Video: Tee-se-itse häämeikki

20.05.2018

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

Rakastan tehdä häämeikkejä ja itseasiassa tämän kesän lauantait on jo kohdaltani loppuunmyyty. Jos et löydä sinulle sopivaa meikkitaiteilijaa paikkakunnaltasi, niin aina voit turvautua tähän tee-se-itse häämeikkiin. Tässä on sinulle parhaita vinkkejäni ja parhaita tuotteita häämeikin tekemiseen. Ja tietenkin tämä meikki sopii niin kaasolle kuin häävieraalle tai tänä keväänä valmistuvalle.

Cocopanda.fi:stä saa todella suuren valikoiman meikkejä ja ihonhoitotuotteita edullisin hinnoin ja siksi lähdenkin aina innolla tekemään heidän kanssaan yhteistyötä. Uutuuksia voitte kurkkia TÄÄLTÄ.

Suosikit ylitse muiden

Omia suosikkejani on tällä videolla paljon. Pidän yleensäkin kaikista the Balmin tuotteista. Kaksi lemppari meikkivoidettani löytyvät myös Cocopandan kokoelmasta ja ne ovat Estee Lauderin Double Wear ja Milanin Conceal + Perfect. Ole Henkriksen ihonhoitotuotteet ovat uskomattoman laadukkaita ja tuo Lancomen överikallis seerumi vetelee vaan mennen ja tullen kalliin Bioeffectin seerumin ohi. Pakko vielä mainita Physicians Formulan Aurinkopuuteri – se on paras!

Alennuskoodi

Cocopanda haluaa tarjota teille ihanat lukijani alennuskoodin. Koodilla MIIKKULAISEN5 saatte 5€ alennusta yli 45€ ostoksista kuun loppuun asti (31.5.2018). Alennuskoodi lisätään ostoskorissa. Sen voi käyttää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Videon tuotteet

Siveltimet:

  • Alisa

    Mahtavaa, että listasit kaikki käytetyt tuotteet, kiitos! 🙂

  • Eva

    Kiitos huipuista vinkeistä taas! Tilasin tuon Milanin meikkivoiteen itselleni. Toivottavasti toimii mulle, olen ollut vannoutunut Lumene-girl tähän asti mutta tänä talvena Lumenen meikkivoiteet ovat jumiutuneet vähänkään kuivahkolle iholle epätasaisesti. Yritän kyllä kosteuttaa mahdollisimman hyvin mutta kokeilen toimisiko tuo Milanin voide minulle paremmin.

  • Riksu

    Ihana video – kiitos molemmista huulipunavaihtoehdoista!

  • Linda

    Kiitos Miia todella opettavaisista tutoriaaleista! Tällaisen 50+ täti-ihmisen toiveena olisi saada meikkitutoriaali myös kypsemmälle naiselle. Meikkipohja, luomiväri jne. kun eivät toimi nuorelle ja kypsemmälle naiselle ihan samalla tavalla.

    • Miia Ezen

      Heippa Linda! 🙂 Joo totta.. sellainen on suunnitelmissa. <3

  • joshua

    Mun maailma meni mullin mallin. Ettäkö varjostusta ja aurinkopuuteria voi laittaa samaan naamaan 😮

    • Miia Ezen

      Heippa! Hih.. joo voi todellakin! 🙂 Käytän usein poskipäiden alla varjostusta ja poskipäillä ja otsien reunoilla aurinkopuuteria. Poskilla vaan niiden paikka on eri kohdalla. 🙂

  • Maria

    Hei Miia!
    Kiitos taas huippublogistasi! Sinun avulla olen oppinut meikkaamaan. Nämä videosi ovat aivan huippuja. Selität tarpeeksi yksinkertaisesti ja seikkaperäisesti kaikki tekniikat, niin että tälläiset taviksetkin pysyy perässä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram