5 “must have” meikkisivellintä

07.09.2018

En ole kirjoittanut aikoihin yhtikäs mitään meikkisiveltimistä, vaikka ne ovat ehdottomasti kauniin meikin ydin. Kokosin tähän viisi sivellintä, joilla voin tehdä oikeastaan koko meikin. Siveltimiähän ei tarvitse olla pilmin pimein – vain ne muutama hyvä.

KABUKI-SIVELLIN

Levitän nykyään meikkivoiteen aina kabuki-siveltimellä. Ainoastaan hyvin nestemäiset, kuten Make Up For Everin Water Blendin saatan levittää sormin. Työstän aina ensin meikkivoiteen siveltimeen niin, ettei iholle tule heti suurta länttiä meikkivoidetta. Kabuki-siveltimellä täytyy meikkivoide pyöritellä ihoon ja lopputulos on kauniin kuulas, siveltimen vetoja ei jää ja suurentuneet ihohuokosetkin tasoittuvat kauniisti. Oma lempparini on tällä hetkellä Urban Decayn kuvassa näkyvä sivellin*.

POSKIPUNASIVELLIN

Tällä siveltimellä voit levittää poskipunan lisäksi aurinkopuuterin ja mahdolliset varjostukset. Lisäksi se sopii myös puuterin lisäämiseen. Tämä Eco Toolsin sivellin* on siihen ihanan pehmoinen ja tarkka.

HUULIPUNASIVELLIN

Olen vasta vähän aikaa sitten oppinut lisäämään huulipunan kauniisti. Olen aina miettinyt, että miten jotkut saavat reunoista niin kauniin virheettömät. Olen luullut, että kyseessä on tarkka huultenrajauskynä, mutta eipä olekaan. Toki huultenrajauskynää tarvitaan, mutta rajat saa tarkoiksi tällaisellä jämäkällä siveltimellä, joka on ilmeisesti tarkoitettu peitevärin lisäämiseen. Tällä, kun käy reunat läpi, niin punainen huulipunakaan ei näytä niin suttuiselta. Lisää vinkkejä oikeaoppiseen huulimeikkiin löydät TÄSTÄ.

HÄIVYTYSSIVELLIN

Teen häivytyssiveltimellä lähes koko silmämeikin. Vain helmiäisen lisään liikkuvalle luomelle sormin. Tämä Real Techniquesin sivellin on suosikkini ja vaikka se on limited edition -tuote, niin sitä saa vielä TÄÄLTÄ*. Laadukkaalla siveltimellä on hintaa vain 12,50€.

KYNÄSIVELLIN

Tällä siveltimellä lisään silmien ulkonurkkiin sekä ripsirajaan tummuutta. Alaluomelle tämä on myös loistava sivellin, koska et tarvitse erillistä sivellintä häivyttämään sävyä. Kynäsiveltimiä (pencil brush) löytyy melkein joka merkiltä. Oma suosikkini on Zoevalla tai Duroylla.

P.S. Ikävä kyllä vanhat suosikkisiveltimeni Sigmalta eivät ole kestäneet ammattikäyttöä (eli jatkuvaa pesemistä), joten en voi enää niitä suositella vaikka ne ovatkin ihania. Jos varresta lähtevä maali ei haittaa, niin silloin niihin kannattaa edelleen tutustua.

*Sisältää mainoslinkin. Tuotteet saatu. 

  • Eve

    Kiitos tästä postauksesta🤗 Hyviä sivellin vinkkejä aika-ajoin kaipaa ja koska valikoimaa on niin paljon tarjolla helpottaa suositukset etsintää suuresti😊

    • Miia Ezen

      Heippa Eve! 🙂 Joo hirmusen vaikea valita niin suuresta valikoimasta.

  • Markit

    Heips; Onhan se niin, että ilman tätä blogiasi Miia, sutisin edelleen niillä härveleillä, joita ole saanut lahjaksi lehtitilauksissa tai ostamani tuotteen mukana. Ja voin vakuuttaa, että ne pensselit ovat piikkisiä tai muuten käteeni sopimattomia. Kun suositustesi mukaan olen pikku hiljaa ostanut uusia, niin ovathan ne aivan eri luokkaa kuin tilauslahjoina saadut, vaikka nekin olivat ” merkkituotteita”. Viimeksi hain tuota Urban Decayn meikkivoidesivellintä, mutta olivat loppu. Päädyin Diorin vastaavaan, koska onnistuin saamaan melkein samaan hintaan. Ja minun iässäni ne ovat ikuisia, kun hyvin hoidan. On niissä valtava ero!!’. Huulipunasivellin pitää vielä hankkia (et tuon minttuvartisen merkkiä huomannut laittaa). Ja niillä tällainen noviisikin saa melko hyvän lopputuloksen. Nämä ovat olleet parhaita neuvoja. On siinä eroa, vetääkö poskilla pumpulia vai piikkisikaa. Ja tämä ei ollut edes vitsi 😂.
    On tämä blogi vaan hyvä!!
    Kauhian pal kiitoksii vaan 😊.

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! 😀 Voi kiitos tuhannesti! <3 Joo tuo mintun värinen on Duroy, mutta se tuli jossain Duroyn setissä. En tiedä myydäänkö sitä edes erikseen. Mun pitää etsiä joku vastaava, koska tuollainen todella napakka ja kovakin sivellin on hyvä huulten rajoille. 🙂

      • Markit

        No niin, minäkin paljastan kaiken! Menin Sokokseen ostamaan huulipunasiveltä, ihan omin päin ilman suositustasi. Duroy löytyi tosiaan selaisessa isossa sivellinpussissa ja jos en yhtään sivellintä olisi aiemmin ostanut, olisi se ollut erittäin edullinen. Erikseen ei ollut. Päätin sitten hirveän pähkäilyn ja tutkimuksen jälkeen ostaa Real Techniquesin huulipunasivellinsetin. Ilman silmälaseja olin… Kotona tutkin, että kas, minulla onkin sellainen sienipäinen huulipunan levitin ja sitten rajausjutska, jossa on harjakset. En voinut kuin nauraa, koska kyllä ne kaupassa näyttivät molemmat ihan normaaleilta, missä on…miksi niitä sanotaan, karvoja/harjaksia? :). No ei tässä ehkä hullusti käynyt. Hinta oli alle kympin (tarjous) ja on se sienijutska ehdottomasti parempi kuin kotona olevat. Levitti itseasiassa kauniin tasaisesti huulipunaa. Mutta ehkä kuitenkin vielä kaipaisin suositustasi :).

  • joshua

    Ostin muutama viikko sitten kabuki-siveltimen (Sigma) ja mikään tässä maailmassa ei ole palannut sen jälkeen entiselleen 😀 Olen aina luullut, että meikkivoiteen levityksessä ihmiset käyttävät erilaisia siveltimiä ja sieniä tottumuksiensa mukaan ja koska eivät halua liata käsiään. Nyt sama meikkivoide, jonka olen ennen levittynyt sormin, saa ihoni näyttämään TÄYDELLISELTÄ! Kunnollisten silmämeikkisiveltimien tärkeyden opin sinulta paljon paasauksen jälkeen jo ainakin vuosi sitten, nyt tämän. Ehkä jo joulun jälkeen uskoisin sinua ja ostaisin huulipunasiveltimen 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Joshua! Olipa hauska kommentti! 😀 Hihi.. koomista tässä on se, että mä ajattelin ennen samanlailla kuin sinä.

  • Sara

    Hei!
    Mitä huulipunaa sinulla on tässä jutussa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram