Eroon kellertävästä blondista

23.08.2018

Saan säännöllisin väliajoin kysymyksiä kylmästä blondistani ja monet luulevat, että se on kampaajasta kiinni. Toki kampaajan pitää osata tehdä sinulle kylmä blondi, mutta sen ylläpitäminen on avainsana. Itsellänikin muuttuu kylmä blondi hyvin nopeasti keltaiseksi, jos en tee asialle mitään.

HOPEASHAMPOO, JOKA EI KUIVATA

Olin aikaisemmin Fanolan hopeashampoon ystävä, mutta ikävä kyllä se on melko kuivattava ja sisältää monia herkistävää säilöntäainetta nimeltään metyyli-isotiatsolinonia. Voit lukea aiheesta Erika Naakan blogista. Onneksi kuvioihin astui By Noorin Violet Toning Shampoo*, joka on myös todella tehokas. Se ei värjää hiuksia violetiksi, mutta muuttaa ne kylmäksi. Lisäksi tämä tuote on sulfaatiton, joka on hyvä tällaiselle päänahkaherkkikselle.

Niin ja kyllä olen kokeillut kuuluisan Fudgen shampoon, mutta se ei ole mielestäni yhtään niin hyvä kuin tämä By Noorin shampoo.

METALLIA SITOVA SHAMPOO

Varsinkin vanhojen talojen putkistoista saattaa irrota hiuksiin metalleja, jotka värjäävät hiusta joko keltaiseksi tai vihreäksi. Kirjoitin enemmän aiheesta TÄSSÄ. Näistä metallijämistä pääsee hyvin eroon metallia sitovalla shampoolla. Tähän loistava vaihtoehto on SIM Sensitiven Mineral Removing shampoo (parturi-kampaamoista). Meinaan, jos hiuksissa on tätä metallikertymää, niin pelkällä hopeashampoolla tuskin päästään hyvään tulokseen. Niin ja tietenkin tämä kaikki on ylläpitoa. Valmiiksi keltaiseen hiukseen tarvitsee ensin käynnin kampaajalla – nämä shampoot eivät kuitenkaan vaalenna hiusta vaan ainoastaan ylläpitävät kylmän sävyn.

P.S. Tätä uutta hopeashampoo suosikkiani saa Cocopandalta*. Ale-koodilla MIIACOCO2 saatte 5€ alennuksen yli 45€ ostoista. Alennus on voimassa 9.9.2018 asti ja koodia voi käyttää kerran.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Elina

    Pakko kommentoida, että jos haluaa hiusnaamiotyyppisen tuotteen jolla uskomaton taittokyky lämpimästä viileään niin suosittelen lämpimästi Evon Fabulosoa!

    • Miia Ezen

      Kiitos vinkistä Elina! <3 🙂

  • Eva

    Kiitos vinkistä! Kävin tilaamassa tuon hoitoaineen, toivottavasti toimisi! 🙂

    • Miia Ezen

      Joo toivotaan! Onko sulla tehty viileä blondi kampaajalla? 😊

      • Eva

        On tehty raitoina mutta alkavat kellertämään aina tosi nopeasti. Olen saanut toisinaan hopeashampoilla viilennettyä sävyä kivasti mutta kaikki kokeilemani tuotteet ovat kuivattaneet hiuksia entisestään!

        • Miia Ezen

          Asutko vanhassa talossa? Tuo metalliasiakin on todella tärkeä. Ja taittavatko hiukset kylmään, kun tulet kampaajalta?

  • Lisbeth

    Miksi lhmeess pitisi kaikkien blondien olla “harmaahapsia”? Kaunis kulta vaaleassa tukassa on paljon kauniimpi ihoa vasten, Hopea vanhentaa 🙁

    • Miia Ezen

      Heippa Lisbeth! 😊 Ei missään nimessä tarvitsekaan ja oikein tehty lämmin blondi on upea. Mutta jos haluaa olla vaalea, niin sellainen pissin keltainen ei ole mielestäni niin kiva. Esimerkin näet mm. tässä: https://www.elle.fi/miiaezen/2017/11/07/miten-yllapitaa-kylma-blondi/

      • Markit

        No kas, juuri näin minäkin ajattelin. Että miksi pitää hiuksensa saada harmaiksi, kun ennen vanhaan piti ne harmaat hiusyksilöt saada pois vaikka nyppimällä. Siinäpä se olikin, ei pidä ajatella ” ennen vanhaan”, sitä voikin katsoa uusin silmin, totutellen ja onhan sinulla Miia hyvän väriset hiukset, piti ajatteluni vaan muuttaa. Että edes kerran minäkin luovun ajatuksesta ” kun ennenkin on näin tehty” tai näin se ” kuuluu” olla! Hyvä minä.😊 Ja edelleen Eloveena- tyttökin on nätti, kaikki tyylit mahtuu. Ja joku aika on jo hopeashampoita ja – hoitoaineita kotia kannettu.

        • Miia Ezen

          Hih.. hassua muuten, että tämä nähdään harmaana. Liekö sitten kuva valehtelee, mutta viileä blondi on siis vaan blondi.. tosin voihan sen taittaa myös todella harmaaksi. Jotkut pitää myös siitä ja omasta mielestänikin se on kivan näköinen. 🙂

  • pörröpää

    Hei! Mä käytän Color Mask:in sävyttäviä hoitoaineita tähän samaan tarkoitukseen ja musta ne on keltaisuuden poiston ohella myös tosi hyvin kosteuttavia. Sävyt Pearl ja Platinum tuottavat “sekoitettuna” ehkä parhaan viileän tuloksen.

    • Miia Ezen

      Heippa! 🙂 Tarkoitatko KC:n color maskeja? 🙂 Joo mulla on ollu sitä Pearlia ja se toi tosi kivaa helmiäistä.. hieman vaaleanpunaisuutta kylmään blondiin. Tykkäsin. 🙂

  • Maija

    Samaa olen vuosia ihmetellyt. Miksi ihmeessä halutaan harmaa tukka nuorena. Se sopii harvoin kenenkään ihonsävyyn. Vaalea ilman keltaisuutta on hyvä, mutta miksi harmaa? Kaikkien kannattaisi tehdä itsestään kuvakollaasi eri hiusväreillä. Siitä näkee hyvin, mikä väri oikeasti sopii. Liputan myös kullanvaaleata sävyä. Sopii useimmille paljon paremmin kuin harmaa. Esimerkkimä Vappu Pimiä, jolla nykyään myös harmaa ja ei kyllä sovi.

    • Miia Ezen

      Heippa Maija! Apua mun pitää lukea mun teksti uudelleen. 😀 Sanoinko tosiaan harmaa vai näyttääkö hiukset kuvassa kenties harmaalta? 😀

  • Maija

    Joo, mun silmiin on harmaa. Kaunis vaalea sävy on sinulla kuvassa joka tulee googlen kuvahaussa toisena. Joku Me naisten sivu. Mielestäni todella kaunis ja sopiva väri. Ei ole minun silmiin keltainen.

  • Papu

    Kaunis se on, mutta kyllä ainakin kuvissa näyttää selkeän harmaalta. Tyvi on tummanharmaa ja pituuksista latvoihin hopeanharmaa.

    Kylmä blondi ei varsinaisesti ole mikään väri. Ei myöskään lämmin blondi.
    Mutta kylmä on harmaata ja lämmin keltaista, jos varsinaisesti väreistä halutaan puhua.

    Joillakin on värinä platinablodi, joka lähentelee eniten valkoista, mutta muut kylmät vaaleat on enemmän tai vähemmän harmaata. Sinun hiukset ainakin kuvissa on selkeästi harmaat. Kiva väri. Kauniit.

  • Blondie

    Ehkä kuvissa väri ei toistu totuudenmukaisesti, mutta minusta nuo hiukset ovat kyllä yksinkertaisesti vain harmaat. Viileän blondin sävy, jonka itse omaan, on kyllä monta astetta vaaleampi, ilman keltaisuutta/harmautta. Makuasioita.

  • Lisbeth

    Blondeiksi jotkut sanoo jopa “maantien” varisia hiuksia. Ehk siksi kasitykset menevat sekaisin. Mina luulin tassa puhuttavan oikeista blondeista.

  • joshua

    Kylläpä tämä keskustelu yllätti 😀 itselläni on tavoite saada juurikin kuvien väriset hiukset, aivan ihanat!!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram