Kaksi upeaa uutuuspalettia

04.07.2018

Silloin, kun harkitsen siirtäväni jonkun tuotteen työtä varten meikkipakkiin, on kyseessä laadukas ja todella upea tuote. Tässä on nyt kaksi sellaista palettia ja Smashboxin paletti onkin jo siirtynyt pakkiin, mutta tykkään käyttää sitä myös itse. Saan kokeiluun kokoajan paljon uutuuksia ja seulani läpi pääsee melko harva – nämä kaksi ovat huippuja!

KAIKKI SAMASSA

Luonnollisen meikin faneille tämä Smashbox Cali -paletti* on aivan loistava. Kaikki sävyt istuvat upeasti vaaleille skandi-ihoisille. Käytin paletin sävyjä yllä olevassa meikissä niin silmiin, kuin poskillekin. Tämä paletti kulkee nykyään myös pakissani ja siillä saa niin kauniin ja kevyen meikin vaikka morsiamelle. Lisäksi kaikkein vaaleimmalla mattasävyllä saa raikasta valoa silmien alle ja kasvojen korkeisiin kohtiin.

Tämä paletti on tähän mennessä ehdoton vuoden löytö!

POIKKEUKSELLISEN UPEITA LUOMIVÄREJÄ

Hieman rohkeimmista sävyistä pitäville Rincon Cosmeticisin luomiväripaletti* on löytö! Alla näet kuinka pigmenttisistä luomiväreistä on kyse. Valitsisin tämän paletin kaunottarelle, jonka iho taittaa keltaiseen tai oliiviin. Myös reilusti tummemmille ihon sävyille tämä on unelma. Terracottan sävyt eivät meinaa välttämättä sovi punakkaihoisille kovin hyvin. Omat suosikkisävyni paletista ovat Teddy, Charmed ja Moonlight. Ne ovatkin ahkerassa käytössä.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Johanna

    Herkullisia värejä! Aattelitko tehä jossain vaihees näytemeikin kyseisellä paletilla?☺

  • Eve

    Mä en kestä, taas uusia ihanuuksia🙈

    • Miia Ezen

      No joo äläpä! 🙈 😀

  • Markit

    Heips; On tuo Smashboxin paletti jo ulkoapäinkin kaunis! Ja sisältökin on passelin näköinen. Kieltäydyn ankarasti hankkimasta sitä…kun en tarvitsisi, mutta kun on mukavasti kaikki yhdessä paletissa ja väritkin sopivaiset. Eikä olisi paha hintakaan. Tahtoooo 😊
    Mutta siis sitä piti kysyä, että kirjoitatko mitenkä usein Elleen? Kun nyt olen tuota tarjousta katsonut eikä se ole paha. Lehti maksaisi 4€, kun hyvin valitsee. Ja onko lehdessä tällaiselle vanhemmalle flikalle inspiraatiota? En ole koskaan siihen tutustunut ja tuumasin, että jos on vaan nuorten juttuja.

    • Diana

      Mielestäni Miian parhaat palat & vinkit saa noukittua parhaiten täältä blogista tai Instagramista. 😌 Ellessä on ainakin tälle seuraajalle liiaksi mainoksia ja ihmismallinukkeja. Mutta se mikä ei toimi yhdelle, voi toimia toiselle.. liity Markit instaan, siellä saa hyvin säännöllisesti ilahtua Miian jutuista! 😊

      • Markit

        Kyllä minä siellä instagramissa olen kuvia katsellut 😊, mutta en minä liittynyt semmoiseen ole. Siellä oli sellainen mummomeikkauskuvakin. Siitä tuli hyvä mieli, ajattelin jo itseäni jossain palvelutalossa jonkun meikattavana. Aika kivaa. Kiitos vastauksesta Diana.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram