Upea meikkipohja

02.05.2018

Moni teistä jo varmasti tietää kuinka paljon rakastan Estee Lauderin Double Wear meikkivoidetta*. Se on ehdottomasti meikkivoiteista paras seka- ja rasvaiselle iholle. Yhtään pintakuivuutta ei tosin saa olla, sillä niihin se kyllä jämähtää. Tuo meikkivoide on ainoa, joka pysyy aivan koko päivän myös rasvaisella t-alueellani ilman korjailuja. Kuitenkin tässä meikkivoiteessa on yksi mutta. Se on loistava juhliin, mutta arkeen mielestäni hieman liian tukuisa ja näkyvä, jos näin voi sanoa. Etsin edelleen kuulaampaa, mutta peittävää ja tietenkin pysyvää meikkivoidetta.

Loistava uutuus

Instagram Storyn puolella minua seuranneet ovatkin tästä jo kuulleet ja ehkä muistavat, että ensimmäinen kokeilu ei ollut kovin hyvä, koska laitoin alle liian kosteuttavan voiteen ja naama kiilsi liikaa päivän lopussa. Nyt olen kuitenkin testaillut tätä enemmän oikean kosteusvoiteen kanssa ja rakastan sen tuomaa kuulasta jälkeä ja kaiken lisäksi se maksaa vain 11 euroa! Kyseessä on L.A. Girl PRO.Matte HD Long Wear Foundation*. Se on ohuempaa kuin Estee Lauder, mutta peittää yhtä hyvin.

Kaikista parhaimman lopputuloksen saa, kun sekottaa näitä kahta meikkivoidetta. Lopputulos on kuulas, peittävä ja pysyvä! Rasvaisemmalla iholla yksinään L.A. Girl:iä joutuu hieman korjailemaan päivän aikana, mutta rakastan sen ohutta koostumusta ja siksi pienet rakoilutkaan ei näy niin selkeästi. Se näyttää myös valokuvissa aivan ihanalta ja tasaiselta. Lisäksi se ei sisällä aurinkosuojaa, mikä on hyvä kuvattaessa. Salamavaloissa vahvat suojakertoimet voivat tehdä kasvoista vaaleammat kuin muusta kropasta.

Tässä vielä yhden lemppari tubettajani arvio kyseisestä meikkivoiteesta ja se pysyy hänelläkin upeasti koko päivän. Huomatkaa muuten videolta kuinka paksu pohja tulee Beauty Blenderillä levitettynä ja paljon luonnollisempi ja kauniimpi kabukisiveltimellä. Tässä yksi hyvä esimerkki siitä, miksi en suosi niin monien suosimaa meikkisientä.

Sävyvalinta

Sävyjä löytyy melkein valkoisesta hyvin tummaan. Veikkaan kuitenkin, että ihan tummimmille ihon sävyille tämä ei riitä, mikä on niin ikävä totuus todella monella meikkisarjalla. Meille vaaleammille tästä kuitenkin löytyy hyviä vaihtoehtoja. Laitoin yllä olevaan kuvaan esimerkkinä Estee Lauderin Double Wear meikkivoiteen sävyssä Ecru. Kyseinen sävy sopii aika monelle skandi-iholle loistavasti.

Verrattuna Estee Lauderiin L.A. Girlin Natural sävy on hieman punaisempi, mutta iholla eroa ei huomaa. Beige on oliivisempi ja ja Bisque taas huomattavasti vaaleampi. Ivory sopii supervaaleille kaunottarille. Itse käytän Medium beigeä sekoitettuna Estee Lauderiin nyt kun olen hieman ruskettuneempi. Sekoitin myös Light Tania Estee lauderiin, mutta tulin hyvin keltaiseksi puhumattakaan Soft Honey -sävystä.

Parhaimmat sävyt perus skandi-iholle ovatkin Natural talveen ja Medium Beige kesään. Niitä voi sitten sekoitella keskenään sopivan sävyn saamiseksi.

Ainoa mistä en vielä varmaksi osaa sanoa, mutta veikkaan ettei tämä oikein toimi kuivalla iholla. Tai pohjalle on ainakin laitettava jokin hyvin kosteuttava voide. Onko siellä ruudun toisella puolella kuivaihoisilla kokemusta tästä meikkivoiteesta?

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Johanna

    Pari kysymystä on muhinut jonkun aikaa… pesetkö sun henk.kohtaset meikkisiveltimet joka käyttökerran jälkeen ja millä puhdistat?
    Miten noi NYX:in luomivärit, suositteletko? Onko runsas pigmenttisiä?
    ☺☺

    • Miia Ezen

      Heippa Johanna! 🙂 Henkilökohtaisia siveltimiä ei tarvitse pestä joka käyttökerran jälkeen. Kerran viikossa voisi olla aika ideaali. Itse pesen ne tosin noin kerran kuukaudessa – hyi minua! 😀 Pesen ne juoksevan veden alla Marseille saippualla.

      Ja kyllä Nyxin luomivärit on todella hyviä. 🙂

  • Emi

    Hei! Kiitos paljon vinkistä, tämä menee kokeiluun! Osaatko sanoa, mikä sävyistä vastaisi parhaiten lumenen meikkivoiteiden vaaleinta sävyä ultra light? Tuo ivory näyttää kyllä todella valkoiselta, mutta onkohan bisque liian tumma? 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Emi! 🙂 Voi ei mä en oikein tiedä kuinka vaalea tuo Lumene on. Ivory tosiaan näyttää tuossa kuvassa todella vaalealta, mutta sitä se ei kuitenkaan luonnossa ole. Vitsit en osaa oikein nyt auttaa kumpi sulle vois olla parempi. 🙁

  • Mimijee

    Mulla pulmaan toi ratkaisun tämä kikka: sekoitan itselle sopivaa MAC.n meikkivoidetta kasvorasvaan ja täten saan siitä mukavan arkivoiteen ja säästän aikaa! Ei ole kasvot kiukutelleet tästä ja aamuisin säästyy muutama minuutti. Aurinkoa sulle Miia ja kiitos kovasta työstäsi blogin kanssa 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa mimijee! 🙂 Joo hei loistava vinkki! Kannattaa muidenkin kokeilla! <3 Kiva kun viihdyt täällä! 🙂

  • Maria

    Rakastan myös Estee Lauderin double wearia, mutta olen tehnyt samat havainnot sen arkikäytöstä. Nyt olen ihan myyty Estee Lauderin Double Wear Nude Water Freshistä. Samat sävykoodit, mutta huomattavasti kevyempi. Kuiva kevätiho oikein hehkuu tällä aineella. 🙂

    Oletko kokeillut tätä meikkivoidetta?

    • Johanna

      Moi Maria!
      Kiinnostavaa! Miten tämä kevyempi mielestäsi pysyy iholla ja erityisesti T-alueella?

      • Maria

        Minulla meikkivoide pysyy tosi hyvin 12h kasvoilla. Sen jälkeen T-aluetta kannattaa ehostella. Olen huomannut aamuisin käytännön vinkkinä, että kosteusvoiteen kannattaa antaa kunnolla kuivahtaa/hieroa iholle ennen tämän kevyen meikkivoiteen levitystä. Minulla on luonnonkosmetiikan päivävoide ja se on koostumukseltaan melko liukas, eikä ehkä ihan paras voide muutenkaan minulle.

        Jälki on tosi kaunis Water Freshillä.

      • Miia Ezen

        Itselläni se pysyy ihan ok, mutta silti tykkään lisätä nenälle Estee Lauderia tai ainakin silikonia sisältävää kosteusvoidetta. Ei siis pysy yhtä täydellisesti kuin Estee Lauder. Mulla on tosin todella rasvoittuva t-alue.

  • Eve

    Mä oon yrittänyt löytää itselleni sopivaa sävyä Estee Lauderilta mutta ei ole vielä natsannut😕 Ecru on liian vaalea. Ivory beige liian tumma vaikka muuten sävyssä oli jotain kivaa. Buffkaan ei ollut täydellinen. Kaikkia kokeilemiani sävyjä en nyt edes muista, ovat kyllä muistissa. Osaatko antaa vinkkejä?

    • Miia Ezen

      Heippa Eve! 🙂 Voisko 2N1 Desert Beige olla sun sävy? Se jää siihen väliin. Pääsetkö testailemaan kauppaan?

  • Eve

    Kyllä pääsen😊 Täytyy käydä vaikka tänään Kicksillä😉

  • Mimma

    Moikka!Ihana postaus kuten aina.💗
    Halusin kysyy muutamaa asiaa.
    Miten saan meikin kestämään ? Itellä meikki kestä hyvän näköisenä noin 1h . Oon erillaisia praimereita ja setingspraytä kokeillu ja myös eri tuotteita halvoista tosi kalleisiin eikä mikään auta.
    Sitten miten saan nenän meikattua nätisti kaikki finnit ja iho huokoset näkyy tosi selkeesti ja praimerit ei auta. Myös yritän huolehtia ihosta parhaani mukaan . Pitäiskö ehkä käydä kosmetologilla? Ja oisko sulla suositella jotain hyvää ripsaria?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram