Miten meikkivoiteen saa pysymään nenän ympärillä?

15.06.2018

Tämä on maailman yksinkertaisin kikka, mutta toimii aivan uskomattoman hyvin. Olenkin tästä joskus blogissani kirjoitellut, mutta jopa itsekin sen hetkeksi unohtanut. Sen vuoksi päätin kirjoittaa tästä uudelleen ja muistutella teitäkin asiasta. Aika monella, kun meikkivoide alkaa karkailemaan nenän ympäriltä.

KAIKISTA TÄRKEIN

Pysyvyyteen vaikuttaa kaikista eniten se mitä meikkipohjan alle laitat. Ihonhoitotuotteiden pitää olla sinun ihotyypillesi tarkoitettuja. Siitä kirjoitinkin jo TÄSSÄ. Toinen yhtä tärkeä asia on oikein meikkivoiteen valinta. Jos kaverillesi sopii tietty meikkivoide, se ei silti välttämättä sovi sinulle. Oikean meikkivoiteen valinnasta ihotyypillesi kirjoitin TÄSSÄ.

VINKKI, JOKA MUUTTAA KAIKEN

Itse sekaihoisena rakastan käyttää kuulaampia ja ravitsevampia meikkivoiteita, mutta niiden kanssa usein t-alue alkaa kiiltelemään jo vartin sisään. Maailman paras keino on laittaa meikinkiinnityssuihketta meikkivoiteen alle. Suihkutan sitä littanaan meikkivoidesiveltimeen ja sivelen ongelmakohtaan, joka on itselläni nenän ympärys. Muutenhan en käytä kiinnityssuihketta meikin päällä, koska se usein vain kuivattaa meikkipohjaa.

Tämän kikan olen saanut toimimaan vain ja ainoastaan Urban Decayn All Nighter kiinnityssuihkeella. Veikkaan syyksi suihkeen sisältämän PVP:n, joka muodostaa iholle kalvon. Tätä näkee mm. myös hiuslakoissa, ripsareissa ja hoitoaineissa.

Kyseistä Urban Decay Setting Sprayta saa mm. Stokkalta* ja Kicksistä*. Molemmat versiot toimivat loistavasti – niin tämä kuvassa näkyvä uudempi versio, kuin myös perus All Nighter.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • smettis

    Tosi ajankohtainen vinkki ainakin mulle! Muuten meikki pysyy ihan ok, mutta ei nenänpielissä primerista huolimatta. Viitsitkö laittaa vielä jonkun esimerkki siveltimen, mitä käytät tässä kikka kolmosessa?

    • Miia Ezen

      Heippa Smettis! 🙂 Joo tää saattais auttaa ja tietty oikea meikkivoide. Mä käytän tähän ihan vaan perinteistä littanaa meikkivoidesivellintä.

  • Salla

    Aivan ehdoton mitä laitan nenän päähän ja ympärille punoittaviin kohtiin joista meikki kuluu ensimmäisenä pois, on MAC:in paint pot soft ochra. Paras pohjustus myös silmäluomille. Ei kulu meikki pois ja tule punakuonoa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram