Nykyaikainen meikki vain yhdellä luomivärillä

02.07.2018

Nykyaikainen meikki on helppo tehdä vain yhden luomivärin lisäämisellä, mutta valkoinen luomiväri kannattaa ehdottomasti unohtaa. Käytin tähän silmämeikkiin Rincón Cosmeticsin uutta lempparipalettiani*, mutta meikkiin tarvitset vain yhden luomivärin ja kaksi sivellintä. Teen usein asiakkaallekin silmämeikin käyttäen vain näitä kahta sivellintä!

SYVYYTTÄ YLÄLUOMELLE

Lisään luomiväriä luomivakoon Sigman E25 siveltimellä*. Aloitan ulkonurkasta, johon tulee silloin myös eniten tuotetta. En ota enää lisää luomiväriä, vaan levitän luomivärin kohti sisänurkkaa. Häivytän sitä ylöspäin sen verran, että luomiväri näkyy, kun katson suoraan peiliin. Näet luomivärin levityksen TÄLLÄ VIDEOLLANI. Jos silmäluomesi ovat raskaammat, niin laita luomiväriä muuten samalla tavoin, mutta myös liikkuvalle luomelle. Näet siitä postauksen TÄSSÄ.

Tykkään myös häivyttää kajaalin vähän utuisammaksi ja se onnistuu siveltimellä, jota käytetään seuraavassa kohdassa.

ALALUOMELLE HÄIVYTYSTÄ

Laitan harvoin mustaa kajaalia alaluomelle, mutta jos niin teen, niin häivytän sen edestakaisin liikkein Sigman E30 siveltimellä*. Yleensä laitan tällä samalla siveltimellä alaluomelle luomiväriä, jonka vaan häivytän kauniisti alaspäin. Moni muuten pelkää häivyttää alaluomella olevaan kajaalia tai luomiväriä reilusti alaspäin. Ei kannata pelätä, sillä se näyttää upealta ja ennenkaikeka nykyaikaiselta. Huomaatte sen postauksen ensimmäisessä kuvassa.

Alaluomen sisärajaan eli vesirajaan en laita mustaa kajaalia kuin vain mustan smokey eyen kera. Muuten jätän sen paljaaksi tai käytän ihon väristä kajaalia varsinkin silloin kun silmäni punottavat.

P.S. “Väärin tehdyssä” silmämeikissä käytin valkoista hohtavaa luomiväriä. En suosittele sitä kenellekään, koska se tekee silmiin hyvin suuren kontrastin mustaa rajausta vasten. Lisäksi valkoinen luomiväri tekee meikistä melko vanhanaikaisen ja sitä myötä kantajastaan vanhemman näköisen.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Olivia S

    Onhan tuossa ‘oikeassa’ meikissä useampaakin luomiväriä? Ihan selkeästi luomivaossa ei näy tätä hohtavaa sävyä, vaan aurinkopuuterilla tms tehty hento varjostus. Tai sitten kamera+valot vääristää näitä kuvia TOSI paljon. Joka tapauksessa vähän huijausta, eihän tuo meikki tuolta näytä luonnonvalossa yhdellä hohtavalla sävyllä tehtynä…

    • Miia Ezen

      Voi Olivia Olivia! 😘 Miksi haluaisin huijata tällaisessa asiassa? Aina koitan teitä auttaa mahdollisimman paljon ja keksiä hyviä ja helppoja vinkkejä. ❤️ Mitä tarkoitat ‘oikeassa’ meikissä? Ns. Väärin tehdyssä meikissä on vain vaaleaa luomiväriä ja oikein tehdyssä meikissä ruskeaa luomiväriä luomivaossa. Eli KYLLÄ oikein tehdyssä meikissä on lisänä ruskeaa luomiväriä juuri kuten postauksessa kirjoitin. Luitko siis tekstiä laisinkaan vai olinko näin huonosti kirjoittanut ohjeet?

      • Olivia S

        Voi Miia Miia – kannattaa itse lukea tekstisi uudestaan objektiivisesti, ennen kuin vetää johtopäätöksen että sitä ei kritisoija ole lukenut. Ruskeaa luomiväriä et mainitse missään kohtaa tekstiäsi, ja siitä saa yleisesti sen kuvan että ‘oikein’ tehty meikki on tehty yhdellä luomivärillä. Alla lainauksia tekstistäsi:

        “Nykyaikainen meikki on helppo tehdä vain yhden luomivärin lisäämisellä, mutta valkoinen luomiväri kannattaa ehdottomasti unohtaa.”

        “mutta meikkiin tarvitset vain yhden luomivärin ja kaksi sivellintä.”

        Koska sain tekstistä monta kertaa sen luettuani käsityksen, että väität meikin olleen tehty yhdellä sävyllä, vaikutti se huijaukselta, koska niin ei selkeästi ole. En minä tiedä miksi sinä voisit haluta lukijoitasi huijata, onneksi tästä ei ollut kyse! Kiva että olin ‘väärässä’, mutta ehkä tekstin mahdollista harhaanjohtavuutta kannattaisi tarkastella. Ja niin, vastauksestasi tulee sellainen olo että on jotenkin minulta väärää ymmärtää tekstiäsi väärin.

      • Ansba

        Mullakin kieltämättä meni vähän ohi, että käytettiinkö tässä vain yhtäluomiväriä vai yhtä luomiväripalettia ja kahta eri sävyä (hohtavampi ja tummempi?) :D. Mutta ihana luonnollinen meikki anyways, tykkään! <3

        • Chrystal

          Kiinnitin huomiota ihan samaan asiaan, ei silmämeikkiä ole todellakaan tehty yhdellä luomivärillä, luomivaossa on mattaruskeaa ja luomella taas shimmersävyä, joten eihän se ole silloin yhden luomivärin meikki, kuten otsikossa ja muualla tekstissä harhaanjohtavasti lukee. Enkä ymmärrä miksi piti vielä vastata asialliseen kommenttiin ivallisesti?

          • Miia Ezen

            Olen itseasiassa kyllästynyt siihen, että minun pitäisi aina jaksaa vastata inhottaviin kommentteihin ihan kun mikään ei tuntuisi miltään. Mielestäni kommentti ei ollut asiallinen. Tähän vaaleaan silmänmeikkiin on lisätty tasan tarkkaa yhtä luomiväriä. Vaalean luomivärin voi jättää pois ja VOILA.. siinä se on. Yhden luomivärin silmämeikki, joka oli pointti. Saadaanko yhdestä luomiväristä tosiaan näin paljon väännettyä? 😂 Olkaamme kaikki aikuisia.

  • Emilia79

    Hei. Minusta näyttää myös siltä, että silmän sisänurkassa on vaaleaa luomiväriä ja ulkonurkassa levittämääsi ruskeaa?

  • Johanna

    Moi!! Mäkin ymmärsin sen väärin kun kirjotit että vain yhtä luomiväriä ja oikeanpuoleisessa meikissä kyllä on kahta, vaaleampaa ( samaa kuin vasemman puoleisessa) ja ruskeaa. Sit luin tekstiä monta kertaa ennenku ymmärsin että tarkoitit että LISÄÄMÄLLÄ yhtä luomiväriä vasemman puoleiseen meikkiin…että joo, oli kyllä aika harhaan johtavaa… en tarkoita tietenkään että tarkoituksella, mutta näin mäkin tosiaan eka ymmärsin väärin. Joskus kun kirjoittaa jotain mikä on itselle itsestäänselvä ei aina huomaa ettei toinen välttämättä sitä tajua niin kirjoitettuna. Tällä en halua ketään loukata, on vain oma huomio!!!
    Ja itse meikistä, aika pitkään tosiaan noin meikkasin just 90- luvun puolella ja 2000- luvun alussa kunnes jostain hiffasin varjostamisen…en muista edes mistä.☺☺☺

  • Ansku

    Tuohon kysymykseesi, olitko huonosti kirjoittanut ohjeet, niin sanoisin että vähän epäselvästi, kun mainitset että tässä käytetään yhtä luomiväriä vaikka käytössä on siis kaksi eriä. Jäi myös epäselväksi, mitkä sävyt kyseessä mainitsemastasi paletista on käytössä. 🙂 Mutta ymmärsin tän silti eli jos käytät jotain vaaleaa sävyä liikkuvalla luomella, varjosta ulkonurkka ja alaluomi ruskean sävyllä. 😉

  • Tiia

    Tekstiä lukemalla saa kyllä käsityksen että ns. oikea meikki olisi tehty ainoastaan yhtä sävyä käyttämällä. Minusta myöskään aiemmat kommentit eivät ole olleet ilkeitä,joskus on vaikea tulkita pelkän tekstin välityksellä onko kommentti kirjoitettu millaiseen sävyyn. Itse en ainakaan tarkoittanut sanoa tätä ilkeässä mielessä, yhdyn vain ylempiin kommentoijiin. Ehkä vaan pieni väärin käsitys nyt tai kömmähdys tekstin muotoilussa. Näitä sattuu eikä kannata liikaa välittää tai päivää pilata sillä 🙂

  • Sanna

    Kaunis meikki.Itse ainakin ymmärsin tekstin niin että, kuinka yhdellä luomivärillä saa ”vanhan” meikin nykyaikaisemmaksi. Kiitos muutenkin vinkeistä ja selkeistä postauksista.Olen näistä paljon saanut apua amatööri meikkaajana😻

  • Hanna

    Hämmentävää, kuinka suuri myrsky vesilasissa tästä saatiin aikaiseksi. Minulla ei ollut mitään ongelmaa ymmärtää, että tässähän nimenomaan kerrottiin kuinka yhtä väriä käyttämällä saadaan meikkiä muutettua. Eihän tässä missään kohtaa sanottu, että koko silmämeikki on yhdellä tuotteella tehty. Ja hei – vaikka olisikin niin mitä sitten. Ei tämä mikään SOTE kysymys ole joten ei tehdä siitä sellaista.
    Itse seuraan tätä blogia säännöllisen epäsäännöllisesti ja nimenomaan siitä syystä, ettei täällä tuputeta mitään vaan yksinkertaisesti Miia kertoo omia ideoitaan ja omia kokemuksiaan eri tuotteista. Ja se Miian positiivisuus on asia, jota tässä maailmassa ei koskaan ole liikaa. Miia – jatka hyvää duunia ja äläkä pahoita mieltäsi tästä. Pus pus😘

    • Miia Ezen

      Olitpa niin ihana! Ja kyllä ihmettelen kanssa miksi tällaisesta asiasta tehtiin näin suuri juttu. Asiasta kun voi sanoa monella tapaa ja moni jättikin rakentavaa kritiikkiä ehkä huonosti muotoilusta postauksesta. ❤️😊 P.S. osa kommenteista on poistettu.

  • Veera

    Vai että “hyvää hyvyyttäsi” annat ilmaisia meikkivinkkejä? Oletko tosissasi, sinulle maksetaan tästä ja kaiken olet “saavuttanut” tv ohjelmassa kerjäämälläsi huomiolla. Tiedän blogisi pitkän ajan takaa eikä lukijoita tosiaan ollut montaa ennen sitä.
    Vaikka kirjoittaisit postauksen ilman mainoslinkkejä, ei se todellakaan ole “hyvää hyvyyttä” vaan sitä varten etteivät lukijat lähde pois. Empä tiedä yhtäkään bloggaajaa jolla olisi joka postauksessa mainoslinkkejä ym, vaikka tekee sitä kokopäivä työnään. Nämä hyvää hyvyyttä tekemäsi postauksesikin kuuluvat siis työhösi vaikka et sitä ilmeisesti itse ymmärrä.

    • Miia Ezen

      Hei Veera! Nyt oli kyllä aika ilkeä kommentti. Olen tehnyt kovasti töitä blogini eteen, opiskellut itselleni uuden ammatin ja tehnyt sillä saralla paljon töitä. Lukijamääräni kyllä nousivat tv-ohjelman jälkeen, mutta romahtivat täysin, kun ihmiset tajusivat, etten kerrokkaan täällä tv-ohjelmasta. Kaiken olen sen jälkeen rakentanut uudelleen. Ja lukijamääräihän et voi siis mitenkään tietää nyt etkä ennen. Toivon, että sait tästä hyvän mielen itsellesi ja toivotankin sinulle hyvää kesää.

    • Diana

      Kyllä minuakin “Veera” harmittaa, että on pilvinen ja sateinen päivä, hiuksetkin vähän huonosti ja kynsikin otti pentele ja lohkesi, mutta nyt pientä rajaa. Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, parempi olla hiljaa.

  • Jaana

    Minä ainakin ymmärsin tän samalla tavalla kuin Sanna. Että tarvitset vaalean lisäksi yhden luomivärin, jolla päivität vanhanaikaisen meikin nykypäivään.
    En edes tajunnut, että joku voisi vahingossa luulla tässä käytettävän vain yhtä luomiväriä kokonaisuudessaan, mutta toki jälkeenpäin ajateltuna tekstissä sitte on tulkinnan varaa. 😀 Minä kai olen sitten hyvä lukemaan rivien välistä ;), heh.

  • Julia

    Huhhuh mitä kommentteja aikuiset(?) jaksavat kirjoittaa. Itse ajattelin sen niin, että ensin molemmat silmät ovat meikattu vanhanaikaisesti, mutta sitten toiseen lisätty yhtä luomiväriä tehden siitä nykyaikaisen.
    Ihan hölmöä alkaa huijauksesta syyttämään tällaisessa aiheessa. Aurinkoisempia päivä edelläkommentoiville ja kiitos Miia blogista. 🙂

  • Tuuli

    Kyllä on ihmisillä oikeasti taas ”first world-problems” kun jaksavat tällaisesta asiasta nostaa tällaisen jupakan. Otsikon perusteella ehkä saattoi muodostua joillekin väärä kuva jutun sisällöstä, mutta jos oikeasti luki ajatuksella itse tekstin ja vähääkään on luetun ymmärtämyksen kyky hallussa niin kyllä ihan hienosti tajuaa mihin vinkeilläsi pyrit 😊

    Joten älä Miia välitä tällaisesta typerästä hyökkäyksestä, vaan jatka pää pystyssä hienoa työtäsi!

  • Eeva

    Moi Miia!
    Apua mikä polemiikki luomiväristä, ihankuin olis joku suurempikin katasroffi kyseessä.
    Minusta sä kirjoitat selkeesti miten mikäkin kohta meikataan.Mä olen paljo sun ohjeista soveltanut omaan meikkaukseen.
    Muista et sä oot aito ja välittävä ihminen joka välittyy näitten kirjoitusten kautta ainakin mulle.Jatka pää pystyssä omaa tietäsi.

  • Markit

    Hei; Minä taisin enemmänkin keskittyä kuvaan, josta totesin, että vaaleaa kummassakin, sitten toiseen silmään yhtä luomiväriä lisää. Siis lisää. 😊 Kuva kertoo niin paljon enemmän, enkä jäänyt tekstiin kiinni. Jos pistää lisää huulipunaa, sitä on jo ennestään, eikö?
    Se että Miia edes vähän huijaa, on älytön ajatus näin pitkäaikaisen lukijan mielestä (ja ei, en tunne Miia henkilökohtaisesti). Minkä ihmeen tähden huijaisi? Teksti voidaan aina lukea niin monella tavalla. Ilkeästikin, virhettä etsien.
    Kävi sama ajatus kuin Hannalla, ei tämä mikään SOTE ole. Niistä päätöksistä kannattaisi urputtaa. Hankkikaa valittajat elämä!
    Minä luotan sinuun Miia! Niin monta piristävää, kannustavaa ja mukavaa hetkeä olet minulle antanut, että voisinpa antaa joskus jotain takaisin.❤

  • Susanna H

    Iik, katsoin sun instastoryn ja oli pakko tulla kurkkaamaan mittee tiällä tapahtuu. Minä ymmärsin postauksesi ihan “oikein”. Onpas täällä tullut ilkeitä kommentteja, palautteen olisi voinut kyllä nätimminkin kirjoittaa jos teksti tuntui epäselvältä. Kiitos sinulle blogistasi, seuraan lähinnä vain IG:n puolella, erityisesti storyt on kivoja, oot suloinen! 😘 ps. En tiedä missä tv-ohjelmassa olet ollut eikä sillä ole mulle mitään väliä. Tsemppiä bloggailuun, ei ehkä se ihan helpoin duuni 😊👍

    • Susanna E

      Sama täällä , instastoryn kautta tulin tänne katsomaan ja täytyy todeta että aikamoista hiusten halkomista täällä. Miia, keep up the good work!

  • Nina

    Moi Miia! Ekaks haluan kiittää sua sun blogista. Monet hyvät vinkit olen sieltä napannut käyttöön 🙂 tykkään myös sun tyylistä kirjoittaa ja kertoa asioista!
    Teksti sekä sen otsikko oli ihan ymmärrettissä, jos lukee sen kokonaan. Toki sen voi halutessaan ymmärtää myös väärin. Kannattaa jättää tuollaset typerät kommentit omaan arvoonsa, joita tän postauksen alle on tullut muutamia (ei siis kaikki!). Yleensä ihmiset, joilla on ongelmia oman itsensä kanssa tai ovat esimerkiksi kateellisia, kokevat tarvetta ilkeillä toisille. Niin kuin itsekin Instan puolella mainitsit, kyseessä on vaan silmämeikki. Tässä maailmassa on ihan jonkun verran vakavempiakin asioita :’D kovin suuresti huvittaa, miten pienistä asioista ihmiset vetävät herneet nenään.

    Tsemppiä sulle ja hyvää kesää! 🙂

  • Pamela

    Täälläkin kyllä ymmärrettiin täysin teksti. Ei jäänyt epäselväksi. Mahtavia vinkkejä ja ideoita Miia! Jatkossakin näitä lisää! 👌😊 Kateus on yksi kirous, ja se valitettavasti paistaa osasta kommenteista läpi, kenenkäänhän ei ole pakko lukea blogia jos saa aikaan itselleen pahanmielen🙄 Kiitos Miia aivain loistavasta blogista, toivottavasti pystyt erottamaan ne rakentavat kommentit, ilkeistä ja kateellisista kommenteista. Ihanaa kesää❤️

  • Laura

    Hei Miia!

    Nyt oli pakko itsekin tulla kommentoimaan. Seuraan blogiasi ja sinua instagramissa ja tyylisi on ihanan positiivinen ja aito! Tarinoitasi on mielenkiintoista seurata ja blogistasi saa hyviä ja hyödyllisiä vinkkejä.

    Kiitos sinulle ja jatka samaan malliin. Älä välitä typeristä mielensäpahoittajista.

    Aurinkoista kesän jatkoa! 🙂

  • Se toinen Sanna

    Voi hyvä tavaton, mitä kommentointia luomiväristä. Mikä ihme ihmisiin menee, että pitää alkaa ilkeyksillään kommentoimaan eikä esimerkiksi kysyä ystävällisesti neuvoa tai tarkennusta kirjoitettuun tekstiin, jos ei ole oikein ymmärtänyt.
    Minulla ei ole kuin hyvää sanottavaa blogistasi ja kiitokset lukuisista neuvoista ja vastauksista viesteihin instan puolella. ❤️ Olisi huikeaa, jos kaikki bloggaajat ja ihmiset ylipäätään jaksaisi huomioida seuraajiaan yhtä sydämellä kuin sinä. ❤️

  • Heidi Koivisto

    Hei Miia! Pakko kirjoittaa kyllä tänne, kun tullut niin ikäviä kommentteja. Minä tykkään todella paljon sinun vinkeistäsi ja luen blogiasi paljon. Seuraan instaakin todella mielenkiinnolla. Jatka samaan tahtiin ja ihanaa kesää sinulle,oot ihan huikee ja todella taitava työssäsi! 😊

  • Tui

    Hankkikaa ns. elämä jos nyt kaikki on kiinni jostain luomiväristä. Tai hakekaa Miiaksi Miian paikalle jos eväitä siihen riittää?? Ja muistakaa että blogien lukeminen on vapaaehtoista… rakentava kritiikki on aina ookoo 🤗

  • emilia84

    Huh huh mitä meininkiä! Aikamoista pilkunviilausta ja mikä aggressiivinen sävy ilmaista asioita. Miia on sympaattinen ja hyväntahtoinen nainen joka jakaa loistavia meikkaus- ja kauneudenhoitovinkkejä lukijoille. Tuskin kukaan haluaisi noin ilkeitä tekstejä omaan blogiinsa jos tilanne olisi toisinpäin. Kritiikkiä ja palauteideoita on hyvä antaa jos sellaiselle kokee tarvetta mutta muistakaa arvon naiset, että siellä koneen toisessa päässä on ihan oikea ihminen, johon ne tekstit loppupeleissä kohdistuvat. Kunnioitusta bloginpitäjää kohtaan täytyy olla vaikka kuinka anonyymeinä täällä kirjoitellaan. Moni bloggaaja on joutunut lopettamaam ihan sen vuoksi, että on saanu osakseen niin paljon ilkeyttä ja hyökkäävää asennetta. Nämä ilkeät tekstit tuntui minusta enemmän kiusaamiselta ja pahanmielen aiheuttamiselta kuin rakentavilta kritiikeiltä. Voimia ja energiaa tulevaan Miia, jatkahan samaan malliin ja pysy omana itsenäsi aina ja ikuisesti! 👍❤

  • AnneMaarit

    Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa… tais kritisoijilla olla valkoset luomarit luomissa? 😉 Tykkään Miia sun ig stooreista ja meikkivinkeistä. Oppia olen ottanut ja mm. kauttasi löytänyt Korealaisen kosmetiikan, jonka avulla iho on parantunut huomattavasti. Kiitos siis ihan tämmösistä aikuisille naisille sopivista “tavis vinkeistä”. Puss!

  • Jenni

    Moikka Miia🧡
    Oon seurannut sun blogia jo pitkään ja instagramia myös. Katselin juuri sun tämän päivän videot ja tulinkin siis lukemaan nämä viestit tänne.
    Onpas todella törkeetä kirjoitusta. Mikä ihme porukkaa vaivaa?😕😓.
    Sun vinkkejä odotan itse aina kovasti ja useita kokeillut. Ja juu mulla ei ainakaan ollut mitään vaikeuksia ymmärtää tätä luomiväriin liittyvää kirjoitusta☺️.
    Haleja ja tsemppiä Miia.

  • Miruski

    Huh mitä kommenteja. Miia on yksi sympaattisimmista bloggareista. Ja ohjeet ovat hyviä tälläselle tumpelollekkin. Menisittekö päin naamaa sanomaan tuollaisia kommentteja. Huh. Aikuiset naiset! Miialle kaikkea hyvää. Edelleen odotan innolla postauksiasi. 😊

  • Erica

    Huh huh mitä porukkaa täytyy sanoa. Itse luin kiireessä tekstin tänään nopsaa läpi ja ymmärsin kyllä mikä oli tekstin ja vinkin pointti. Ihan jäätävää että porukka alkaa väittämään että hän huijaa jne. Mä en vaan tajua miten porukka jaksaa itkeä yhdestä helvetin luomiväristä siis LUOMIVÄRISTÄ! Täällä pitää joillekin vissiin rautalangasta kaikki vääntää että menee jakeluun/perille. 🙂 Kannattaa aina miettiä omalle kohdalle et mitäs jos sua alettais syyttä haukkumaan huijariksi jne. Niin kuin sanotaan: Kohtele muita niin kuin haluaisit itseäsi kohtelevan. <3

  • Johanna

    Voi apua mihin tämäkin nyt meni..niin on ollut kiva lukea blogia jossa ei mennä millään tavalla henkilökohtasuuksiin vaan jutustellaan ihanista ja piristävistä naisten jutuista! Jatketaan sitä☺
    Jokaisella on omat juttunsa, olisi kiva ettei jokapaikassa ja joka asiasta tarttis tehä henkilökohtaista. Mulla menee täysin maku lukee enää mitään blogeja kun niissäkin kylvetään pahaa mieltä ja Miia syytön siihen. Eikö voi normaalisti kysyä jos asia epäselvä. Kurjaa huomata myös että tälläinen saa ihmiset kommentoimaan huomattavasti enemmän kuin muut postaukset. Se kertoo kyllä paljon nykypäivän tyylistä. Ja kyllä, itsekin siihen sorruin, pakko oli mielipiteeni minunkin sanoa. Surullista, mutta muista että täällä on paljon lukijoita jotka odottavat innolla postauksiasi😀😀!!!!

  • Eve

    Olet kyllä huippu taitava tekemään erilaisia silmämeikkejä ja aina ihaillen katson työsi jälkeä💕 Kiitos Miia, kun jaksat jakaa inspiraatioo ja vinkkejä meille kaikille😊 Sinulla on aina hyvät ja laadukkaat kuvat ja ytimekkään selkeät postaukset. Itselläni on vain positiivista sanottavaa blogistasi ja ymmärrän että teet työtäsi intohimolla ja rakkaudella.

  • Sinttu

    Jos ensimmäinen kommentti tähän postaukseen oli Olivia S:n kommentti, oli vastauksesi siihen alkujaankin syy aiheuttamaan tämän paskamyrskyn.

    Itsekin tajusin alkuun samoin kuten moni muukin, että meikki tehty yhdellä luomivärillä. En vain jaksanut vaivata sen koomin asialla päätäni. Jos kuitenkin joku asiaa sinulta kysyy ja ihmettelee, miksi hyökkäät häntä kohtaan ja hyvin ivallisesti kommentoit? Teet blogia työksesi ja meitä lukijoita varten. Asiakkaitakin on moneen lähtöön eikä kukaan asiakaspalvelija /myyjä kaupassakaan hyökkää “tyhmiä kyselevien” päälle, kuten tässä teit lukijaasi kohtaan. Hänen ihmettelynsä ei tosin ollut missään määrin typerää. Ainut mikä on typerää on se, että annoit asiallisen kommentin mennä omiin tunteisiisi ja purit sen lukijaan.

    Niin kauan kun kukaan ei mene henkilökohtaisuuksiin tai ole uhka, ei mielestäni ole oikeutta olla ivallisen sarkastisen vastauksissaan.

    • Miia Ezen

      Heippa Sinttu! Mielestäni siinä vaiheessa mennään henkilökohtaisuuksiin, kun haukutaan huijariksi. Olen tehnyt koko pienen elämäni asiakaspalvelutyötä ja ihan kaikkea ei siinäkään tarvitse kestää. Jos joku olisi näin sanonut suoraan kasvoilleni, niin kyllä – olisin vastannut hänelle näin. Käytöstavat pitää kuitenkin olla niin blogissani kuin kaupan kassalla. Miksi asiakas/lukija saa olla ivallinen, mutta vastaanottajan pitäisi aina ottaa kaikki vastaan iloisesti hammasta purren. Sitä en enää blogimaailmassa ymmärrä.

      • Oona

        Minusta sinun Miia kannattaisi juurikin tuo ensimmäinen kommentti lukea vielä ajatuksella, ja ottaa mielessäsi kommentoijalta pirunsarvet pois päästä alkajaisiksi. Olen Sintun kanssa samaa mieltä, että kommentti on asiallinen ja sinun vastauksesi aika kohtuuton – eihän hän sinua hauku huijariksi, vaan huijaukseksi sitä että meikki tehty yhdellä hohtavalla luomivärillä.

        Ei takentava kritiikki tarkoita sitä, että kommentissa on roppakaupalla ylistyssanoja ja emojeita kritiikkiä pehmentämässä. Minusta muutenkin hieman ehkä epäeettistä, että itse päivittelit tätä
        IG:ssä niin, että nyt suurinosa näistö kommenteista on sinua ylistäviä, tulee lähinnä se mieleen, että vähän niinkuin lähetit lukijasi tänne vielä mollaamaan muiden kommentit ja pönkittämään sinua. Luulen, että sinulla(kin) meni tämä vähän liikaa tunteisiin – ei kenenkään tarvitse ilkeilyä sietää ja onhan täällä niitäkin kommentteja, mutta tämä ensimmäinen ei ollut yhtään sitä luokkaa, että siitä kuului tällainen hämminki nostaa, niinkuin nyt somessa teit. Mukavaa loppuviikkoa!

        • Miia Ezen

          Heippa Oona! IP-osoitteesi paljastaa, että olet sama henkilö kuin Olivia S, eli juurikin tuon alkuperäisen viestin lähettäjä tai vähintään samalta laitteelta lähetetty viesti, mutta jonkun toisen toimesta.

          • Markit

            😂 👍❤

          • Niina

            Hahah😂😂😂

  • Päivisusanna

    Voi apua minkälaisia ihmisiä sitä onkaan 😀 Jos sinua on yhtään seurannut yhtään missään niin ei VOI jäädä epäselväksi että sinä jos joku olet aito ja hyväntahtoinen ihminen (et sellainen joka huijaisi blogi-postauksessaan). Jos jokin asia jää lukijalle epäselväksi (tai ihan kenelle tahansa ihmiselle missä tahansa tilanteessa tässä elämässä) niin miksei siitä voisi vaan kysyä simppelisti tyyliin “mitä tarkoitit, ymmärsinkö väärin, voisitko tarkentaa?” tms., ilman että vihjaa mitään negatiivista 🙂 Enkä kyllä ymmärrä sitäkään miksi joku käyttää aikaa sellaisen blogin lukemiseen ja kommentoimiseen, jonka kirjoittajasta ajattelee negatiivisesti. Että positiivista energiaa, hymyä huuleen ja ihan hiukkasen rennompaa elämänasennetta toivon kaikille negailijoille, tekee ihmeitä! 😉 Tsemppiä Miia <3

  • Maria Tampereelta

    Kylläpä nyt on ilkeitä ihmisiä linjoilla. Miia on taitava työssään, ja aina iloinen ja positiivinen. hävetkää vähän puheitanne. Ite oon saanut Miialta tosi monta kullanarvoista meikkivinkkiä instagramin puolella. Kiitos Miia 🙂

  • Eeva

    Hei Miia!
    Seiso pää pystyssä olet oman elämäsi asiantuntija hieno empaattinen ihminen.Vaikka en sinua ole tavannutkaan kirjoituksistasi välittyy empatia ja välittäminen.Tuntuu pahalta lukea et oot joutunut noin pienen asian takia ryöpytyksen kohteeksi.Ihan tosi iso HALAUS sulle.

  • Mirveli

    Paskamyrskyistä viis, meikki on tosi kiva! Kävin heti guuglailemassa tota palettia 🙂 Lämmintä kesää!

  • Linda

    Ensinnäkin kiitos Miia ihanasta blogista, olen saanut niiiin paljon hyviä vinkkejä niin kauneuden kuin ihon hoitoon blogisi avulla. Itse ainakin ymmärsin täysin postauksen idean ja usein katson kuvat ennen tekstin lukemista. Kuvasi ovat erittäin havainnollistavia ja hyviä.

    Ihmetyttää ihmisten somekäyttäytyminen. Jokainen meistä, kun lukisi oman tekstin läpi ennen enterin painamista ja miettisi, että voisiko sanoa samat asiat kasvotusten. Voi olla, että viestinnän kulmat pyöristyisivät. Oman pahanolon oksentaminen ja muiden painaminen alas, kuten yhden kommentoijan kommentti blogisi kävijämääristä ennen ja jälkeen ohjelman. Tuliko nyt parempi mieli? Tai johtiko se johonkin parempaan? Tuskin. Tuntuu, että joidenkin päivähupi on seurata blogeja, jotta pääsee näppäränä iskemään heti, kun siihen tulee tilaisuus. Ja myrsky on valmis…Se, että blogin tai minkä tahansa muun työn välityksellä on ns. julkisesti esillä ei tarkoita sitä, että oikeutetusti toimii ihmisten yleisenä oksennuskanavana. Kuten ei myös niiden asiakaspalvelijoidenkaan tarvitse toimia.

    Vielä enemmän ihmetyttää, että ihmiset jaksavat käyttää aikaa sellaisten blogien / asioiden seuraamiseen, jotka tuottavat syystä tai toisesta ärsytystä ja negatiivisia fiiliksiä. Itse ainakin haluan keskittyä asioihin, joista saan hyvän mielen ja ruokkii positiivisuuden kierrettä. Ja blogisi on mielestäni sellainen.

    Aurinkoista kesää ja jatka samaan malliin! 🙂

  • Ulla

    Voi ei itse ihmettelin myös lukiessa tätä myrskyn aiheuttanutta luomiväriasiaa. Kaikille mesonneille terveisiä. Voi kysyä asiallisesti: itse ymmärsin näin, mitä tarkoitit? Tämä ei ole mestauspalsta. Kiitos Mia ihanista ja iloa tuottavista jutuista. Ihanaa kesä!!! Blokisi on edelleen suosikkini!

  • Lotta

    Mielestäni on annettu osuvaa asiallista kritiikkiä, ja moni muukin tuntui hämmentyvän leipätekstin ja otsikon ristiriidasta. Mielestäni ei ole asiatonta sanoa huijaukseksi, jos otsikko on selvästi harhaanjohtava, se ei tosiaan ollut mitään henkilökohtaista? Lukija antoi piikikkäästä vastauksestasi huolimatta vielä erittelyn niistä kohdista, jotka tekevät tekstistä sekavan. Olisit voinut ottaa vinkistä vaarin ja editoida tekstiä, mutta ei. Olet blogin ylläpitäjänä valta-asemassa, enkä ymmärrä, miksi käytit sitä yhden kommentoijan julkiseen nolaamiseen. Olen uusi lukija ja blogi vaikuttaa lupaavalta, mutta hyökkäävä asenteesi jätti vähän pahan maun suuhun. Vai oliko täältä poistettu jo ne asiattomat (lukijoiden) kommentit, en löydä yhtäkään😅

  • Merja

    Luomivärin levitysvideo hymmm

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram