PR-tuotteita, joita ostan uudelleen

08.06.2018

Joku teistä toivoi postausta, jossa kerron loppuun käytetyistä tuotteista. Tämä lienee melko sama juttu, koska tästä näkee mihin tuotteisiin olen todella rakastunut. Halusin siis kertoa teille, miksi nämä tuotteet ovat niin hyviä, että ostan niitä aina uudelleen ja uudelleen vaikka saan työni puolesta saman tyyppisiä tuotteita testiin ihan ilmaiseksikin.

SILMÄMEIKIN POHJUSTUS

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion* pitää silmämeikin paikoillaan aamusta iltaan ja jopa seuraavaan päivään saakka. Sävy Eden peittää myös silmäluomen mahdolliset värivirheet ja meikki on helppo aloittaa ns. puhtaalta pohjalta. Tämä sopii sävynsä puolesta myös niille, jotka normaalisti haluavat laittaa meikkivoidetta silmäluomille, joka on sinänsä turha askel ja ylimääräinen kerros silmämeikkiä tehdessä. Itse tykkään kiinnittää tämä puuterilla ennen luomivärin lisäämistä.

ITSERUSKETTAVA

Kerroinkin jo tästä Vita Liberatan Body Blur itseruskettavasta kesän must have -tuotteet postauksessa. Purkki on hyvin saman näköinen kuin heidän pois huuhdeltava Instant HD Skin Finish, jolla on kiva tasoittaa ihoa esimerkiksi tärkeisiin kuvauksiin. Tämä itseruskettava versio vain levittyy niin kauniisti levityshanskalla ja mitään viiruja tai länttejä ei jää. Se ei edes tuoksu sille ällön perinteiselle itseruskettavalle. Kävin juuri ostamassa sitä lisää Sokokselta.

IRTORIPSET

Pitkäaikaiset lukijani tietävätkin, että käytän irtoripsiä päivittäin. Ohitse muiden on selkeästi kaahannut Sweed Lashes ripset ja myös merkin ripsiliima*. Tuo liima ei ole pettänyt koskaan! Ripsimalleista omia suosikkejani ovat by Terry kokoelman Oiel de Biche* ja Terryfic 3D Venus*, jotka ovat loistavia juhliin ja todella tuuheat ja pitkät. Arkisempaan käyttöön sopivat kuvassa näkyvät Miss Gabbit* ja Tête à Tête* -ripset. Aloittelijoiden on helppo aloittaa kolmen ripsitupun riveistä, jotka ovat nimeltään Terry Flair*.

HIUSVITAMIINIT

Nämä pureskeltavat vitamiinit ovat niin hyviä, että voisin syödä koko purkin kerrallaan, mutta ehkä ei kannata – ne ovat kuitenkin vitamiineja. Mitään tuloksiahan en todellakaan odottanut, kun näitä vitamiinikarkkeja söin sen yhden kuukauden. Huomasin kuitenkin, että kynteni olivat vahvemmat kuin koskaan ennen ja lisäähän näitä piti saada ja heti. Näitä sai ennen Sokokselta, mutta nykyään niitä saa vaan parturi-kampaamoista. Purkin loputtua pitää siis selvittää mitkä parturi-kampaamot näitä myyvät. Uskon, että tulokset alkavat näkyä pikkuhiljaa myös hiuksissani.

*Sisältää mainoslinkin. 

  • Anne

    Voi että kun oppisi käyttämään irtoripsiä! Olen kokeillut useampia erilaisia ja katsonut sinunkin videosi niiden laitosta mutta ei onnistu silti 😳 En vain saa niitä asettumaan luonnollisesti. Myös tupsuja olen kokeillut mutta ne näyttää vielä hassummilta, törröttävät mihin vain suuntiin 😔

    • Miia Ezen

      Heippa Anne! Joo niin ymmärrän sua. Niiden laittaminen vaati ainakin multa tooosi paljon treeniä. 🙈 Kokeilehan tollasia kolmen tupsun ripsiä, joista tekstissä puhuin. Ne on kaikista helpoin laittaa. 😊

  • Johanna

    Moi! Onko sun mielestä toi sweedin liima tuntuvasti parempi kuin duon oma? Ootko kokeillut asiakkaille tai ootko itsellä huomannut että olisi voimakkaampaa (esim. Yliherkille) kuin duo?

    • Miia Ezen

      Heippa Johanna! 🙂 Duo liima on paljon “vetisempää” kuin Sweed lashes liima ja siksi koen sen vähän hankalaksi. Itseasiassa uskon, että Sweed lashes on yliherkille parempi. Se sisältää puolet vähemmän eri raaka-aineita. Molemmat tosin ovat lateksi pohjaisia, joten tuolle raaka-aineelle allergisille kummatkaan ei sovi.

  • Emmi

    Mitä mieltä oot Dermosilin tuotteista?

    • Miia Ezen

      Heippa Emmi! 🙂 Mulla on kokemusta vaan Dermosilin kuorivasta seerumista ja se on HUIPPU!

  • H

    Pakko kommentoida noista nalleista, et nehän on tieteellisesti ihan huuhaata:D mutta hyvänmakusia ja jos ne “auttaa” niin eihän siinä mitään!

    • Miia Ezen

      Heippa H! Oih.. onpa mielenkiintonen kommentti. Haluan kyllä kuulla lisää. 🙂 Sulla on varmaan tähän jokin perustelu tai linkki tutkimukseen. Mua aina kiinnostaa faktat ja tietenkin laajat tieteelliset tutkimukset. Ja kyllä ne mulla ihan auttaa ja en tietääkseni ole muuten muuttanut ruokavaliotani. Kynnet ovat vahvemmat kuin koskaan. 🙂

      • Julia

        Se kynsiin/hiuksiin auttava vaikutus tulee biotiinista jota saisi paljon halvemmalla kun vaan hankkis biotiinilisän.

        Puhumattakaan tietysti siitä että noi nallet sisältää kaikkee super turhaa (väriaineita, paljon sokeria yms.) mitä muissa vastaavissa lisissä on vähemmän.

        Lisäksi B-vitamiinit ovat vesiliukoisia eli poistuvat kehosta suht nopeasti joten noiden nallejen hyöty on kalliin pissan tuottaminen (sori muotoilu mutta en ymmärrä tätä markkinointiin uskomista, vielä kun toi paketointi ja kaikki on tehty myytäväksi ja varmasti vetoaa lapsiin – joille se sisältö taas ei sitten sovi!)

        Ja ainakin jenkeissä tutkituissa versioissa oli 0.38 mikrogrammaa lyijyä per 2 nallea… Lisää asioita niistä löytyy ihan vaan googlettamalla “sugar hair bear science”

        • Miia Ezen

          Hui! Lyijyä! No, mutta onneksi Evira on tarkka näissä ja en usko Suomen markkinoille tuollaista pääsevän. Kiitos tästä mielenkiintoisesta info-pläjäyksestä. 🙂

  • eeva

    Moi Miia!
    Mä oon aika kriittinen kaikkiin varsinkin ulkomaisiin lisäravinteisiin,se on niin miljoona bisnestä.Mä uskon kun eräs lääkäri kommentoi et me ei tarvita mitään lisäravinteita,kuin syödä terveellisesti ja liikkua kykynsä mukaan.Ainoa on D-vitamiini jota tarvitaan täällä pohjolassa pimeyden takia.Sitten on joitakin vitamiinin puutostiloja jotka tarvii korjausta.
    Jos käyttää ravintolisiä pitemmän aikaa kannattaa tarkistaa maksa-arvot ajoittain,koska maksa on elin jossa näkyy kaikki roska mitä sisäämme laitetaan.
    Ota silti iisisti.Mä vaan oon vähän huolissaan näistä kaikista ravinteista mitä ihmisille tyrkytetään nykyään.

    • Markit

      Hei; Olen kanssasi samaa mieltä, että mitä tahansa ei suuhunsa kannata laittaa etenkin jos tilaa netin kautta. Luotan itse apteekin valikoimaan ja uskon niiden olevan turvallisia. Ja turvallisia löytyy varmaan muualtakin
      Perusterve ihminen ei ehkä lisäravinteita välttämättä kaipaa, paitsi ettei sellainen ihminen välttämättä tutkituta esim luustonsa kuntoa.
      Mutta halusin oikeastaan muistuttaa siitä, että jos on joku lääkitys, niin kannattaa varmistaa lääkäriltä, mitä lisäravinteita voi syödä. Sairaus/ lääkitys voi vähentää esim vitamiinien imeytymistä, vaikka miten terveellisesti söisi ja liikkuisi. Ja toisaalta lääkitys ja lisäravinteet/ luontaistuotteet eivät aina toimi keskenään. Monelle tämä on varmaan selvä homma, mutta kerron kuitenkin, koska satunnaisesti lääkityksellä olevat eivät sitä ehkä tiedosta.
      No tulipa paasattua! Mutta on vaan minusta tärkeä asia. Että pahoittelut kaikille valveutuneille kommentoijille, jotka tietävät tämän.😊

      • eeva

        Moi!
        Voi ihana paasaaja niin oikeessa oot.
        Mutta se on meillä aikuisilla omalla vastuulla kuka mitäkin käyttää.Ehkä mä oon sentakia niin kriittinen kun tuli nähtyä kaikenlaista omassa työssä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram