Kaksi edullista luonnonkosmetiikkalöytöä

21.08.2018

Olin aivan ällikällä lyöty, kun tajusin, että nämä molemmat löytöni luonnonkosmetiikan puolelta maksavat näin vähän. Moni meistä kun on varmasti tottunut, että luonnonkosmetiikka maksaa maltaita. Näin ei kuitenkaan enää ole ja siksi näihin ihanuuksiin kannattaakin alkaa tutustumaan.

KUULAS MEIKKIVOIDE

Uskaltaisin melkein sanoa, että tämä Boho Cosmeticsin meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille. Kokeilemiskynnys on ainakin melko matala, sillä meikkivoide maksaa vain 16 euroa. Se levittyy todella kauniisti ja peittää mennessään kaikki virheet. Lopputulos on todella kuulas ja kuin toinen iho. Yllättävää kyllä, että tällainen voidemainen meikkivoide pysyy hyvin myös rasvaisella t-alueellani. Aivan ihana meikkivoide arkeen ja tekee ihosta upean näköisen.

Yksi ainoa asia ihmetyttää: Miksi tätä mainostetaan meikkipuuterina? Itse en pidä meikkipuutereista yhtään ja tämä on kyllä niistä kaukana. Tässä kun on aivan selkeän voidemaisen meikkivoiteen koostumus. Toisaalta joskus meikkipuuterit ovat vahvasti voidemaisia ja sen vuoksi tämä raja saattaa olla melko häilyvä.

Hyvät sävyt itselleni ovat talvella 02 ja kesällä 03. Harmikseni kovin tummalle iholle tästä ei löydy sävyjä, koska 04 on tummin. Nämä meikkivoiteet ovat saatavilla ainakin Ruohojuuresta.

PIGMENTTISET HUULIPUNAT

Haalean vaatimattomat huulipunat luonnonkosmetiikassa ovat menneen talven lumia, koska nykyään monella merkillä on tarjolla näitä pigmenttisiä punia. Benecos on siitä loistava, että heidän punansa ovat pigmenttisyytensä lisäksi todella edullisia – vain alle 10 euroa. Esimerkiksi Kärkkäiseltä näitä saa vain 7,50 eurolla. Sävyvalikoimakin on upea – tässä itselläni on vahvasti kylmään taittava sävy nimeltään Very Berry. Alla olevan kuvan päällimäinen puna on sävy nimeltään Wow!

  • Eva

    Moikka,
    Hei millä levität tuollaisen noin kiinteän näköisen meikkivoiteen? Jollakin siveltimellä?

  • Johanna

    Näyttää ihan mielettömän upealta!!

    • Miia Ezen

      Kiitos Johanna! <3

  • Markit

    Hei; No voi, mikäs niissä meikkipuutereissa sinua harmittaa? 🤔Tänään nimittäin olin juuri ostamassa uutta Diorin meikkipuuteria, mutta kotona on vanha malli ( tuote uudistunut) ja pitää mennä uudestaan puuteri mukana. Minulle meikkipuuteri on siitä hyvä, että tämä tuote ei kuivata ihoani ja antaa hiukan väriä (tasoittaa). Aina kun en laita meikkivoiteita sun muita, oikaisen ja poskipunaa lisäksi niin riittää. Mutta nämä meidän nassut ovat niin kovin erilaisia ja nytkään en rohkene merkkiä vaihtaa, kun olen hyvän löytänyt. Ja kestäähän se mahdottoman kauan, vaikka hintava onkin.
    Se kyllä näissä nykyajan puteleissa on, että niitten ulkomuotoa koko ajan muutellaan eikä sitten enää osaa ostaa! Vissiin kuluttajat pidetään hereillä.😂

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! 🙂 No itse en pidä meikkipuutereista, kun ne eivät usein meinaa pysyä koko päivää. 😀 Mutta tässä tämän näkee, että jonkun toisen inhokki voi olla toisen lemppari. <3 Näin se menee myös ihan ammattilais meikkitaiteilijoiden keskuudessa.

  • Anna

    Hei saisko laiskalle vielä suoran linkin ko. meikkivoiteeseen? 🙂 Ja hei kiva silmäja huulimeikkikombo, eikai vaan Big Mac Energy -inspiraatiota Hughesilta?

  • Mervi

    Moi, onpa upean kuulas iho, wau! Käykö levittäminen myös meikkisienellä?

    • Miia Ezen

      Heippa Mervi ja kiitos! 🙂 Joo uskoisin, että sienikin on hyvä. Itse en vaan käytä meikkisieneä, niin en osaa varmaksi sanoa.

  • Veera

    Ohhoh, näyttääpä ihosi rasvaiselta. Eikai kukaan tuollaista ihoa halua?

    • PauliinaH

      Oletko oikeasti tosissasi? En näe rasvaa missään, kuultotuotteita kyllä. Olen huomannut tosin itsekin jopa puuterisipaisu highlightereita käyttäessäni että ihoni alkaa helpommin kiiltämään. Mutta en siltikään näe kuvassa mitään huonoa?

    • Miia Ezen

      Heippa Veera! 😀 Hih.. näin se menee, että jotkut tykkää edelleen mattapohjasta ja ymmärrän kyllä sen. Mielestäni tämä ei ole siis rasvainen vaan nimenomaan kuulas ja terveen näköinen. Tätä meikkimaailmassa nykyään tehdään ja tähän pyritään. 🙂

  • Päivi Paavilainen

    Moi Miia,

    Olet ihanan raikas ihminen – niin ulkoisesti kuin sisäisestikin :). Sinun blogia on kiva seurailla, koska olet oikeasti lukenut meikkialan ammattilaiseksi (toisin kuin moni muu kauneusbloggaaja) ja olet niin upean luonnollinen muutenkin.
    Sinulla on todella kaunista huulipunaa/huultenrajauskynää ylimmässä kuvassa. Voitko kertoa niiden merkin – haluaisin kokeilla 😉 ?

    Onko sinulla videopostausta siitä, miten tehdä kaunis nudehuulimeikki? Olisi myös kiva kuulla suosittelemiasti nude-huulipunamerkkejä (sävyineen). Etsinnässä siis suht luonnollinen sävy melko vaaleaihoiselle naiselle.

  • Anniina

    Heippa!
    Voiko ihon pohjustaa normaalisti primerilla tuohon meikkivoiteen/puuterin kanssa vai miten kannataisi toimia? Primer-vinkkejäkin mielellään ottaisin vastaan ja sen miten päivän aikana kannattaa meikkipohjaa korjailla 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Anniina! 🙂 Joo toki voi laittaa alle primeria. Itse en tosiaan käytä primeria en itselläni enkä asiakkailla. Kun meikkivoiteen valitsee omalle ihotyypille, sekä oikeat ihonhoitotuotteet sinne alle, niin primeria ei tarvitse. Lisäksi en ole huomannut mistään primerista, että se pitäisi meikkiä yhtään pidempään. Olen testannut niin, että laitan primerin vain toiselle puolelle kasvoja. Kannattaa kokeilla. 😉 Moni meikkitaiteilija ei käytä primeria.. niin suomalaisista kuin kansainvälisistäkään. 🙂 Meikin korjailusta on postausta tässä: https://www.elle.fi/miiaezen/2018/06/10/kolme-parasta-tapaa-korjailla-meikkia/

  • Kaisa

    Mikä tuon Bohon meikkipuuterin/voiteen todellinen peittokyky on? Vetääkö vertoja esim.EL double wearille?

    • Miia Ezen

      Heippa Kaisa! Hmm.. näitä on niin vaikea verrata, kun niin eri koostumus. Mutta on kyllä Estee Lauder pysyvämpää ja samalla peittävämpää. Riippuu aina myös levitystekniikasta. Estee Lauder on kyllä kuivempi. Olipas tämä mun vastaus nyt epäselvä. 🙈😂

  • Tuija

    Hei
    Millainen olisi marssijärjestys kasvojen meikkauksessa? Siis kosteusvoiteen jälkeen? Kiitos <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram