Helppoja kampausideoita arkeen

17.07.2018

Arkeen on kiva kehitellä uusia kampauksia, mutta niiden tulee olla nopeita toteuttaa. Nämä kolme ovatkin todella helppoja ja eivät vaadi oikeastaan ponnarin solmimistaitoa enempää. Toivottavasti saatte näistä uusia ja helppoja kampausideoita.

UUDENLAINEN SCRUNCHIE

Itselläni scrunchien kuminauha napsahtaa helposti auki ja silloin koko ponnarilla ei enää tee mitään. Tämä kyseinen versio onkin Invisi Bobblen Scrunchie, jonka sisään on laitettu monien käyttämä klassinen Invisi Bobble eli puhelinlankaponnari. Tämä ei mene hajalle ja ponnari pysyy napakasti päässä. Käyttäisin tätä joka päivä – harmi, ettei tuo leopardikuvio sovi ihan kaikkiin vaatteisiin. Näitä ponnareita saa ainakin Sokoksista.

MUHKEA HUIVINUTTURA

Huivit saattavat usein kiepahtaa helposti pois päästä, mutta ei tämä oma keksimäni versio. Kiepauta huivi edellisen kohdan scrunchien sisään ja jo pysyy. Tuo Scrunchie on sellaista materiaalia, joka auttaa huivin pysymisessä. Tykkään myös kiepauttaa hiukset huivin sisälle, vaikka ne voi toki jättää myös ponnarille. Kyseinen huivi saatu Glitteriltä.

PANTA, JOKA EI KIRISTÄ PÄÄTÄ

Tämä on itselleni todella ainutlaatuinen panta, koska se ei kiristä päätä. Pääni on sen verran iso, joten varsinkaan mitkään one size fits all -asusteet ei ole minulle tarkoitettu. Näitä pantoja saa Glitteristä ja sainkin alla olevan kukkaversion heiltä. Ihastuin siihen niin täysiä, että kävin ostamassa muutaman lisää.

P.S. Juhlakampausideoita tämän mittaisiin hiuksiin voitte hakea TÄSTÄ.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram