Parhaat irtoripset

24.07.2018

Saan viikottain kysymyksiä siitä, mitkä ovat parhaat irtoripset. Kokosin tähän ne omat suosikkini, joita käytän asiakkailla ja itselläni. Lisäksi kerron niistä, joita suosittelen aloittelijoille. Irtoripsien kiinnitys ei ole alkuun ollenkaan helppoa ja se vaatii monen monet treenit, joten älkää menettäkö hermoja. Aluksi ei tiedä ollenkaan miten päin käsiä pitäisi pitää ja liimaa on joka puolella paitsi siellä missä pitäisi.

ALOITTELIJALLE

Aloittelijalle suosittelen aivan alkuun Sweed Lashes Terry Flair -kolmen ripsitupsun ripsiä*. Ne on kaikista helpoin laittaa. Toki tavallisen irtoripsirivin voi myös pätkiä osiin, jos raaskii, ja näin asettaminen on helpompaa. Nämä laitetaan samalla tavoin kuin irtoripsirivit, josta voi katsoa ohjeet tällä meikkauksen alkeet -videolla kohdassa 18:40.

Toiset loistavat ripset aloittelijalle ovat aksenttiripset eli täysimittaisia ripsirivejä hieman lyhyemmät rivit. Sweed Lashes Tête à Tête -ripset* ovat omat aksenttiripsisuosikkini. Kun niiden laittamaisen oppii, on se paljon nopeampaa kuin edellisten kolmen tupsun ripsien laittaminen. Ja muuten kaikkia näitä ripsiä voi käyttää kymmeniä kertoja uudelleen. Niistä pitää vain varovasti irrottaa vanha liima ennen seuraavaa käyttökertaa.

PARAS RIPSILIIMA

Tämä on todella helppo: Sweed Lashes ripsiliima*. Sen kanssa tarvitsee odotella vain todella vähän aikaa ennen kuin ripset voi kiinnittää. Omaan makuun DUO:n suosittu ripsiliima on liian juoksevaa.

PARHAAT RIPSIRIVIT

Juhlaan sopivat todella tuuheat irtoripset ovat Sweed Lashes Oeil De Biche -ripset*. Yllä olevassa kuvassa minulla on silmissä jo kymmeniä kertoja käytetyt hieman kärsineet Oeil de Biche -ripset, mutta näyttävät siksi aidommilta. Käytän niitä kyllä itse arjessa, mutta olenkin tälläinen överiripsiä rakastava. Moni minut livenä nähnyt on sanonut, etteivät ne ole liian överit. Jopa Ruusimieskin sanoi näin, vaikka vannotin, että nyt on sanottava rehellinen totuus. Riippuu siis silmästäkin mikä sopii. Itselläni on melko suuret silmät (ja suuri pää.. haha) ja sen vuoksi nämä ripset menevät myös arkena.

Aloittelijalle suosittelemani Sweed Lashes Tête à Tête -ripset ovat myös suosikkini ja käytän niitä silloin, kun en halua olla liian överi. TÄSSÄ näette kuinka kauniisti nämä ripset sopivat Nude-blogin Erikalle ja alla olevassa kuvassa ne itselläni. Nämä ripset näyttävät meillä kahdella melko erilaisilta, tosin tässä omassa kuvassani on myös hyvin erilainen kuvakulma.

PARHAAT RIPSITUPSUT

Asiakkaille käytän lähes poikkeuksetta ripsitupsuja. Niillä saa kaikista luonnollisimman lopputuloksen. Tutoriaalin näet tee-se-itse häämeikki videollani alkaen kohdasta 9:40. Näiden erilaisten Ardell-tupsujen* lisäksi pidän kovasti Grimaksen ripsitupsuista, joita saa Aprilli-kaupasta. Short-koko on melko hyvä suurimmalle osalle ja medium taas niille, joilla on melko pitkät ripset. Mini kokoakin löytyy ja se sopii loistavasti aikuiselle naiselle, joilla ripset ovat jo melko paljon harventuneet.

P.S. Miksi rakastan Sweed Lashes irtoripsirivejä niin paljon? Ne tuntuvat silmillä kevyiltä ja itse ripsinauha on joustava ja ohut. Lisäksi ne kestävät ehdottomasti parhaiten monta käyttökertaa.

*Sisältää mainoslinkin. 

  • Johanna

    En oo koskaan irtoripsiä kokeillu, mielessä kyllä ollut. Ripsienpidennykset olivat pari kuukautta…
    Sulla olevat näyttää aina hyvältä! Sitä meinaan näkee joskus aika luonnottomia övereitä!! Osaatko muuten olla ilman?? Meinasin meinaan ite koukuttua pidennyksiin samantien😀

    • Miia Ezen

      Heippa Johanna! 🙂 Hih.. nyt kun näihin on tottunut niin on kyllä melko vaikea olla ilman. Varsinkin kun on oppinut laittamaan nämä melko nopeasti. Kovasti kyllä koitan totutella olemaan ilman. 😀

  • Chrystal

    Onko noi trioripsitupsut oikeasti helppoja aloittelijalle? Jotenkin kuvittelisin, että ne olisi huomattavasti hankalampi saada aseteltua jokainen niin, että ovat tasaisessa rivissä. Aksenttiripsiä en ole kokeillut, ainakin tossa Erikan kuvassa ne näytti vähän hassuilta kun alkavat niin kaukaa sisänurkasta, ehkä sopisi paremmin sellaiselle, jolla on jonkin verran omia ripsiä jo ihan silmän sisänurkasta alkaen. Tosta sun kuvasta ei sitä oikein näe, koska on tosiaan ihan eri kulmasta otettu. Parhaalta näyttävät noi ihan normaalit nauharipset, ainakin näiden kuvien perusteella. Ja ei todellakaan ole överit, oon nähny jengillä tosta vielä erittäin reilusti pidempää ja tuuheampaa ihan arkikäytössä, jotkut laittaa jopa kahdet tai useammat ripsinauhat päällekkäin että saa sitä överilookkia. Pakko sanoa, että ne ei aina näytä niin kauniilta, tulee välillä aika autenttinen drag queen-lookki mieleen…

    • Miia Ezen

      Heippa Chrystal! Joo siis treeniähän näiden kaikkien laittoi vaatii, mutta kolmen ripsitupsun ripset ovat ehdottomasti helpoimmat aloittelijalle. Olen testannut tämän meikkiopastus hetkissäni ja siellä naiset ovat saaneet hienosti ripset paikoilleen jo heti ensimmäisellä kerralla. 🙂 Joo ymmärrän sun drag queen fiiliksen. Kyllähän niitä todella övereitä näkee, mutta he varmaan vaan ovat tottuneet näkemään itsensä niin suurilla ripsillä. 🙂

  • Jenni

    Moikka! Mikäs se ripsiseerumi oli mitä aloit käyttämään? Minulla ei alussa oikeen ripsirivit sattunut ihan kohdilleen niin lähti vähän omiakin liiman mukana, hih. 😄

    • Miia Ezen

      Heippa Jenni! 🙂 Uroda on nimi. Aattelin kirjoittaa siitä ihan erillisen postauksenkin, kun niin moni kyselee. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram