjää, mutta tämä on vain myynnillinen fakta. <3

  • Johanna

    Tällä hetkellä Insta storyssasi on luomiväri, jonka olet laittanut Too facedin kanssa Lumenen luomivärikynää- mikä sävy se niistä on?

    • Miia Ezen

      Heippa! 🙂 Se Lumenen kynä on sävy 1, mutta tykkään vaaleammasta nro 3:sta enemmän. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram