Maailman helpoin kiepsutusletti

22.07.2018

Jos sotkuisen romanttinen otsalettitutoriaalini aiheutti harmaita hiuksia, niin tämä on sata kertaa helpompi ainakin omasta mielestäni. Voit myös katsoa letin teosta vanhan videoni TÄSTÄ. Videolla teen letin suoraan hiusten etuosaan ja en jätä mitään siihen roikkumaan. Lisäksi vanhassa letissä en löysytä lettiä ollenkaan. Muuten se on täysin sama.

JAA HIUKSET OSOIHIN

Erottele osio kuvan osoittamalla tavalla viistosti korvan yläpuolelta. Kiinnitä loput hiukset taakse ponnarille ja etuhiukset klipsillä tai pinnillä pois tieltä.

LETIN ALOITUS

Ota osiosta pieni kaistale, jonka jaat kahtia. Pyöritä nämä kaistaleet toistensa ympäri. Aina ennen seuraavaa osoiden pyöräytystä lisää alta tulevaan osioon lisää hiusta alla olevan kuvan mukaan. Etene näin niin pitkälle kuin haluat. Kokoajan käytetään vain kahta osiota.

REVI LETTI AUKI

Pyöräytä vielä letin loppuosion kaistaleet toistensa ympärille lisäämättä siihen hiuksia. Revi lettiä auki vetäen sormilla varovasti letin reunoista ja pitämällä häntäpäästä kiinni tukevasti.

Näin saat tavalliseen ponnarikampaukseen pienen romanttisen twistin. Olen niin täynnä romantiikkaa tämän kesän. 😀 Liukashiuksisten kannattaa laittaa muuten pohjalle rakennesuihketta. Hyvä vaihoehto siihen on superedullinen Biozellin suihke*.

P.S. Käytin muuten silmämeikissä Jeffree Starin Blood Sugar palettia*, joka on koostumukseltaan ja värimaailmaltaan aivan ihana. Paletti sopii sellaiselle kaunottarelle, joka rakastaa erikoisempia luomivärisävyjä.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Johanna

    Tää menee heti kokeiluun! Ihanaa kun oot niin romanttisen hempeellä tuulella, se tarttuu😄😄

    • Miia Ezen

      Hihii.. 😍😃 joo ja lisää romantiikkaa on tiedossa!

  • Sonja

    Voisitko suositella vaalennetuille hiuksille hyviä rakennepaikkaavia tuotteita? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Sonja! 🙂 Olipas hassu sattuma, että juuri kirjoitan Elle-lehteen aiheesta ja pöydällä useampi rakennekorjaava tuote. Tällä hetkellä näisä oma suosikki taitaa olla Keunen So Pure Recover Treatment, jota tarvitsee pitää vaan 3 minuuttia. 🙂 Myös L’anzan Healing Oil Silken Conditioner on todella hyvä. Varmasti samojen sarjojen shampoot on hyviä, mutta niitä en ole kokeillut.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram