Trendikäs sininen rajaus

27.06.2018

Rakastan tehdä häivytettyjä rajauksia! En ainoastaan sen vuoksi, että omiin silmiini ei sovi perinteiset kissarajaukset vaan mielestäni ne näyttävät vaan paljon kauniimmilta. Voitte muuten tsekata TÄSTÄ onko silmämallillesi mahdollista tehdä perinteisiä kissarajauksia.

1. POHJUSTUS

Laitoin koko liikkuvalle luomelle väritöntä the Balmin put a lid on it -silmämeikin pohjustusvoidetta*. Liikkuvalle luomelle laitoin Lumenen luomivärikynää sävyssä Whitenights Nude*. Luomivakoon sipaisin hieman irtopuuteria, koska varsinkin siinä kohtaa luomeni rasvoittuvat todella paljon. Näin saan silmämeikin pysymään paikoillaan koko päivän ja saan liikkuvalle luomelle upeaa kiiltoa.

2. HOHDETTA LUOMELLE

Lisäsin liikkuvalle luomelle voidemaisen luomivärin päälle hohdemaista luomiväriä Maybellinen uudesta Total Temptation luomiväripaletista, jossa on muuten i-h-a-n-a-t sävyt! Kun voidemainen luomiväri on vielä kiinnitetty, silmämeikki pysyy takuuvarmasti ja hohde luomella on upean metallinen.

3. SININEN RAJAUS

TÄSTÄ löydät ohjeet rajauksen tekemiseen. Tykkään hieman häivyttää rajausta jämäkällä huulimeikkisiveltimellä, mutta se on ihan makuasia. Saan näin myös rajauksen reunoista kauniimmat. Rajaukseen käytin Elisabeth Ardenin High Drama Eyeliner sävyssä Midnight Dream 05* (Näyttää olevan nyt alennuksessa).

 

4. LUOMIVÄRIT

Käytin luomivaossa kuvan kahta luomiväriä – vaaleampaa ruskeaa hieman laajemmalla alueella ja tumman sinistä ihan keskellä luomivakoa. Vedin myös luomiväriä reippaasti sivuille kohti rajausta. Siveltimenä sama vanha tuttu suosikkini Sigman E25*.

Lopuksi pyöräytin siveltimen paperissa, ettei siinä ollut enää yhtään tuotetta jäljellä ja häivytin luomivärin oikein kunnolla.

5. MUUT MEIKIN AVAINTUOTTEET

Meikkipohjana käytin Elisabeth Ardenin Flawless Perfectly Nude sävyssä Soft Beige*. Sopii loistavasti kevyesti ruskettuneelle iholleni. Tämä meikkivoide on todella kuulas ja kevyesti peittävä. Sanoisin sen olevan unelma kuivalle iholle. Se ei nimittäin asetu rumasti ihon kuiviin kohtiin vaan tekee ihosta kosteutetun näköisen. Ehdottomasti kokeilun arvoinen ja näyttää tämäkin olevan nyt alennuksessa laittamani linkin kautta. Ainoa huono puoli käyttämässäni sävyssä on se, että sävy taittaa reilusti punaiseen. Vaikka itse olenkin punakka ihoinen, niin tykkään käyttää keltaiseen taittavia sävyjä itselläni. Näytän punaiseen taittavassa hieman läkähtyneeltä. Aikuiselle naiselle tosin punaiseen taittava on usein hyvä valinta.

Huulissa on uusi suosikkini – Joe Blascon nude huulikiilto sävyssä Carmin*. Se on aivan täydellinen nudepuna. Siinä on vähän vaaleanpunaista ja vähän korallia, mutta ei yhtään kammoksumaani ruskeaa. Joe Balscon tuotteita saa Stockmannilta ja Hehkusta.

*Sisältää mainolinkin. Tuote saatu. 

  • Juuulia

    Tää on vaan niin ihana! Voisit kerätä halukkailta lukijoilta oman versionsa tästä ja julkaista 😀 multa ainaki tulis hyvin mielenkiintoinen versio 😛

    • Miia Ezen

      Heippa Juuulia! 🙂 Hih.. tägää mut ihmeessä Instagramiin, jos teet tän. 😉

  • Johanna

    Yksi sana riittää: Wow!!

    • Miia Ezen

      Kiitos! 🙂 <3

  • H.Else

    Kyllä sinun meikkaus on vaan niin ihanan näköinen, tumpelo täällä kateellisena katselee😢

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram