Unohda varjostukset!

29.08.2018

Tiedän, että monet teistä kamppailevat varjostuksien kanssa ja mihin kohtaan ne oikeasti kuuluu laittaa. Nyt tästä ei enää tarvitse murehtia, sillä varjostukset eli contouringit ovat OUT ja poskipuna on IN. Olenkin liipannut tätä aihetta aivan vähän aikaa sitten, mutta nyt haluan painottaa, että kauniin poskipunan kanssa varjostukset ja jopa aurinkopuuterinkin voi unohtaa.

POSKIPUNAN PAIKKA

Kirjoitin aiheesta aikoinaan TÄSSÄ. Kaikista helpointa on hymyillä peilille ja tällöin paljastuu poskipäiden korkein kohta, johon poskipuna kuuluu. Ilman hymykikkaa saattaa poskipuna mennä ainakin omaan makuuni liian korkealle.

MISTÄ PYSYVÄ POSKIPUNA?

Varsinkin seka- ja rasvaisella iholla poskipuna jostain syystä häipyy melko nopeasti. Tämän vuoksi suosinkin usein voidemaista poskipunaa. Omat suosikkini ovatkin olleet jo melko kovassa käytössä, jonka kuvasta huomaa. Ammattikäytössä otan voidemaista poskipunaa spaattelilla, mutta omassa käytössä ihan vain sormin.

Zuii Organicsin sävyt on helppo laittaa poskille, koska niistä ei vahingossakaan tule liikaa sävyä. Oma suosikkisävyni on on Dionne*, joka on aivan ihana bruneteilla ja niillä joiden iho taittaa selkeästi keltaiseen. Lisäksi tämä Zuiin sävy on loistava sellaisille, jotka arkailevat poskipunien lisäämistä. Lumenen Nordic Chic sävy 3 on loistava oikeastaan aivan kaikille – sävy on ihanan marjaisa. Kolmantena suosikkina on lauantaina Suomeen lanseerattavan TonyMolyn voidemainen poskipuna. Tämä on niin helppo sujauttaa laukun pohjalle ja peilin avulla lisätä missä vain. (Saatavuus Sokos ja Stockmann)

HUOM! Näitähän tietenkin kuuluu käyttää myös huulille, joten yksi tuote samassa – ihan parasta!

LOOKIN AVAINTUOTTEET

Ihastuin aivan täysillä tähän Make Up Geekin siniseen luomiväriin, jonka ostin Beauty Baysta. Tämä nettikauppa on siis ulkomaalainen, mutta tuotteet tulevat ilman tullia. Käytin siis ainoastaan yhtä luomiväriä ja sävyn nimi on Neptune. Luomivärin painelin luomille Sigman E55 siveltimellä*, jolla tein myös luomiväriin melko selkeän muodon. Reunat häivytin kevyesti puhtaalla Real Techniquesin häivytyssiveltimellä*.

Korvikset on saatu Gllitteristä. Suosittelen muuten kokeilemaan jotain ihan äveriällöjä korviksia, koska ne saattaakin näyttää aika hienoilta tiettyjen vaatteiden kanssa.

*Sisältää mainolinkin. Tuote saatu. 

  • jonna

    Itse tykkaan etta hymyillessa levitetty puna valahtaa liian alas kun posket laskevat normiasentoon. mutta namahan on makuasioita. tykkaan silti paljon enemman kuin raskaista varjostuksista. btw. skandiaakkoset ei toimi jostain syysta…

  • Papuhoo

    Ihana juttu ja taas kerran niin hyviä neuvoja (t. poskipuniin vasta nyt kolmekymppisenä herännyt). Mä haluaisin kovasti kokeilla tuommoista voidemaista punaa mutta miten ihmeessä sä levität sen poskille tasaisen kauniisti? Ei voi varmaan oikein vetää ja taputtelemalla onnistuin ainakin sillä Lumenen nestemäisellä saamaan vaan epämääräisiä läikkiä sinne tänne. Vai vaatiiko tämäkin vain kovasti harjoittelua?

  • paivi

    mun suosikki voidemainen poskipuna on Dermosilin,niin ihana ja pysyva

  • Juuulia

    Aivan ihan Look! Pitääpäs käydä hipelöimässä Dionne -sävyä, kiitos taas vinkistä! xx

  • Varpuslintu // Viikarivartti

    Haha, nyt on lookki mun makuun! Rakastan sinistä luomiväriä, ja toi on ihan supernätti sävy. En ole koskaan oikein perustanut varjostuksista, enkä oikein aurinkopuuteristakaan, mutta poskipunasta tykkään paljon. 🙂

  • Eve

    Poskipuna fanina en voisi olla meikattuna ilman😀 Varjostukset ovat jääneet vähälle viimeaikoina mutta tykkään kyllä sipasta aurinkopuuteria kasvoille ja kaulalle. En usko et siittä hevin luovun. The Balmin monet poskipunat ovat pop!!! Itse kyllä tykkään puuterisista punista ja ovat kestäneet käytössä hyvin vaikka hoitajan työssä päivän aikana koville joutuvatkin.

  • Jenniina Valjanen

    Jee! En missään kohtaa innostunutkaan varjostuksista, mutta poskipuna on meikissäni must! Täytyykin kokeilla myös noita voidemaisia.

  • Tuija

    Minun kommenttini eivät jostain syystä ilmesty. En ymmärrä missä vika.

    • Miia Ezen

      Ihana Tuija! ❤️ Kyllä ne ilmestyy, mutta mun pitää ensin ne hyväksyä eli lukea läpi ennen kuin ne julkaistaan. Tosiaan en ole blogin äärellä kokoajan, joten kommentit tulevat silloin kun satun ne tsekkaamaan. Joskus hyväksyn osat jos ne on uusimpaan postaukseen, koska voin vastata sitten niihin helposti kun olen taas työkoneen äärellä. Mitä vanhempaan postaukseen jättää kommentin niin jätän ne julkaisematta siihen asti kunnes olen työkoneella. Muuten en löydä niitä ja muista mihin postaukseen kommentteja on tullut. 😊

  • Tuija

    Ookoo, kiitos vastauksesta! Haluan vaan kiittää sinua ihanasta häämeikkivideostasi. Sen pohjalta ja hiukan soveltaen tein kaksi viikkoa sitten itselleni tosi kauniin häämeikin OMIIN häihini! Toivoisin vielä pikakertausta meikkipohjan tekaisemiseen. Onko siis näin: kosteutus, primer (oliko ”pakollinen” ns, aikuiselle naiselle?), meikkivoide, peitevoiteella esim. tummat silmänaluset ja jos on ilmejuonteita, sitten bronzer, poskipuna ja hohdepuuteri? Jossain totesit ettei hohde sovi vanhemmille naisille, mutta olen 56 v ja itselleni se sopii ihanasti! Joten olemme yksilöitä kaikki, mutta onko siis tuo se järjestys?

    • Miia Ezen

      Heippa Tuija! 😊 Joo tuo on järjestys. Ja onpa kiva kuulla, että sait tehtyä kauniin meikin. ❤️ Itse en käytä enää primeria kenelläkään, koska valitsemalla oikean meikkivoiteen saa meikin pysymään. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram