Tuuheat ja taivutetut ripset koko päivän

12.08.2018

Innostukseni luonnollisiin ripsiin jatkuu ja tällä kertaa heitän teille parhaat vinkkini omien ripsien maksimoimiseen. Tässäpä ohjeet olkaa hyvät!

TAIVUTETUT RIPSET KOKO PÄIVÄN

Vedenkestävä ripsari on tähän ratkaisu. Itse tosin laitan vedenkestävää ripsaria vain ripsien tyveen ja siihen kohtaan, missä taivutus on. Tämä sen vuoksi, etteivät kaikki vedenkestävät ripsarit tee ripsistä niin tuuheita. Näin voin käyttää omaa lemppariripsaria pituuksiin. Urban Decayn Cannon Ball ripsari* on tosin niin hyvä, että sillä melkein pärjää pelkästään. Esittelen teille kuitenkin toisen normiripsarin, jolla saa vielä tuuheammat ripset.

Tämä tyvikikka on muuten loistava myös sellaisille, joilla ripsiväri tarttuu helposti päivän aikana yläluomille. Usein tässä tapauksessa luomi on rasvainen ja rasvahan poistaa vedenkestävän ripsarin – siksi se tartuu yläluomeen. Pituuksiin voi siis laittaa 38-asteisessa vedessä lähtevää maskaraa, joita löytyy esimerkiksi Sensailta ja Oriflamelta.

EXTRATUUHEUTTA

Pohjalle voi laittaa ripsiprimerin ja yksi loistava siihen on L’orealin Paradise Extatic Primer*. Jos tähän ei kuitenkaan halua käyttää rahaa, niin kannattaa kokeilla puuteroida ripset irtopuuterilla. Tämän kikan avulla ripsiin saa edullisemmin extratuuheutta.

RIPSARIN EI TARVITSE OLLA KALLIS

Toki kalliimmillakin merkeillä on loistavia ripsareita, mutta vielä kivemmalta kuulostaa parin euron loistava ripsari. Tällainen tai oikeastaan tällaisia löytyy Essenceltä. Itse olen ihastunut merkin I love extreme crazy volume mascaraan. Näitähän saa esimerkiksi Citymarkeiteista. Itse en ole vielä koskaan törmännyt näin hyvään ripsariin!

EROTELLUT RIPSET

Tämä kikka on hyvin yksinkertainen. Jos lisäät ripsaria niin, että liikutat aplikaattoria pienin sivuttaisin liikkein jää tiettyjen ripsareiden kanssa ripsiin helposti klönttejä ja ripset tarraantuvat toisiinsa kiinni. Kokeile ripsivärin lisäämistä niin, että vain vedät aplikaattoria suoraan ylös monta kertaa ja unohdat pienen sivuttaisen liikkeen. Huh, olipas vaikea selittää suomeksi. Englanniksi tämä on helppo sanoa: “Do not wiggle when applying.”

Onko teillä joitakin kullan arvoisia ripsivinkkejä? Laittakaahan jakoon kommenttiboksiin. <3

P.S. Silmissä on käytetty luomivärinä Urban Decayn Backtalk -palettia* (ihania ruususkultaisia sävyjä) ja huulissa Clarinsin huulikiiltoa sävyssä Candy Shimmer*.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Minna

    Moi, täytyy hieman kehaista yhtä ripsiväriä jota olen käyttänyt vuosia. Muitakin olen kokeillut, kalliitakin, mutta aina palannut tähän tuttuun…
    Kyseessä siis lumenen sensitive touch ripsari. Siinä on ihanan kapoinen harja, jolla saa jokaisen ripsen tarkasti maalattua. Minulla myös se ongelma, että ripsiväri sotkee yläluomea. Tosin tämä ripsari ei sitä tee, koska peseytyy pois lämpimällä vedellä. Myös Oriflamen ripsivärit on OK.

  • Henna

    heippa 🙂 Voisitko tehdä postauksen deittimeikistä? Millainen meikki olisi deiteille sopiva. Helposti alan itse miettimään ettei näyttäisi liian laitetulta.. Hetken aikaa sinkkuna olleena ja deittailut edessä 😉

    • Miia Ezen

      Heippa Henna! 🙂 Ihana idea. Laitanpa mietintämyssyyn ja kysyn vinkit Ruusumieheltä. 😀

  • Päivi S

    Käytän aina kahta ripsaria päällekkäin. Ensin jotain joka erottelee hyvin, sitten taivuttavaa&tuuheuttavaa. Tällä hetkellä käytössä pohjalla Rimmel 3D (jotain) ja päällä koko Oriflamen wonder 5-in-1 (tmv) tai Isadora uusin, en edes muista vielä nimeä, mut kahden käyttökerran jälkeen vaikuttaa hyvältä. Yks kriteerit “päällys”ripsarille on myös mustuus, sen pitää olla todella rikas, vahva musta

  • Caroliina

    Moikka! Mitä meikinpoistoainetta suosittelet vedenkestävän ripsarin poistamiseen (ilman että tarvii hangata silmiä punasiksi)? 🙂

  • Kaija

    Hei! Mitä olet käyttänyt tässä silmiesi rajaukseen? Mun täytyy kehaista kanssa yhtä ripsiväriä, joka pelasti mut ripsienpidennyksen jälkeen. Käytän sitä edelleen, koska tekee ripsistä kauniin tuuheat ja silti luonnolliset. Lumenen true mystic mascara!

    • Miia Ezen

      Heippa Kaija! Mulla taitaa olla tässä ihan vaan tumman ruskeaa luomiväriä rajauksena. Se on niin nopea ja kivan utuinen. 🙂

  • Hanna

    Vinkkaisin 38° ripsareista Viva la Divan. Se kun on Idun Mineralsin ohella (mutta ei ihan yhtä hyvä mielestäni) näitä harvoja cruelty free-ripsareita.

    • Miia Ezen

      Heippa Hanna! Hei tuo Essence on myös cruelty free. ❤️

  • Anna

    Lämmitän aamuisin hiustenkuivaajalla tukan jälkeen ihan hetken myös ripsien taivutinta. Lämpimällä taivuttimella lopputulos kestää paremmin koko päivän.

    • Miia Ezen

      Loistovinkki Anna! <3

  • Pinnii

    Mitä misellivettä suosittelet. Ihoni rasvainen pintakuiva, en käytä paljon meikkiä, ikä 60 v. Kiitos!

    • Miia Ezen

      Heippa Pinnii! Mä en itseasiassa käytä misellivesiä. En halua käyttää puolikasta pumpulilevy pakkausta meikin poistoon. Lisäksi en halua niin paljon iholleni mekaanista hankausta. Kurkkaappa säkin tuonne korekosmetiikan puolelle. Kaksoispuhdistus on ihan parasta. En tiedä ketään, joka siitä ei olisi pitänyt.

      https://www.elle.fi/miiaezen/2018/03/19/koreakosmetiikkaa-kuivalle-iholle/

  • Eva

    Minun luottoripsari on Max Factoryn vedenkestävä Masterpiece! Olen käyttänyt sitä nyt vuosia ja aina vain yhtä tyytyväinen.
    Pitää taivutukset kauniina koko päivän eikä koskaan rapise eikä sotke. Ehkä olet testannutkin tämän jo, mutta ellet, suosittelen! 🙂

  • Markit

    Heipsan; Aattelin, että pitääkö sitä nyt taas kommentoida, näin pitkään hillitsin… Toisaalta, voiko positiivista palautetta saada liikaa? No ei voi!😄 Niin paljon kuin punaisesta huulipunastasi tykkään, niin olet kyllä ihan mahdottoman söpöinen tässä meikissä. Nuoremman näköinen ja viattomaksikin joskus mainitsin. Vaan et taida viaton olla, kun kihloihinkin…😂.
    Ja jos olisin rikas, kokeilisin kaikki kommentoijien suosittelemat ripsarit. Nyt taidan tuon UD:n kokeilla, vedenkestävää kun en omista. Ja viisaat sanovat, että kiparretut ripset pysyy paremmin. Saa nähdä!? 🤔

  • Hanna

    Mä oon tykännyt tosi paljon Essencen Volume Booster lash primer + Essencen the False lashes extreme volume & curl mascara -combosta. Toimii! Hinta-laatu -suhde noissa on kyllä tosi jees! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram