Kolme vinkkiä täydelliseen huulimeikkiin

29.06.2018

Huulten rajaaminen voi kuulostaa helpolta jutulta, mutta sitä se ei välttämättä ole. Varsinkaan, jos huulten reunat ovat yhtään röpelöiset tai huulet hieman epäsymmetriset. Tässä parhaat vinkkini miten jokainen saa ne täydelliset Instagram-huulet. TÄSSÄ postauksessa muuten huomaatte kuinka viime vuonna en osannut vielä rajata huulia kauniisti.

1. MEIKKIVOIDEKIKKA

Meikkivoide kannattaa tuoda hieman huulien päälle. Tämä vain sen vuoksi, että huulien ympärille ei jää yhtään punaisuutta. Punaisuus nimittäin tekee huulimeikistä epäsiistin. Kun tämä askel on tehty, rajauskynällä on helpompi tehdä skarppi rajaus.

2. VINKKI RAJAUKSEEN

Tykkään käydä rajauksen läpi jämäkällä, littanalla siveltimellä. Tähän tarkoitukseen siveltimen pitäisi olla puhdas. Tämä tapa häivyttää kaikki rösöisyydet tekemättä rajasta utuista tai epäsiistiä. Tässä käytössäni on jokin Duroyn sivellin.

Ylirajaan myös hieman ylähuulta, josta voit lukea vinkit TÄSTÄ postauksesta.

3. MITEN HUULIMEIKIN SAA PYSYMÄÄN?

Jos oikeasti haluaa sellaisen huulimeikin, joka pysyy lähes täydellisenä ruokailun läpi, kaikista paras vaihtoehto siihen on nestemäinen huulipuna. Kirjoitin omista suosikeistani TÄSSÄ. Toki nestemäiset huulipunat ovat mattaa ja ne tuntuvat huulilla kuivalta, mutta ne voi myös levittää ohuena kerroksena, jolloin lopputulos on kauniimpi.

Itse tykkään levittää nestemäistä huulipunaa sormin ja oikein kunnolla hieroa sen huuliin. Itselläni on muuten aina kuivat huulet, mutta nämä punat jotenkin lukitsevat kosteuden sisään. Toki ne tuntuvat kuivilta, mutta eivät ainakaan itselläni rohduta huulia, kun levitän punan tällä tapaa.

Jos mattapinta häiritsee, niin punan päälle voi laittaa hieman huulikiiltoa tai rasvaa. Näin tosin huulipunan pysyvyys aina vähän kärsii.

  • Heidi

    Hei, voi miten kaunis huulimeikki ja sopii sinulle älyttömän hyvin! 💋Oletko muuten valkaissut hampaasi? Jos niin missä ja olitko tyytyväinen?

  • Johanna

    Todella kauniit huulet😀!!
    Mutta en kyllä nyt ymmärrä mitä vikaa sun rajauksessa oli aikaisemmassa..?? Mun silmiin näytti kyllä kauniilta☺

  • H

    Moikka! Ostin poikaystävälleni kuukausi sitten setin miesten ihonhoitotuotteita, laadukkaita ja kosteuttavia. Nyt sitten hänellä kukkii naama ja näyttää 15-vuotiaalta. Mikähän tähän auttaa, kasvot varmaan puhdistaa itseään, mutta voiko se kestää jopa reilun kuukauden? Ja pahenee vaan…

  • Markit

    Hei; Neuvoit kerran siveltimellä laittamaan tuota nestemäistä punaa ja se olikin hyvä neuvo. Rajauksen tein kynällä, kun ei tullut mieleenikään siveltimellä tehdä! Kaikki pitää katsos kädestä pitäin neuvoa.😂 No sekin toimi. Huultenpohjustusta menin ostamaan, mielessä kaksi suositeltua merkkituotetta, vähän tyyriitä. Kävikin niin, että meidän Stokkalle tuli NYX, ja innokas myyjä ylipuhui ostamaan ko merkiltä sekä pohjustuksen että mattapunan. Ja koska oli todella edullisia, päätin kokeilla. Ja olikin hyvä ostos, puna pysyy paremmin, ei kuivata huulia ja levittyi tosi kauniisti. Aion katsoa, löytyisikö jokin toinenkin sopiva väri. Vaikka tämä toimii minulla, jollain toisella voi mennä pieleen. Olisi se silti mukava tietää, millainen on kympin ja neljänkympin pohjustuksen ero, että olisiko parempi…😊.
    Niin ja sitten sellainen juttu, että nestemäinen puna laihdutti huulet, mutta tämä mattapuna ei. Mikähän juttu sekin on, optinen harha? Kaikilla kun ei ole tuollaista kaunista suuta kuin Miialla 😭.

  • Tuikkunen

    Hei, mikä tämä ihana puna onkaan? En löytänyt postauksesta..

    • Miia Ezen

      Heippa! 🙂 En ole nyt täysin varma, mutta saattaisi olla Anastasia Beverly Hills ja sävy Carina. 🙂

  • esso

    Huulipunat näyttää sulla aina ihan mielettömiltä! Olen itse sun inspiroimana yrittänyt kiinnittää huomiota erityisesti suun ja huulten ympäryksen pohjameikkiin, jotta punat näyttäisi itsellä vähemmän suttuisilta. Ongelma on, että minulla on suun ympärillä todella paljon finniarpia ja siis todella epätasaisen värinen iho. Iho itsessään ei ole epätasaisen tuntuinen, mutta en vaan osaa peittää arpia ja punaisuutta. Tän vuoksi huulimeikki näyttää mielestäni aina suttuiselta. Olisi kiva lukea aiheesta ihan oma postaus 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram