Mökkikosmetiikkaa hemmotteluun

21.06.2018

Kuulen usein sanottavan, ettei monella ole aikaa naamioihin, vartalokuorintoihin tai itsensä hemmotteluun. Juhannus ja kesä on kuitenkin sille pyhitettyä aikaa ja ajattelinkin listata tänne ihanimmat mökkikosmetiikat.

KOREALAISET KANGASNAAMIOT

Jos et ole vielä tutustunut korealaiseen kosmetiikkaan, niin näiden naamioiden kautta se on helppoa. Saat heti myös selville, että kyseessä on todella laadukkaat tuotteet, koska nämä tekevät ihosta niin upean tuntuisen. Kangasnaamioita löydät suuren valikoiman TÄSTÄ. Omia suosikkejani ovat mm. Blithe* ja Holika Holika*

Jos haluat antaa naamion myös jaloille, niin Kocostarin Foot Moisture Pack* on siihen loistava.

KOTIMAINEN PUHDISTAVA NAAMIO

Lumene nostaa kokoajan profiiliaan ja itse tuotteetkin alkavat olla todella laadukkaita. Merkin syväpuhdistava naamio* on loistava saunaan kirkastamaan ihoa. Se tuoksuu raikkaalle luonnolle ja sopii erityisesti seka- ja rasvaiselle iholle. Mikä tuote olisikaan parempi suomalaiseen saunaan?

PEHMEÄ IHO VARTALOKUORINNALLA

Suomalaisen Flow Cosmeticsin vartalokuorinnat* ovat edelleen suosikkejani, koska ne tuoksuvat niin hyvälle ja jättävät ihon käsittämättömän pehmoiseksi. Piparminttu on kuitenkin kaikista ihanimman tuoksuinen, vaikka kuvassa näkyykin Lime & Strawberry. Aivan ihana kesäinen lahjaidea!

HUULIKUORINTA

Vielä pari viikkoa sitten pidin huulikuorintoja ihan turhana. Olin kokeillut tätä Henné Organiscin* kuorintaakin jo, mutta väärin! Siis miten olenkaan voinut käyttää kuorintaa väärin – kuinka vaikeaa se nyt voi olla? Laitoin nimittäin nokareen tuotetta huulille ja hieroin huulia yhteen – ei toiminut. Nyt kun hieroin kuorintaa sormin, niin johan alkoi tapahtua! Jäin koukkuun.

Vaikka huulikuorinta tuntuu jotenkin niin turhalta, niin kyllä nyt huulipuna levittyy paljon kauniimmin ja kasvot näyttävät kokonaisuudessaan paljon terveemmiltä.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram