Kaksi tapaa meikata silmistä suuremmat

16.10.2018

Meikillä voi saada ihmeitä aikaan ja pienistäkin silmistä paljon suuremmat, kun sen tekee oikein ja tietenkin oikeilla välineillä. Meikkailin tänään aivan toista postausta varten, kun yhtäkkiä sain idean vinkata teille kahdesta tavasta suurempiin silmiin.

KAJAALIKIKKA

Vanha kunnon ihon värinen kajaali alaluomen vesirajaan suurentaa silmiä sekä vie pois silmien punaisuutta. Käytin tässä Essencen Extreme Lasting kajaalia, joka on vedenkestävä ja levittyy helposti (sävy 06 silky nude). Jotkut käyttävät vesirajaan valkoista kajaalia, mutta omasta mielestäni se on liian kova sävy.

LUOMIVÄRIKIKKA

Jotkut asiakkaistani vierastavat sitä, kun häivytän luomivärin melko korkealle. Se kuitenkin näyttää kauniilta kuvissa ja on paras kikka tekemään silmät suuriksi. Esimerkiksi musta paksumpi rajaus ei tee silmää niinkään suuremmaksi vaan lisää intensiivisyyttä katseeseen. Kunnolla häivytetty smokey eye on siis vastaus suuriin silmiin. Ja sitä lisätään tietenkin myös alaluomelle, joka tekee silmästä entistä suuremman näköiset.

Luomiväriä saa tuoda reilusti sivuille ja myös ylöspäin – niin paljon kuin vaan omalla luomellasi on tilaa. Yllä olevassa kuvassa näet alueen, johon luomiväri voi tulla. Tosin häivytetyn sävyn ja kulmakarvan väliin on jäätävä vaalea alue, koska muuten meikki näyttää tunkkaiselta ja suttuiselta. Tykkään käyttää häivytykseen Real Techniquesin häivytyssivellintä*.

P.S. Postauksen silmämeikissä käytin Anastasia Beverly Hillsin Norvina Palettia* ja huulissa on Maybellinen Vivid Hot Laquer huulilakkaa sävyssä 70 So Hot*. Korvikset on ostettu Bershkasta.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Varpuslintu // Viikarivartti

    On nätti meikki huulipunaa myöten! Vesirajaniksi näyttää tosiaan toimivan. 🙂

  • Juuulia

    Ihanat sävyt ja vois sopia vaikka pikkujouluihinkin tämä Look, kohta sekin kausi taas alkaa😅

  • Johanna

    Todella kaunis meikki! Näytät upealta😀!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram