Helppo kesämeikki

01.06.2018

Tässä ohjeet raikkaaseen kesämeikkiin, joka sopii arkeen tai juhlaan. Tähän meikkipohjaan näittekin jo tutoriaalin TÄSSÄ ja loput meikistä onkin aika helppo juttu.

1. SILMÄMEIKIN POHJUSTUS

Laitoin ensin koko luomelle ja aina kulmakarvoihin asti Smashboxin 24 Hour Shadow Primeria*. Tästä tuotteesta on pikkuhiljaa tulossa uusi primer suosikkini ja on kurvaamassa pitkäaikaisen Urban Decayn värillisen pohjustuksen ohi. Tämä Smashbox on paljon kosteuttavampi, mutta pitää silti luomivärit paikoillaan koko päivän.

Liikkuvalle luomelle lisäsin vielä Lumenen voidemaista luomiväriä sävyssä 3, koska tämän päällä helmiäiset luomivärit ovat vielä intensiivisemmän hohtavia. Ja tämä voidemainen luomiväri muuten pysyy ja toimii yksinäänkin hyvin meikinpohjustuksena. Itse en vain suosi helmiäisiä luomivärejä paljon luomivaon yläpuolella.

2. LUOMIVÄRI

Lisäsin hieman irtopuuteria luomivakoon, koska luomeni rasvoittuvat todella helposti ja haluan luomivärin pysyvän koko päivän. Liikkuvalle luomelle lisäsin Urban Decayn Naked 3 paletista* hohtavaa luomiväriä ja luomivakoon laitoin kevyesti mattaista luomiväriä Real Techniquesin häivytyssiveltimellä*.

Pahoittelen, että kuvissa en näyttänyt selkeästi kaikkia vaiheita. Kuvasin tämän vähän extemporee toisen postauksen yhteydessä.

3. RIPSET JA HUULET

Rajausta en laittanut ollenkaan, mutta kajaalia laitoin kyllä hieman yläluomen sisäpuolelle eli vesirajaan. Ripsiin laitoin vaan kevyesti ripsaria ja Sweed Lashesin Terryfic 3D ripset*. Huuliin laitoin MACin lipglass huulikiiltoa sävyssä Ravishing ja kulmakarvat tein L’orealin kulmakynällä (tummimmassa sävyssä). Kulmakarvoista yksi tutoriaali löytyy TÄSTÄ.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Juuulia

    On kyl nätti ja ihanan raikas! Mulla vaikeuksia yhdistää luomivärejä,et mikä nyt sopii sit minkäkin kanssa. Toki joissakin on ne ohjeet mutta nyt uusimmassa hankinnassani (The balm nude dude 2)ei ole ja heti ihan lost 😀

    • Miia Ezen

      Heippa Juuulia! 🙂 Neutraalit sävyt sopii kyllä oikeastaan minkä tahansa kanssa vai tarkoititko mitkä luomivärit sopii keskenään? Se on oikeastaan vaan mielikuvituksesta kiinni ja ainahan voi kokeilla mikä toimii. Sävyjäkin on niin paljon erilaisia, että pienikin ero voi näyttää kasvoilta suurelta. 🙂

      • Juuulia

        Tota just että mitkä sopii keskenään! Pitää vaan kokeilla ja kyllä tänään ainakin ihan ookoolta näytti luomivärit 😀

        • Miia Ezen

          Kiva, että onnistuit. 😊

  • Johanna

    Todella kaunis ja raikas meikki!! TYKKÄÄN!!😊😊

    • Miia Ezen

      Kiitos Johanna! <3

  • Jonna

    Kiva helppo meikki. Kaipaisin enemmän meikkejä ilman tekoräpsyjä, ne muuttavat ilmettä aikalailla enkä ainakaan itse halua käyttää päivittäin. Eli miten korvata upeat tekoripset arkimeikissä?

    • Elina

      Samaa mieltä tekoripsistä. Ymmärrän toki, miksi Miia haluat niitä käyttää, mutta katselisin mieluummin useammin luomuripsi meikkikuvia. Olet Miia upea ja hurjan inspiroiva!

    • Miia Ezen

      Heippa Jonna ja samalla myös Elina! Joo itseasiassa mä oon teidän kanssa täysin samaa mieltä. Ainoa juttu on, että tällä hetkellä mulla on omat ripset lähes olemattomat ja sen vuoksi lookit näyttäisi melko hassuilta. Koitan saada ensin edes normaalit ripset ja lupaan tehdä silloin luomuripsi meikkikuvia. <3

  • Eve

    Ihanan raikas meikki💕 Kaunis silmämeikki ja tykkään kovasti myös huulikiillon sävystä. Mitä rajaustuotetta suosittelisit, haluaisin ostaa jonkun hyvän millä saisi intensivisyyttä ripsirajan sisäpuolelle, ihan ripsien juureen.

    • Miia Ezen

      Kiitos Eve! 🙂 Oikeastaan melkein mikä tahansa merkin kajaali on nykyään todella pigmenttinen. Toki se voi olla myös vedenkestävä, jos laitat sen siis vesirajaan. Esim. Isadoralla on sellaisia. 🙂

  • Lillis

    Kiva tutoriaali, pitänee laittaa testiin kun itseltäkin löytyy tuo sama luomiväripaletti 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Lillis! No joo varsinkin silloin, jos löytyy paletti jo valmiiksi. <3

  • Riikka

    Moikka ja kiitos inspiroivasta videosta, sua on tosi kiva seurata. Nyt on ihan pakko kysyä höhlänä, että mitä tarkoittaa kajaalin laittaminen sisäluomelle ns. Silmän vesirajaan? 🙂 kiitos neuvoista jo etukäteen!

    • Miia Ezen

      Heippa Riikka! 😊 Hyvä kysymys. Se tarkoittaa alueita yläripsirajan alla eli lähempänä silmää ja alaripsirajan yläpuolella. Eli se iho-osa, joka on hieman kostea. Osasinkohan selittää? 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram