Arkimeikistä juhlameikkiin yhdellä tuotteella

29.07.2018

Ennen kuin tiesin meikkaamisesta mitään, heiluin jo irtoripisien kanssa aina ennen juhlia. Niillä kun saa niin helposti näyttävyyttä meikkiin ja ei tarvitse osata muuta kuin lisätä nämä pienet kaverit. Harjoitustahan tämä kuitenkin vaatii. Aluksi tuntuu, ettei oikein tiedä miten päin käsiä pitäisi. Tässä parhaat vinkkini aloittelijalle ripsien lisäämiseen.

PARHAAT RIPSET ALOITTELIJALLE

Kolmen ripsitupsun ripset ovat kaikista helpoimpia alkuun. Näistä jo kirjoitinkin postauksessa, johon listasin kaikki lemppariripseni. Hyviä tällaisia saa Sweed Lashesilta*. Sokoksella on myös myynnissä Kiss-merkkisiä kolmen tupsun ripsiä. Lisäksi tarvitset liimaa ja suosittelen siihen Sweed Lashesin omaa liimaa* varsinkin ripsirivejä tai tällaisia ripsen pätkiä varten. Yksittäisille tupsuille tykkään käyttää Grimaksen ripsiliimaa, jota saa Aprilli-kaupasta.

MITEN LISÄTÄ RIPSET?

Taivuta ripset kevyesti ja laita ripsaria. Liian taivutettujen ripsien päälle on hankala laittaa tupsuja. Kasta ripsien tyvi ripsiliimassa ja tuo ne ripsien päälle suoraan ylhäältä päin ripsien tyveen. On tärkeää, että tuot ripset ylhäältä päin, koska muuten ne helposti jäävät törröttämään alas päin. Videota tällaisten ripsien lisäämisestä itselläni ei ole, mutta aksenttiripsien lisäämisen näet TÄSTÄ (kohdassa 18:42) ja idea on täysin samanlainen.

MUUTAMA EXTRAVINKKI

Itseäni auttaa se, että nojaan kyynärpäällä pöytään, kun lisään tällaiset ripset. Näin ei käsi tärise liikaa. Nostan myös leukaa ylöspäin, mutta katson alaspäin peiliin.

Kun ripset on lisätty, pitää liiman antaa ensin kuivua, mutta hetken päästä liimaraja on hyvä käydä läpi joko mustalla rajaustussilla tai luomivärillä. Luomiväri on miljoona kertaa helpompi ja sen voi vaan painella ripsien tyveen viistosiveltimellä.

Itselläni on tässä alla todella kevyt päivämeikki ja meikki näyttää ripsien kanssa heti juhlavammalta. Tiedän, että tulet rakastumaan näihin juhlameikissäsi. Kuka lähtee kokeilemaan tai jo käyttää ripsiä juhlameikissä?

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram