Tutoriaali: Silmämeikki, joka sopii kaikille

13.08.2018

Oranssiin taittavat ruskeat sopivat kaikille, koska se on myös sävy, jolla tuomme kasvoillemme väriä aurinkopuuterin muodossa. Voit käyttää luomilla jopa pelkkää aurinkopuuteria, jos haluat todella kevyen meikin. Parhaista aurinkopuutereista voit lukea lisää TÄSTÄ. Nyt kuitenkin tehdään silmämeikki Maybellinen Lemonade Craze uutuuspaletilla, joka on aivan loistava.

1. KOKO LUOMELLE

Levitän koko luomelle tumminta sävyä nimeltään Old Fashioned Real Techinuesin häivytyssiveltimellä*. Varmista, että luomiväri näkyy kauniisti luomivaosta, kun katsot suoraan peiliin. Jos sinulla on raskaat silmäluomet, niin voi olla, että joudut nostamaan luomiväriä melko ylös. Varmista kuitenkin, että luomivärin ja kulmakarvojen väliin jää vaaleaa.

2. LIIKKUVALLE LUOMELLE

Voit toki lopettaa luomivärin lisäämisen yllä olevaan kohtaan. Näin teet todella pikaisen, mutta kauniin luomivärilisäyksen. Itse halusin kuitenkin lisää oranssia peliin, jotta look sopii kaikille. Tuo Old Fashioned sävy on meinaan hieman punaiseen taittava. Lisäsin siis oranssia (sävy Coral Punch) vain liikkuvalle luomelle.

3. ALALUOMELLE

Alaluomelle laitoin samaa oranssia Sigman E30 siveltimellä*, josta on lähtenyt varresta maalia! Siis mitä ihmettä – laadukkaille siveltimille ei pitäisi käydä näin. Siksi olenkin kääntynyt pikkuhiljaa Real Techiquesin puoleen. Lisään muuten monelle hääasiakkaalle alaluomelle vain aurinkopuuteria tällä siveltimellä, koska moni arastaa alaluomella niin luomiväriä kuin kajaaliakin.

4. RAJAUS

Rajauksena käytin superedullista Beauty UK silmänrajauskynää* sävyssä Dark brown.

5. HÄIVYTÄ RAJAUS

Häivytin rajauksen Old Fashioned sävyllä, koska rakastan häivytettyä rajausta. Rajauksenhan voisi tehdä ihan pelkästää luomivärilläkin, jos siitä haluaa tällaisen utuisen.

6. KULMALUULLE VALOA

Niin silmän sisänurkkiin kuin myös kulmaluulle lisäsin ripauksen paletin vaaleinta sävyä nimeltään Sunnies. Näin vaalean luomivärin kanssa kannattaa olla varovainen, ettei lisää liikaa. Siveltimenä käytin Sigman E20 sivellintä*.

7. VALMIS!

Lisäsin vielä ripsarin ja yhden lempparihuulipunistani, joka on Clinique Pop Matte Lip Colour sävyssä Ruby Pop*. Tuntuu, että käytän huultenrajauskynänä melkein minkä tahansa klassisten punien kanssa aina samaa Kjaer Weisin rajauskynää sävyssä Classic*.

P.S. Kynsilakka on Idun Minerals sävyssä Turmalin ja se tuntuu olevan yksi harvoista korallisista kynsilakkasävyistä, joka sopii tällaiselle punakkaihoiselle.

*Sisältää mainoslinkin. Postauksen tuotteet saatu.

  • Janina

    Kiitos vinkeistä! 🙂 Luomivärit näyttävät ihanilta. Halusin kuitenkin kommentoida siksi, että ihosi ja meikkipohjasi näyttävät mielettömän kauniilta. 🙂

    • Miia Ezen

      Voi kiitos Janina! Olipa ihana kommentti! <3

  • JaanaJ

    Näytät kauniilta ja värit sopivat sinulle, mutta itselleni en missään nimessä laittaisi ruskeaa en luomiin enkä aurinkopuuteria kasvoille enkä luomille.

    • Miia Ezen

      Kiitos! 🙂 Mielenkiinnosta kysyn.. miksi et laittaisi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram