Koko meikki VAIN 50 euroa

30.09.2018

Olen jo vähän aikaa työstänyt tätä postausta ja miettinyt, että mitkä tuotteet tähän olisivat mahdollisimman hyviä ja mahdollisimman edullisia. Nyt on kasassa aika hyvä setti ja meikistä tuli ihanan raikas ja kuulas. Nämä tuotteet ovat myös täydelliset sellaiselle, joka ei ole aikaisemmin meikannut ja haluaa sen nyt aloittaa. 50 euroa ei ole paha koko setistä, jossa tuotteet ovat kaiken lisäksi laadukkaita.

PALJON MIKÄKIN MAKSAA?

Yhteensä kuusi tuotetta maksavat tarkalleen 54€.

MITEN NÄITÄ KÄYTETÄÄN?

Lisään ensin hieman meikkivoidetta kämmenselälle ja työstän sen siinä siveltimeen, jotta meikkivoidetta ei tule liikaa iholle. Aloitan kasvojen keskiosasta ja lisään meikkivoidetta vain niihin kohtiin, jotka sitä tarvitsevat. Usein kasvojen reunat saattavat olla kauniin tasaisen väriset. Miksi siis peittää kaunista ihoa, jos siinä ei ole mitään peitettävää? Peitevoidetta lisään silmien alle ja tuomaan valoa kasvojen eri osiin. Postauksen aiheesta löydät TÄSTÄ.

Painelen voidemaista poskipunaa poskille ja huulille sormin. Tämän jälkeen lisään minimaalisen vähän puuteria silmien alle ja t-alueelle. Esimerkiksi poskille en laita puuteria ollenkaan, koska en halua peittää kaunista hehkua pois.

Lopuksi lisään ripsarin ja muotoilen kulmat. Kulmien muotoilusta ja muutenkin meikkauksen alkeista voit katsella lisää meikkauksen alkeet videollani.

TARVITSENKO SIVELTIMIÄ?

Suosittelisin hankkimaan yhden ainoan siveltimen meikkivoidetta varten. Näin saat meikkipohjasta tasaisen ja tarpeeksi ohuen sekä kuulaan. Itse pidän eniten kabuki-siveltimistä ja edullinen sellainen löytyy Real Techniquesilta. Cocopandalta Real Techniques Expert Face Brushin* saa tällä hetkellä 20% alennuksella ja hinnaksi jää vain 12,60€! Jos muuten tilaat Cocopandalta jotain niin tämän päivän loppuun asti (30.9.2018) saat viiden euron alennuksen yli 50 euron ostoista koodilla MIIAFALL.

HUOM! LUE TÄMÄ!

Tein tämä postauksen valmiiksi jo pari päivää sitten, mutta heräsin tänä aamuna epäilevin mielin ennen postauksen julkaisemista. Lumenen Blur on kaunis meikkivoide, mutta alkaa nopeasti rasvoittumaan seka- ja rasvaisella iholla. Aloin siis näin sunnuntaiaamun kunniaksi urakan ja testasin useita edullisia meikkivoiteita melko turhautuneena. Niin moni asettui rumasti otsani ihohuokosiin. Vihdoin testasin tuotetta, joka on ollut testijonossa pitkään ja se on täydellinen! Se kesti aamun hikiset tanssisessiot ja näyttää ihanan kuulaalta!

Kyse on Misshan BB-voiteesta*, joka on korealaiseen tyyliin paljon peittävämpää kuin länsimaalaiset vastaavat. Sävyvalikoima on vaan hieman erikoinen. nro 23 on harmahtava ja nro 27 taas hieman liian tumma (keltaiseen taittava) perus vaalealle. Sekoitin näitä kahta ja sain aivan täydellisen kombon. Yksi puteli maksaa 9,80€, joten kahden putelin hinnaksi tulisi noin 20 euroa.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Veera

    Olen aika pitkään juuri tuota Lumenen Blur-meikkivoidetta käyttänyt ja tykännyt tuotteesta muuten, mutta huomannut että omalla rasvaisella ihollani se aika helposti rupeaa rasvoittumaan ja naama kiiltelemään. Nyt olisi siis varmaan vihdoin aika kokeilla jotakin muuta tuotetta!
    Olen muuten pitkään jo mietiskellyt, että minkälainen käsitys ja kokemus sinulla on Dermosilin tuotteista, meikki ja ihonhoito lähinnä? Eli tuotteiden laatu, toimivuus, ekologisuus jne, oletko ikinä Dermosilin tuotteita käyttänyt?

    • Miia Ezen

      Heippa! 😊 Mulla ei ole Dermosilistä muuta kokemusta kuin heidän kuorivat seerumista. Tuntui toimivan, mutta en katsonut incistä tuotesisältöä ja vaikuttavaa ainetta/aineita.

  • PäiviH

    Hei! Onko tuo Misshan BB voide siis samalla kosteusvoide vai levitetäänkö sen alle kosteusvoide erikseen?

    • Miia Ezen

      Helou! Päivävoide joo alle, mutta jos iho todella rasvainen niin päivävoiteen voi skipata minkä tahansa meikkivoitern kohdalla. Hoitoneste ja seerumi kuitenkin alle. 👌😊

  • Johanna

    Kaunis😊 Aika lailla mun yleisin arkimeikki! Täytyy kyllä ens kauppareissulla kotiuttaa toi lumenen voide poskipuna!

    • Miia Ezen

      Kiitos ❤️ joo toi poskipuna on huippu. Mulla on se niin pakissa kuin omassa käytössäkin. 😊

  • Sanna

    Misshan bb-voide on aivan huippu!! Itse käytän sävyä 23 ja menee ihan hyvin, sävy 21 on itselläni näin kesän jälkeen liian vaalea, mutta talvella voisi mennä näiden sekoitus. Minikoko voiteesta maksaa citarissa 6,90€.

    • Miia Ezen

      Ooh! Hyvä tietää 😃

  • Emmimarie

    Omalla iholla tuo Blur-meikkivoide toimii hyvin, kunhan alla on mattapinnan jättävä kosteusvoide 🙂 Muuten kyllä alkaa heti kiiltelemään.

    • Miia Ezen

      Joo tuo kosteusvoide on kyllä tärkeä juttu 👌

  • Perusmeikkailija

    Olenkin miettinyt, että oletko tuota meikkivoidetta koskaan kokeillut, kun lähipiirissäni se on ainakin tosi suosittua ollut juuri hinta-laatusuhteensa vuoksi. 🙂 Ja samoin long wear blurrikin Lumenelta, vaikka vähän enemmän rasvoittuukin, mutta kyseessä kuitenkin edullinen tuote. Kiva, että teit tällaisen postauksen! Itse meikkaan päivittäin ja olen sinällään kiinnostunut meikkaamisesta, mutta en malta ostaa luksusmeikkejä, niin on kiva kun testaat tällaisiakin välillä. Monesti on harmittanut kun olet kertonut huippumeikeistä ja innolla sitten mennyt katsomaan ja hinta ollut ihan liian korkea omaan makuun. 😀

  • Perusmeikkailija

    Korjausta edelliseen! Katsoin ensin, että käytit lumenen matte foundatioinia. Suosittelen testaamaan sitäkin, jos et ole koittanut 🙂

    • Miia Ezen

      Nyt en ole ihan varma oonko testannut. 🤔 Painan tämän mieleen! Kiitos 😊

  • Elina

    Misshan bb käytössä täälläkin, on kyllä ihan mieletön! Haluaisin esittää postaustoiveeksi Catricen meikkien testaamisen, nyt kun ne ovat rantautuneet Citymarkettiin. 🙂

  • Miia

    Misshalta lähti sävy 27 testiin.Ulkomaan reissun ansioista kasvoilla on vielä reippaasti väriä.Yllätyin kovasti neutraalista tuoksusta👌.

    Catricen meikit kiinnostavat minuakin😊.

    • Miia Ezen

      Jes! Toivottavasti tykkäät. 🙂 Joo se 27 on kyllä hyvä sävy, jos kasvoilla on rusketusta. Mulla ei itseasiassa ole mitään havaintoa mistä voisin saada kyseistä Catricea arvioitavaksi. Pitääpi selvittää. 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram