33 kysymystä ja vastausta

07.10.2018

Bongasin tämän hauskan postauksen Erikan blogista ja ilmeisesti koko idea on lähtöisin Jennin blogista. En olekaan ottanut osaa näihin aikaisemmin ja ajattelin, että tämä voisi olla kiva piristysruisku blogini ainaisiin meikkijuttuihin. Lisäsin mukaan myös vanhoja kuviani Facebookista, jotka kertonevat hieman taustaani. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on ollut!

Avioliittoja: 2(!) Menin ensimmäisen kerran naimisiin muistaakseni 21-vuotiaana turkkilaisen miehen kanssa. Hän on loistava tyyppi ja olemme edelleen hyvissä väleissä. Häneltä tulee myös sukunimeni, joka menee muutaman vuoden päästä vaihtoon. Toinen avioliitto olikin Ensitreffit Alttarilla -ohjelmassa, jota en halua enää sen koommin kommentoida, koska lopputuloksena on väistämättä jokin turha lööppi.

Kihloissa: Kyllä! Tasan kaksi vuotta tapaamisemme jälkeen Ruusumies kosi ja voin sanoa, että kyllä sen vaan tietää, kun se oikea osuu kohdalle. <3

Lapsia: Ei vielä.

Lemmikkejä: Meidän 7-vuotias Bertta-hauva. Merkkiä Tiibetinterrieri.

Leikkauksia: Ei yhtään.

Tatuointeja: Kaksi. Olen miettinyt jo vuosia niiden poistoa, mutta toisaalta ne ovat osa villiä nuoruuttani, joten siksi ne eivät häiritse. Tuovat vain hyviä muistoja.

Lävistyksiä: Perus korvanlehtireiät, jotka sain nyt vihdoin kolmannen lävistyskerran jälkeen pysymään.

Muuttoja: Apua! Olen joskus laskenut tämän ja niitä on reilusti yli 20. Pelkästään Helsingissä olen asunut viidessä paikkaa. Sen lisäksi Jyväskylässä kahdessa ja Lahdessa ainakin kuudessa. Ulkomailla mm. Ranska, Englanti, USA, Turkki, Italia. Ulkomailla asuessani en tosin raahannut koko omaisuutta mukana.

Ampunut aseella: Joskus peruskoulussa ampumaradalla kerran pistoolilla ja se pelästytti niin paljon, että jäi siihen kertaan.

Ottanut lopputilin: Useita kertoja. Mm. McDonaldsista, Maikkarin Chatin apulaistuottajan penkiltä, eri lentoyhtiöistä, vapaa-ajan ohjaajan pestistä Italiasta, leirintäaluetyöstä. Näitä on paljon! Kyse ei ollut muusta kuin, että oli aika vaihtaa maata tai kaupunkia.

Ollut saaressa: Heti ensimmäisenä tuli mieleen Ahvenanmaan luokkaretki ja Islannin upea reissu (kai Islantikin on saari? Hieman isompi sellainen.) Niin ja olin isosena Päijänteen Heinäsaaressa.

Autosi: Ei ole tällä hetkellä omaa. Lainaan mieheni autoa tarvittaessa.

Ollut lentokoneessa: Hih. Joo tuhansia tunteja. Kymmenen vuoden lentoemäntäuralla niitä lentotunteja kertyi.

Onko joku itkenyt vuoksesi: Kyllä.

Ollut rakastunut: Joo, mutta nyt vasta tiedän mitä oikea rakkaus on.

Ollut ambulanssissa: Helsinki-päivänä käytiin kurkkimassa ambulanssiin ja paloautoonkin sisälle.

Luistellut: Pakosta kyllä koulun liikuntatunnilla.

Surffannut: En ja pelkään vettä, joten en halua edes testata.

Ollut risteilyllä: Viimeksi taisi olla abi-risteily. Johan siitä on melkein 20-vuotta. En pidä siis laivoistakaan, koska ne ovat veden päällä ja tulen merisairaaksi helposti.

Ajanut moottoripyörällä: En, mutta skootterilla kyllä. Meitsi on sitä ikäluokkaa, joka saa ajella kyseisellä ajoneuvolla ilman korttia!

Ratsastanut hevosella: Rakastan varsinkin issikoilla ratsastusta ja taas pitäisi järkätä kavereiden kanssa issikka-vaellus. Hyvä, kun tuli puheeksi. 😀

Lähes kuollut: En.

Ollut sairaalassa: Vieraana ehkä liiankin monta kertaa pikkuveljeni ja äitini vuoksi. Onneksi pikkuveljeni on edelleen elossa.

Suosikkihedelmä: Onko avokado hedelmä?

Aamu vai ilta: Haluaisin olla aamuihminen ja tällä hetkellä opettelenkin siihen kovaa vauhtia.

Lempiväri: Hassua, että vastaan tähän täysin saman kuin Erika eli turkoosi.

Viimeisin puhelu: Ystäväni Henna, johon olen tutustunut TUIfly Nordicin lentoemäntäkurssilla. Normaalisti puhelimen päässä on joko Ruusumies, siskoni Piia tai ystäväni Heidi tai Henna. Lähetit ovat puhelimen tietojen mukaan myös hyvin läheisiä.

Viimeisin viesti: Erika Naakalta ja jauhoimme viesteissä blogeihimme liittyviä työjuttuja.

Nähnyt jonkun kuolevan: En, mutta kerran lentokoneessa oli yksi aika läheltäpiti -tilanne. Satuin työskentelemään silloin matkustamon esimiehenä, joten vastuu oli suuri ja piti toimia rauhallisesti koulutuksemme mukaisin ohjein.

Kahvi vai tee: Heh. Tuli ensin mieleen lentoemännän työni. Voitteko kuvitella, että aloin juomaan kahvia vasta muutama viikko sitten. Nyt juon aina yhden kupin aamulla ja sekin on murukahvia kauramaidolla.

Paras piirakka: Mikä kysymys! Mustikkapiirakka, koska se on ainoa, jonka osaan tehdä. En tykkää ruoan laitosta tai kokkaamisesta.

Kissa vai koira: Tykkään molemmista, mutta koirat on tutumpaa sakkia.

Paras vuodenaika: Ehdottomasti (alku)syksy! Syksy on kaiken uuden alku. Silloin alkaa koulut ja harrastukset. Elämä palaa taas kesän jälkeen uomilleen. Kirpeät syysaamut ja happirikkaat sateen jälkeiset syysillat. Kynttilät ja tunnelmalliset illat. Voisin jatkaa listaa loputtomiin. Marraskuu on taas toisaalta ihan pyllystä, jos näin suoraan sanotaan.

  • Ellivelli

    Hahaa, tämä oli hauska. Tulee ihan mieleen kouluajan slämit <3. En tiennytkään, että olet (ollut?) lentoemäntä:) .. Onko toi nimitys jotenkin järkky?..

    • Miia Ezen

      Hihi.. ei ollenkaan. Ihan oikea nimitys. 😊

  • Niina

    Koska olet ollut Ryanin lentoemäntä koulutuksessa? Mietiskelin että ollaanko oltu mahdollisesti samaan aikaan siellä… Itse olin 2005.

  • hennamaria

    Siis mitä. Aloit juomaan kahvia vasta äsken?! 😂 Mä aloin juomaan kahvia kaksi vuotta sitten työmatkalla Italiassa, koska oli sos. pakko kun kaikki työkaveritkin joi… viisi viikkoa, aargh. Italialaista myrkkykahvia. Suomalainen kitkerä kahvikin on ihan hirveää, joten juon vain mietoa cappuccino-jauhekahvia. Suosittelen.
    Hauska yhteensattuma tämä 🤔

  • Riitta

    Kiva postaus ❤️
    Olis kiva kuulla lisää tuosta lentoemännän työstä, miten päädyit sille alalle, sit siitä työstä enemmän ja miks halusit lopettaa lentoemännäntyöt? 😊

    • Miia Ezen

      Heippa Riitta! 🙂 Katsotaan, jos jossain vaiheessa ihan postausta. Päädyin alalle vain sen vuoksi, että ystäväni oli töissä Ryanairilla. En saanut samaa asemapaikkaa Espanjasta kuin hän vaan päädyin ensin Lontooseen ja sitten Marseilleen. Ala vei mukanaan ja yhteensä neljässä eri lentoyhtiössä. Lopetin siksi, koska halusin tehdä maskeerauksesta itselleni uuden uran ja luova työ on aina ollut unelma. 🙂

  • Eva

    Ihana että löytyy muitakin alkusyksyihmisiä! 🙂 Mä kans rakastan sitä että sää vähän viilenee, saa laittaa villasukat jalkaan ja polttaa kynttilöitä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram