Viikko kanssani

25.05.2018

Blogini suoraan sanottuna kuhisee meikkijuttuja, joten miltä kuulostaisi, jos kirjottelisin aina silloin tällöin muita kuulumisia. Myös syvällisempiä juttuja on tarkoitus jatkossa kirjoittaa, koska rakastan niiden kirjoittamista ja niistä olette aina pitäneet. Ajattelinkin kertoa teille viime viikostani ja mitä kaikkea se piti sisällään. Unohdin sitten aivan täysin ottaa kuvia joka päivä, joten tässä on ne muutamat kännykkäräpsyt, jotka muistin ottaa.

MAANANTAI

Viikko alkoi niin loistavasti, että pääsin tekemään meikkiä ja hiuksia Iltalehden kuvauksiin. Tämän kaltaiset keikat ovat tällä hetkellä ne, joita rakastan eniten. Kyseessä oli Iltalehden tyyli.com YO-muotikuvaukset, jossa on joka vuosi mallina ihan oikea ylioppilas. Kuvaajana toimi superlahjakas Riitta Heiskanen ja upeat tyylit loihti Irene Naakka. Kuvauksien tulokset näette tällä viikolla Iltalehdessä ja tyyli.com:ssa.

Meikki näytti mielestäni kuvissa upealta, vaikka itse sanonkin. Hiukset laitoin aluksi kiharalle Iltalehden maskihuoneessa ja osa lookeista kuvattiin niin. Roihuvuoren kirsikkapuistossa loihdin sitten nopean pikakampauksen ja tässä näette lopputuloksen.

TIISTAI

Suuntasin aikaisin aamusta lentokentälle, koska lähdin Tukholmaan Tangle Teezerin lanseeraustilaisuuteen. Tulen varmasti kertomaan heidän erilaisista harjoistaan lähitulevaisuudessa, koska ne ovat vain niin poikkeuksellisen hyviä ja Tukholmassa vasta tajusin, miten niitä kuuluu käyttää. Päivä vierähtikin Tukholman Beauty Weekillä ja lounastaen ruotsalaisten bloggaajien keskellä – ketään en muuten tunnistanut.

Saimme kunnian myös illallistaa itse Tangle Teezerin kehittäjän kanssa – aikamoinen business-mies hän onkin. Ja vaikuttajista illallisella oli mukana vaan me suomalaiset vaikuttajat tubettaja Saraakaroliina ja maanantain kuvausten stailaaja (täysin sattumaa!) Irene Naakka, joka kirjoittaa myös Mutsie-nimistä blogia. Voisinko sanoa, että Irene ja hänen siskonsa Erika ovat kyllä sellaiset blogikollegat ja ystävät, joiden kanssa toivon viettäväni enemmänkin aikaa.

KESKIVIIKKO

Palasin keskiviikkona takaisin Suomeen, mutta pakko on vielä mainita Tukholman Clarion Sign hotellin upea uima-allasalue katolla. Satuin sitä varten löytämään uudet bikinitkin Hollisterista, vaikka tuo yläosa onkin oikeasti rintsikoiden yläosa. Rakastan muuten Hollisterin braletteja ja näin pienirintaisena en enää käytäkään muita kuin niitä.

Kun palasin Suomeen, nappasin suoraan lentokentältä taksin ja ajelin kohti Ellen toimitusta. Käytiin vielä muutama asia läpi koskien blogini siirtymistä ja sain uunituoreen Ellen kainaloon ennen sen ilmestymistä, jotta voin ottaa siitä kuvia ja ilmoittaa blogini muutosta. No, täällä nyt ollaan virtuaaliset muuttolaatikot lähes purettuna ja tunnen oloni kotoisaksi uudessa blogissa.

TORSTAI

Torstai päivä vierähti blogin kirjoittamisen parissa. Olin jo etukäteen kirjoittanut postauksia tosin valmiiksi tätä kiireistä viikkoa varten, joten vietin aikaani myös paljon sähköposteihin vastailuun. Iltapäivästä lähdin pitämään meikkiopastusta upeille naisille. Siinä se ilta sitten vierähtikin mukavasti ja olin kotona yhdeksän aikaan illalla.

PERJANTAI

Parturi-Kampaamo Stage11 vietti perjantaina 15-vuotissyntymäpäiviään ja kävin tekemässä juhlameikkejä Stagen työntekijöille. Tätä kampaamoa muuten suosii moni julkisuuden henkilökin, kun heidän instagram-kuviaan kurkkii.

Keikan jälkeen lähdin metsästämään kosmetiikkaa, joita haluan ostaa aina uudelleen ja uudelleen huolimatta siitä kuinka paljon saan muita samankaltaisia tuotteita testiin. Näistä lisää tulevina viikkoina.

LAUANTAI

Viikonloppu piti olla täysin vapaa, mutta toisin kävi. En kerennyt aikaisemmin kuvaamaan tee-se-itse häämeikkivideota, joten tein sen lauantaina. Suunnitteluun, kuvaamiseen ja editoimiseen vierähti sitten koko päivä ja itseasiassa tein videoon kuuluvaa postausta vielä kello 11 illalla.

Siinä välissä käytiin kuitenkin Ruusumiehen kanssa katsomassa Moskovan sirkusta, joka oli kaltaiselleni sirkus fanille melkoinen pettymys. Pienillä tempuilla ja kokoonpanolla oli tämä sirkus liikenteessä ja väleissä nähtävät tanssiesitykset olivat niin huonoja. Voisin syvältä sydämestäni sanoa, että jopa minä olisin oppinut ne tanssikoreografiat. Finlandia sirkuksen esityksiä siis odotellessa, koska ne ovat aina upeita – toivottavasti tänäkin vuonna.

SUNNUNTAI

Vieläkään en täysin saanut viettää vapaapäivää vaan tehtävälistalla oli vielä blogijuttuja ja IG-videon editoiminen. Vasta myöhemmin iltapäivästä tehtiin Ruusumiehen kanssa brunssia ja nautittiin siitä rauhakseen terassillamme ja uusilla terassituoleilla. En ole mikään superkokki tai jaksa panostaa upeaan esillepanoon, joten tällaiselta näyttää meidän ruokapöydässä.

  • Raiku

    Virkistävän erilainen postaus tällä kertaa ja maanantain kuva on aivan loistava, tykkään!

    • Miia Ezen

      Oi kiitos! Ihana kuulla! 😊

  • Eeva

    Hupsista ompa sulla ollut työntäyteinen viikko,hyvä et töitä riittää.Mä ihan hengästyin kun luin tän stoorin.
    Toi viimeinen kuva on niin jees Bertta taitaa oottaa jotain suupalaa,niin tuttua kun itellä oli koira 11vuotta.

    • Miia Ezen

      Joo töitä kyllä on. 😊 Joskus näin enemmän ja joskus vähemmän.

  • pauliina

    Ihana postaus, ehdottomasti jatkossakin tälläisiä.
    🙂

    • Miia Ezen

      Jee kiva kuulla, että tää oli hyvä juttu. ❤

  • Anne

    Tosi kiva ja mielenkiintoinen postaus,lisää näitä 😍👍🏻

    • Miia Ezen

      Oi kiva kuulla! Eli jatkossa näitä tulee aina välillä. 🙂

  • Markit

    Heissan; Ei ole sinun päiväsi toistensa kaltaisia! Onhan se mukavaa, kun niistä kerrot, ymmärtää paremmin yrittäjäelämääsi ja miten aktiivinen pitää itse myös olla. Vai pitääkö? Sinähän olet persoonallasi käyntikorttisi ja hyvin tehty työ tuo lisää töitä, ekö? Ja hyvä käyntikortti oletkin.😊
    Minusta syvälliset jutut ovat mielenkiintoisia, koska silloin itsekin tulee pohtineeksi omia näkökantoja. Ja niitä on hauska kommentoida, sillä minähän olen mielipiteitä täynnä ( rasittavuuteen asti).
    Mutta sitä ihmettelen, miksi sinun lautasellasi on hymymunat, mutta “Makia-pojalla” myrtsit? 😂 Sydämen muotoon ne tomskut olisi pitänyt laittaa…taisi poika itse kyhätä.😅

    • Markit

      Voi hitsihitsi, tuli virhe. MAKIA (-poika)! Sehän on tuotemerkki, kirjoitin väärin . Vaan voi poika silti makia olla, kuten meillä Turus päin sanotaan.😊

    • Miia Ezen

      Heippa Markit! 🙂 Joo todella aktiivinen pitää olla – kukaan ei tule kotoota hakemaan. 😉 Ja moni työ on poikinut lisää töitä. Kaikista tärkeintä on se, että on mukava kaikille ja tietenkin luotettava. Meikkijutut tulee sitte perässä. 😀

      Joo Ruusumies teki mulle hymynaaman, koska hän on se meidän perheen kokkailija. Minä sitten siivoan. 😀

  • Avalon

    Olen seuraillut ihanaa ja mieltä piristävää blogiasi jo useamman vuoden, mutten ole koskaan selvinnyt kommenttikenttään asti. Kiitos upeasta blogista, matkaasi on ollut inspiroivaa seurata!

    Tämä ei sinänsä liity postaukseen, mutta ajattelin silti kommentoida. Etsiskelit jossain vaiheessa itsellesi mukavaa liikuntaharrastusta ja vaikka sellaisen taisitkin jo löytää, tuli tuosta sirkuksesta mieleen, että oletko koskaan kokeillut tai harkinnut kokeilevasi sirkusta? Aikuisille on pk-seudulla paljon harrastusryhmiä, joihin voi mennä vaikkei osaisi edes kuperkeikkaa. Niissä on yleensä iloinen meininki ja hyvä yhteishenki ja ihanaa on se, ettei tarvitse kelpailla ketään vastaan vaan kaikki on siellä haastamassa itseään ja virkistämässä mieltä. Lajien kirjo on myös laaja, jos perusakrobatia ei nappaa, sitä saattaakin innostua vaikka pariakrobatiasta tai tasapainoilusta. 😀

    Olin vuosia allerginen kaikenmoiselle liikunnalle puistattavien koululiikuntakokemusten takia, mutta löysin aikuisiällä ilon elämääni ja liikkumiseen sirkuksesta ja nyt neljä vuotta myöhemmin olen opiskelemassa unelma-ammattiini, nuorallatanssijaksi.

    Kaikkea hyvää tulevaan kesään! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Avalon! 🙂 Ihanaa, kun tulit kommentoimaan ja kiva kuulla, että mun kirjoituksista on ollut iloa. Ja wau mitä ammattia olet opiskelemassa!!! Mä oon aina ollut todella huono koulussa telinevoimistelussa, notkeudessa yms ja siksi ehkä sirkusta vierastan, mutta eihän sitä kokeilematta tiedä. 🙂 Ihanaa kesää sulle ja ehkä oonkin joku päivä katsomassa, kun sä keikut nuoralla! 😀

  • A

    Ihanaa nähdä mukavan tavallinen brunssipöytä. Kaikki blogit alkaa jo olemaan niin kliinisiä ja sliipattuja, ettei jaksa edes lukea.

    • Miia Ezen

      Heippa A! Hih.. joo mun brunssipöydät on sitä silottelematonta oikeaa elämää, mutta kyllä tykkään katsella muiden kauniita blogikuvia. <3

  • Marianna

    Ihana Miia ja miten inspiroiva postaus!Voi kun uskaltaisi itsekin irrottautua tästä oravanpyörästä ja tehdä jotain luovempaa…Olet kyllä inspiroiva ihminen!

    • Miia Ezen

      No wau kiitos Marianna! Hei nyt mä kysyn sulta, että miksi et uskaltaisi?? Sehän voi alkaa ensin vaikka harrastuksena. Mä oon aina ollut sitä mieltä, että “if there’s a will, there’s a way.” Eli kaikki on mahdollista. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram