Erotellut lainekiharat

29.09.2018

Olenkin aikaisemmin kirjoittanut blogissa tutoriaalia lainekiharoihin, mutta viimeaikoina olen halunnut niihin vähän tekstuuria. Khloe Kardashianilla on usein sellaiset laineet, joita rakastan. Lapsena taisimme kutsua niitä kissan nuolemiksi hiuksiksi.

MITEN KIHARTAA?

Tällä kertaa kiharsin Revolv’it:lla, koska halusin jokaisen hiuksen osan koskevan rautaa. Näin ei ehkä käy puikkokihartimen kanssa. Kihartimen asentokin on hyvin tärkeä. Eli pidin sitä alla olevan kuvan mukaisessa pystyasennossa. Arkena en oikein jaksa kihartaa hiuksia osioissa, joten sen vuoksi otan pieniä osioita vaan sieltä täältä ja ei haittaa, jos osa jää suoremmaksi. Kiharran kaikki osiot tällä kertaa pois päin kasvoilta.

Alla näet myös tavan jolla kiharran. Aloitan ylhäältä ja pyörittelen itseään ympäri kiertyvää rautaa kokoajan alaspäin ja annan myös hiuksen kiertyä itsensä ympäri.

Itse haaveilen Hot Toolsin saman tyyppisestä kihartimesta*. Kihartimen kokoja löytyy montaa eri paksuutta, mutta mielestäni yksi normaalikokoinen rauta riittää. Hiusosoiden koolla ja raudan suunnalla voi kikkailla paljon eri lookkeja.

MITÄ TUOTTEITA KÄYTTÄÄ?

Raudan alla käytän aina lämpösuojaa ja viimeaikoina olenkin ihastunut Sebastian Shine Define suihkeeseen*, jota moni maskeeraaja ja kampaaja kehuu. Se onkin ihan ylitse muiden, koska sillä saa samalla myös ihanaa kiiltoa hiuksiin. Lisäksi tällä kiharat pysyvät paremmin.

Kun haluan hiukseen lisää erottelevaisuutta ja joskus jopa hieman wet lookkia. Käytän joko Biozellin kiiltosuihketta* tai Wellan hiusöljyä*. Mielestäni hiusöljy sopii paremmin paksumpaan hiukseen ja mitä enemmän sitä laittaa niin sitä enemmän siitä tulee upea laineikas wet look.

Tyveen laitan rakennesuihketta ja tykkään sellaisista rakennesuihkeista auki oleviin hiuksiin, jotka eivät tee hiuksiin liian nihkeän takkuista fiilistä. Sellainen löytyy Sim Sensitive DS -sarjasta, joka on muuten suomalainen ja kaiken lisäksi hajusteeton (saatavilla kampaamoista). Jos tykkää oikein tuhdista rakennesuihkeesta, niin sellainen löytyy toiselta suomalaiselta Biozellilta. Tykkään käyttää sitä kampauksissa tupeerauksen pohjalla.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram