Parhaat highlighterit

13.07.2018

Highlighter buumi ei tunnu loppuvan, vaikka paljon niitä testanneena voin rehellisesti sanoa, ettei niissä loppujen lopuksi ole niin suuri eroja. Lisäksi yksi tällainen paletti tai ihan vaan yksittäiskappale riittää varmasti koko loppuelämäksi, ellei tuote mene vanhaksi. Itselläni on kuitenkin ne muutamat suosikit tästä läjästä ja näitä suosikkeja on hankala ohittaa.

Jos sana highlighter on tuntemattomampi, niin se tarkoittaa siis hohdemaista korostuspuuteria. Näitä on myös voidemaisia ja nestemäisiä, mutta tässä postauksessa keskitytään puuterimaisiin. TÄSSÄ on vanha postaukseni siitä, että mihin tämä tuote laitetaan. Sori, kuvat ovat tuossa vanhassa postauksessa aika huonot.

MIKÄ TEKEE HYVÄN HIGHLIGHTERIN?

Tämä on yksinkertaista – se on makuasia. Itse en yleensä pidä glitterisistä highlightereista, vaikka kuvassa ne näyttävätkin kaikista upeimmilta. Kuva ei tietenkään nappaa erikseen glitter-hippuja, mutta livenä sen huomaa. Tällaisia glitterisiä highlightereita tästä läjästä ovat Maybelline, Anastasia Beverly Hills ja Zuii. Zuiista* tosin pidän, koska sillä saan halutessani niin upeaa kiiltoa kasvoille.

Hohtava, mutta ei glittermäinen korostuspuuteri on kasvotusten kaikista upeimman ja luonnollisimman näköinen. Sellaisia ovat omat suosikkini.

OMAT SUOSIKIT

Ylitse kaikkien muiden rynnii the Balm Cosmeticsin Mary Lou-Manizer*. Tämä vaniljainen sävy sopii lähes kaikille, jopa hyvin tumman rusketuksen omaaville sekä kaikista vaaleimmille kaunottarille. Ainoastaan kaikista tummaihoisimmille valitsisin reilusti kultaiseen taittavan sävyn, joka löytyy esimerkiksi Essencen paletista. Samassa paletissa on myös vaniljainen sävy, joka on hyvin samankaltainen kuin the Balmin tuote. Tämä Essencen paletti on todella hyvä ja laadukas, eikä maksa kuin muutaman euron. Silmät siis auki kauppareissuilla!

Tälläinen korostuspuuteri on hyvä lisätä siveltimellä. Tähän tarkoitukseen on loistava Sigman highlighter sivellin*.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Johanna

    Hei hyvä kun selvensit tätä!☺ Ollut vähän epäselvää kun tosiaan niin paljon eri tuotteita ajamaan samaa asiaa ja aika tuore tuttavuus koko highlighter!

    • Miia Ezen

      Joo meikissä on niin monta eri askelta ja tietenkin vaihtoehtoa valojen ja varjojen tuomiseen. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram