Korealaiset BB-voiteet sekaiholle

18.10.2018

HUOM! 19.10. Olen tavattavissa I love me -messuilla Laveran ja Benecoksen pisteellä koko viikonlopun! Tule juttelemaan ja hakemaan parhaat meikkivinkit luonnonkosmetiikalla ja tietty hyödyntämään huikeat -40% alennukset!

Korealaiset osaavat jotain muutakin kuin ihonhoitoa ja se on heidän BB-voiteensa. Ne ovat loistavia seka- ja rasvaiselle iholle ja sopivat sellaisille, jotka haluavat pitää meikkipohjansa semi-mattana koko päivän. Kuivalle ja pintakuivalle iholle ne ehkä tarraavat liikaa kuiviin kohtiin. Omalla paljonkin rasvoittuvalla t-alueella nämä voiteet pysyvät loistavasti. Korealaiset BB-voiteet ovat huomattavasti paksumpia kuin meidän länsimaalaiset versiot – sen huomaat alla olevassa kuvassa. Lisää tietoa BB- ja CC-voitesta ja niiden eroista voit lukea TÄSTÄ.

MITÄ TUOTTEITA VALITA?

Blogiani pidempään seuranneet ovatkin jo varmasti nähneet monta kertaa Skin79 Beblesh Balmin* blogissani. Sen sävy on loistava talviselle perusvaalealle suomalaiselle iholle.

Tämän loistavan tuotteen rinnalle on noussut Misshan BB-voide*, mutta miinusta se saa hyvinkin oudosta sävyvalikoimasta, mikä on toisaalta tyypillistä korealaisissa tuotteissa. Numeroiden 23 ja 27 välillä ei tosiaan taida olla sävyä. Itse saan loistavan värin, kun sekoitan numerot 23 ja 27 keskenään. 27 menisi silloin kun olen todella ruskettunut, mutta 23 on vaan oudon harmaa vaikka toisaalta sitä ei ihoon levittäessä huomaa. Ohuena kerroksena se on enemmänkin punaiseen taittava meikkivoide.

MEIKKI-LOOKIN AVAINTUOTTEET

Silmissä käytin Urban Decayn Born To Run -paletin* sävyjä. Silmien rajauskynänä toimii MACin huultenrajauskynä sävyssä Chestnut*. Huulissa on vain Maybellinen Gigi Hadid -kokoelman rajauskynää sävyssä GG12 Mccall. Ja meikkipohjana tuo Misshan BB-voide – 23 ja 27 sekoitettuna.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Markit

    Oi voi! Aivan huikean kaunis luomiväri! Juuri se väri, mistä eniten tykkään . Mutta ei taida tuollaisena helmiäisenä iäkkäille tyttösille soveltua…? Mahtava väri. Ja miten upeat silmät sinulla on. Loistaa kuin…mikä se jalokivi on? Haa, smaragdi, turkoosina. Nyt menen kauppaan ja näytän kuvaasi. Että tällaista pitää saada, mattaversiona!😄
    Ja hienon värinen pusero!
    Jaa, mutta mistäs tämä kirjoituksesi kertoikaan…meikkipohja… Juu, hyvä on, mutta jää silmiesi varjoon!😊

  • Kielo

    Olen tilannut skin79 beblesh balm pakkauksen missä 3 minituotetta. Kaikki eri sävyjä, mutta en kyllä kasvoissa huomannu mitään eroa. Kohta tykkäsin enemmän pinkissä putkilossa olevasta bb voiteesta kuin tuosta oranssista, vaikka tuokin on hyvä. Pitäisiköhän testata tuota Mishaakin, tykkäätkö itse enemmän tuosta misshasta vai skin79:sta? Ja aivan huippu luomiväri!

    • Miia Ezen

      Heippa Kielo! 😊 Ooh.. voiko olla sama tuote? Meinaan tämä on kyllä melko ytyä tavaraa. 🤔 Mä tykkään molemmista. Sävy on Skin79:ssä parempi, mutta Mishassa taas hinta parempi. 😊

      • Kielo

        Siis tarkoitan, että eri sävyjen välillä en huomannut kasvoissa eroa. Mutta sehän on toisaalta hyvä, voi käyttää kaikki. Eleveniltä tilasin tuon skin79 3 minituotteen pakkauksen.

  • Johanna

    Kaunis meikki jälleen kerran, tykkään kovasti, taidan kokeilla josko sopis mullekkin😀
    Näin mielenkiinnosta…kuinka ylläpidät nykyistä hiusväriäsi ja hautasitko kokonaan ajatuksen kasvattaa oma värisi takaisin??

    • Miia Ezen

      Heippa Johanna ja kiitos! 😊 Joo kyllä taisi jäädä oman sävyn kasvattaminen. 🙈 Käyn kampaajalla aina kun raidat on kasvaneet liian pitkälle. Kotona pesen joka toisella pesulla hopea shampoolla. Tässä lisää tietoa:

      https://www.elle.fi/miiaezen/2018/08/23/eroon-kellertavasta-blondista/

      • Sanna

        Hei Miia! Nykyään Misshan BB-voiteesta on myös sävy 25 warm beige, joka on sävyjen 23 ja 27 väliin. Siitä olen itselle ainakin löytänyt näin talvea vasten loistavan sävyn, kun sävy 27 on liian tumma. Harmi vaan tuo sävy 25 on lähes aina joka paikasta loppu, mutta esim. Bearelista olen sitä itse tilannut.

  • Emma/thebeautysquares

    Hei! Misshan BB on minunkin suosikki! Tilasin Bearelilta sävyn 25, joka on vähän vaaleampi kuin 27 mutta sekin liian tumma ja lämmin minulle tähän aikaan vuodesta. Eilen löysin Citymarketista sävyn 21 (23 on aina loppu!), ja ajattelin sekoitella sopivan sävyn. Kesällä sain kasvoihin pigmenttiläiskiä ja varsinkin pigmentti”viikset” oli huomattavat, ne ovat häipyneet nopeasti sen jälkeen kun aloin käyttää tätä BB-voidetta 🙂 tykkään kovasti meikkipohjasta joka suojaa, korjaa ja hoitaa samalla!

  • Kikka

    Hei!
    Olisiko suosituksia kuivan ja hieman varttuneemman ihon korealaisiin bb-voiteisiin?

    • Miia Ezen

      Heippa Kikka! Hmm.. ikävä kyllä nuo korealaiset on niin tukusia, etten niitä oikein aikuiselle naiselle suosittele. Esim. Lumenen uutuus skin tint on aika kiva aikuiselle naiselle. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram