Upeita luomiväriuutuuksia juhlaan

18.09.2018

Ihastun todella harvoin uutuuksiin varsinkaan luomivärien kohdalla, koska tuntuu, että niistä niin moni on tehty etnisesti Keski-Eurooppalaisen ihon sävymaailmaa ajatellen. Faktahan vaan on se, että suurinosa asiakkaistani ja myöskin minä itse olen tällainen hyvin vaalea ja jopa hieman punakka. Tietyt sävyt saattavat tehdä meistä vaaleista hyvinkin väsyneen näköisiä. Luomiväreissä sävyeroa ei välttämättä edes erota suoraan paletista, vaan sitä pitää ensin kokeilla.

NAURETTAVAN EDULLINEN

Pidän todella paljon Essencen tuotteista, koska ne ovat uskomattoman edullisia. Unohdan aina kysyä PR-toimistolta näiden hintaa, koska kyse on minimaalisen pienistä summista. Veikkaan tämänkin hopeisen luomivärin olevan noin kaksi euroa. (Saatavuus esim. Citymarket)

Tämä on niin pigmenttinen ja metallinen, etten voinut uskoa, kun kokeilin tätä ensimmäisen kerran. Juhlameikkiin tämä on upea, vaikka samaan hengenvetoon sanonkin, etten ole hopeisen luomivärin suurin fani. Tietyn asukokonaisuuden kanssa se on kuitenkin upea.

SUURIN VIIMEAIKOJEN IHASTUS

Tämän Anastasia Beverly Hillsin Norvina luomiväripaletin* kanssa voit luoda niin raikkaan arkilookin kuin upean luomuksen iltaa varten. Sävymaailmassa on lämmintä ruskeaa, ruusukultaa, neutraalia ruskeaa, kaunista violettia ja jopa vaaleanpunaista, jota ennen inhosin. Sävyt ovat menneet niin nappiin, että jopa tuo pelkäämääni vaaleanpunainen näyttää todella kivalta. Postauksen ensimmäisessa kuvassa on pohjalla tämän paletin purppuramaista sävyä ja tämän tekstin alapuolella kaikki silmämeikit on tehty tällä Norvina-paletilla.

Sävyt ovat todella pigmenttisiä ja ne on helppo työstää. Tämä on ammattilaisen todellinen unelma ja moni kauneusvaikuttajakin on ihastunut palettiin.

 

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Johanna

    Ihania värejä!! Tykkään😊😊

    • Miia Ezen

      Joo nää on ihan mun suosikkeja ja tuon Essencen koostumus ja hohto on jotain mieletöntä! 😍

      • Johanna

        Vielä kun sais alen tohon luomiväripalettiin ois kiva! On aika tyyris mutta niin ihana…😄 Onko sulla mahdollisesti tulossa kyseiseen tuotteeseen alekoodia tms.?☺

  • Salla

    Kävin just nappaamassa kolme noita essencen luomiväriä ja ovat aivan ihania! Taisi olla 3,69e Tokmannilla. Onko sinulla Miia tietoa citymarketeilla myynnissä olevista Iberon ja Miia Ollulan siveltimien laadusta? Vaikutti aika mielenkiintoisella, mutta liikkeessä ei ollut yhtään hipelöintikappaletta esillä D:

  • Sandra

    Mitkä noi värikkäät timanttikorvikset on? Aivan ihanat.

  • Petra

    Onko kenelläkään vinkata mistä tuota Essencen luomiväriä Pirkanmaalta saisi?
    Olen muutaman liikkeen kolunnut eikä missään ole ollut 🙁

    • Miia Ezen

      Heippa Petra! Jos kukaan ei näe kysleyäsi niin Kärkkäisen tai Tokmannin verkkokaupoista voisi löytyä. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram