Juhlakampaus lyhyille hiuksille x4

20.06.2018

Kesän juhlakausi on kuumimmillaan ja monelle satelee kutsuja niin häihin kuin erilaisiin kesäjuhliin. Ajattelin koota blogissani näkyneet juhlakampaukset lyhyille hiuksille yhteen postaukseen ja tietenkin linkin tutoriaaleihin. Mikä näistä on teidän suosikki?

1. WET LOOK

Tässä on ehdottomasti kesän kuumin kampaus. Tosin wet lookin kanssa ei mielestäni käy ihan mitkä tahansa vaatteet. Housupuvut ovat nyt kuuminta hottia, joten miten olisi vaikka valkoinen tai raikkaan vaaleanpunainen housupuku korkeiden korkojen kera? Erilainen valinta juhliin, mutta niin näyttävä. Tutoriaalin tähän lookiin löydät TÄSTÄ.

2. PIKKUKIHARAT

Tätä kampausta varten käytän itse lainerautaa, mutta yön yli pidettävillä leteilläkin tämä onnistuu. Lainerautatutoriaaliin ohjeet TÄSSÄ.

3. KEVYET LAINEET

Jotkut sanovat näitä myös suoriksi kiharoiksi. Nämä sopivat rennolle kaunottarelle, joka rakastaa boheemia tyyliä. Ohjeet löydät TÄSTÄ.

4. LÄPIHARJATUT HOLLYWOOD-KIHARAT JA PINNILÄJÄ

Tämä on kampauksista romanttisin, mutta trendikäs pinniläjä tekee siihen mielenkiintoisen twistin. Kampauksen ohjeisiin pääset TÄSTÄ.

  • Johanna

    Pikkukiharat on suosikki!! Ihanan sähäkkä😃😃

    • Miia Ezen

      Heippa Johanna! Niin itseasiassa taitaa olla munkin suosikki. Tää on meinaan kaikista helpoin tehdä ja näyttää hyvältä ihan miten vaan kikkurat roikkuu päässä. 😀

  • Markit

    Hei; Minä kyllä valitsen tuon 1. kampauksen, koska olet siinä kaikkein tyylikkäin. Naftisti vähemmänsekainen…siis sileämpi 😄 se ehkä voisi olla, mutta tämäkin hyvä. Ja yksivärinen housupuku, kyllä, musta/ valkoinen/hehkuvan punainen/yön sininen ja korkkarit. Mutta eihän tuo kampaus kyllä ihan jokaiselle sovi. Itselläni tuollainen on hiusten pesun jälkeen ja vakuutan, että on kauhea! Pään malli ja kasvon piirteet minulla ihan väärät. Eikä tuollainen meikkikään synny, joten parempi olla matkimatta ja mennä omilla vahvuuksilla ja mikä mukavalta tuntuu. Mutta laita sinä, minä katson ja ihailen.😊

    • Miia Ezen

      Oi kiitos! ❤️ Joo itsekin pidän tuosta kampauksesta, mutta on hieman mukavuusalueen ulkopuolella. 🙈

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram