Helppo meikki raskaille silmäluomille

25.09.2018

Sunnuntain videopostauksessa näittekin jo tämän tekniikan tarkasti selitettynä. Tämä meikki on todella helppo tehdä raskaille silmäluomille ja kaikessa yksinkertaisuudessaan se onnistuu vain yhdellä luomivärillä ja yhdellä siveltimellä. Tiedän, että jotkut teistä eivät jaksa katsella ohjeita videolta, joten tässä vielä sunnuntain meikki valokuvin ja yhdellä pienellä lisäyksellä.

1. KOKO LUOMELLE

Lisää valitsemaasi mattaa luomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Käytin tässä yhtä Anastasia Beverly Hillsin Soft Galm -palettia*, joka on noussut saman merkin Norvina paletin* kanssa lemppari paleteiksi. Sävynä käytin luumuun taittavaa Cyprus Umber sävyä, johon moni teistä ihastui Instagram stoorin puolella viime viikolla. Käytän näitä myös asiakkaille, koska sävyt ovat vaan niin loistavia sekä hyvin pigmenttisiä. Siveltimenä toimii Sigman häivytyssivellin*.

HUOM! Luomivärin pohjalle laitetaan aina pohjustusvoide, jotta se pysyy koko päivän. Pohjustusvoiteissa on eroa! Tulen kirjottamaan niistä vielä, mutta yksi parhaista on Smashboxin Photo Finish Primer*.

2. TARPEEKSI KORKEALLE

Luomivärin kuuluu tulla niin ylös, että näet sitä, kun katsot suoraan peiliin rennoin kulmakarvoin. Näet esimerkin alla olevasta kuvasta. Vaikka itselläni ei taida olla siinä kulmakarvat rentona. Sitä ei saa kuitenkaan tuoda ihan kulmakarvaan asti, koska muuten silmämeikistä tulee suttuisen näköinen.

3. SANO EI SURULLISILLE SILMILLE

Alla olevassa kuvassa näet viivan, jonka alapuolelle ei saisi tulla luomiväriä. Jos näin käy, näytät todella surulliselta ja raskaat silmäluomet korostuvat entisestään. Voit siis piirtää kuvitteellisen viivan nenän pielestä silmäkulmaan ja huomaat mihin luomiväri ei kuulu.

4. PEITEVOIDE APUUN

Jos luomiväriä on tullut tuon kuvitteellisen viivan alapuolelle, niin saat “siivottua” alueen peitevoiteella.

5. HELMIÄISTÄ

Sunnuntain videolla en lisännyt liikkuvalle luomelle luomiväriä, koska kyse oli aikuisesta naisesta. Aikuisen naisen (n. +50 vuotta) ei kannata käyttää helmiäis sävyjä, koska ne korostavat juonteita. Käytin paletin sävyä Sultry.

6. ALALUOMI

Alaluomelle lisäsin hieman Cyprus Umber sävyä Sigman kynäsiveltimellä*. Näin tummempi silmämeikki on hieman tasapainoisempi.

MUUT TÄMÄN LOOKIN AVAINTUOTTEET

Huulissa käytin bareMineralsin mattaa huulipunaa sävyssä Smooch*. Korvissa roikkuu suomalaisen Maanantaimallin korvikset.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Iida

    Upea meikki! Kiitos ohjeista, olenkin aina surkutellut, miksi luomiväri saa silmäni näyttämään jotenkin surullisilta ja raskailta. Nytpä löytyi apu siihen, jes!

    • Miia Ezen

      Jee huippua, että voin auttaa! 😀

  • Tilhu

    Kiitos tuhannesti 😍

  • Jenny

    Kiitos selkeistä ohjeista!! 🙂 Kumpaa häivytyssivellintä suosittelet, Sigman ja RealTechniquesin?

    • Miia Ezen

      Heippa Jenny! Kyllä kääntyisin kuitenkin Real Techniquesin puoleen, koska Sigman siveltimien varret ei oikein kestä kovaa pesua ainakaan näin ammattikäytössä. Real Techniquesilla ei ole tätä ongelmaa. 🙂

  • Emilia

    Ihana meikki ja selkeät ohjeet!! 😊 Olisitko voinut suositella jotakin vastaavaa luomiväripalettia hieman edullisempaan budjettiin 😅

  • Saritäti

    Sinulla on kaikissa kuvissa ihanaa poskipunaa, mitä se on esim. tämän postauksen kuvassa?

    • Miia Ezen

      Heippa! voi ei.. en nyt muista mitä juuri tässä kuvassa on. Käytän todella usein Tony Molyn tai Lumene Nordic Girl! voidemaisia poskipunia. 🙂

  • J

    Hei! Osaatko suositella hieman vaaleampaa sävyä tällaiseen samanlaiseen meikkiin? Eli siis ruskea hieman luumuun taittava vaaleaan ihoon sopiva sävy – ei liian vaalea tai liian tumma. Haluaisin löytää hyvän arkimeikin itselleni. Olisi plussaa jos sävy olisi yksittäin myynnissä. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram