Parhaat aurinkopuuterit

28.05.2018

Olen viimeaikoina jättänyt varjostuksien teon melkein kokonaan pois ja siirtynyt aurinkopuuteriin. Varjostuksien ja aurinkopuuterin erosta voit lukea TÄSTÄ. Rakastan mattaisia aurinkopuutereita ja levitän ne aina suurella puuterisiveltimellä. Paras sivellin tähän tarkoitukseen on Real Techniquesin uusi puuterisivellin*.

Kaksi markettien suosikkia

Lumenen* ja Rimmelin aurinkopuuterit ovat hyvin saman tyylisiä. Kummastakaan ei tule liikaa tuotetta kerralla, joka on hyvä. Liika tuote ja pigmenttisyys ei levity suurille alueille tasaisesti. Molemmissa taitaa olla pari eri sävyä, mutta hinta onkin sitten täysin erilainen. Rimmel on meinaan yli puolet edullisempi, joten sen vuoksi kallistun kyllä jyrkästi edullisemman puoleen.

Ylitse muiden

Sain tietää muutama kuukausi sitten, että Physicians Formulan Butter Bronzeria saa nykyään Suomesta – ei tosin kivijalkakaupoista, mutta Cocopandan nettikaupasta. Yksi lemppari tubettajani nimeltään Tati on kehunut tätä niin pitkään, joten odotin testailua suurin odotuksin. En joutunut pettymään, sillä tuote on ylitse muiden. Se levittyy ehdottomasti kaikista tasaisimmin. Sävyjä on kaksi. Itse käytän tummempaa sävyä ja light sävy sopii taas hyvin vaaleille.

Tuoksu on trooppisen makea, jota rakastan. Hajuherkkien kannattaa kuitenkin kiertää tämä kaukaa, koska tuoksu on vahva. Hinta pyörii Cocopandalla 14-18 euron välissä, koska se on usein alennuksessa.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

P.S. Jättimäisen tuotepaketin voitti lukija nimimerkillä Sanni23182. Olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille yli 1200 osallistujalle ja onnea voittajalle!

  • Johanna

    Ostin joku aika sitten butter bronzen ja tuoksu on aivan IHANA! Joku eksoottinen hiekkaranta!! Mulla on ollu samantuoksusta aurinkorasvaa joskus vuonna yks ja kaks😀
    En oikein vielä hallitse käyttöä…
    Laitatko muuten meikkivoidetta silmäluomille ja sitten silmämeikin pohjustusvoiteen +puuterin? Vai jätätkö meikkivoiteen pois kokonaan luomilta??

    • Miia Ezen

      Heippa Johanna! Joo eikö olekin ihana tuoksu!? Mikä sun mielestä sulla ei toimi tuon käytössä? Ehkä osaisin auttaa? Onko sulla tarpeeksi suuri ja pehmoinen sivellin? Eihän iho ole liian tahmainen, kun lisäät aurinkopuuterin?

      Mä en laita meikkivoidetta silmäluomille, koska se on vaan turha ylimääräinen kerros. Laitan vaan silmämeikin pohjustusvoiteen ja kiinnitän sen puuterilla. 🙂

      • Johanna

        Sivellin on iso ja Pehkonen, puuteri tai poskipunalle tarkoitettu luulisin. Ehkä voi olla jopa liian iso?? Pelkään että tulee liian isolle alueelle joten laitan todella varovasti. ..en huomaa mitään eroa, sitkun lisää niin on jo tökerön näkönen, ei luonnollinen lainkaan. Täytyy vissiin jatkaa harjoituksia?!!
        Oletko muuten kokeillut Lumenen natural glow meikkivoidetta? Tykkädin ihan hirveesti!!!! Aiemmin en oo Lumenesta hirveesti tykänny… on varmaan vaan mulle olleet epäsopivia meikkivoiteita. Ja kiitos huulipuna vinkistä että voi poskipunana käyttää!! Aivan ihana sävy poskilla mun vanha huulipuna😀

  • kukkis.

    Kiva tämä uusi blogi, mutta uudistus jossa postaus pitää klikata auki ei oo hyvä. Mä oon niin nopea tempoinen, että jos pienessä etusivun esittelyssä näkee pääosan, en viitsi enää aukaista juttua auki.

    • Miia Ezen

      Heippa Kukkis! 🙂 Mä oon sun kanssa niin täysin samaa mieltä! Katsotaan saadaanko tämä muutettua. Voi olla, että joudun seuraamaan samaa linjaa muiden Ellen bloggaajien kesken. Kiva, kun laitoit tästä viestiä. 🙂

      • Markit

        Nyt pitää antaa puoltoääni tälle uudistukselle. Minä taas löydän nopeammin sen vanhemman postauksen, josta jotain pitää tarkistaa tai joku tuote katsoa ja juuri tuo alkupätkä ohjaa oikeaan juttuun. Yks tykkää yhestä, toinen toisesta 😊, mutta molemmat käy.

        • Miia Ezen

          Heippa Markit! 🙂 Oih.. no hyvä kuulla, jos tämä on parempi. Pitää varmaan ihan tehdä tästä gallup. 😀

  • Mimmu

    Hei kiitos tästä postauksesta! Olen juuri ajatellut hankkivani elämäni ensimmäisen aurinkopuuterin ja tämä kyllä rohkaisi kokeilemaan vaikka sitten edullista Rimmeliä! Sitten vielä kun osaisi valita oikean sävyn, heh..

    • Miia Ezen

      Heippa Mimmu! 022 sun bronze on mun sävy ja se on aika hyvä kaikille ellet ole ihan super valkoinen. 🙂 Ja tätähän kuitenkin laitetaan kohtuudella, niin ihan metsään ei silloin voi mennä. <3

  • Taru

    Käytin ennen Lumenen aurinkopuutereita, poskipunia ja puutereita, mutta ne hajosivat AINA pienestäkin osumasta, jos olivat laukussa meikkipussissa. Miten paljon menikään rahaa hukkaan ja meikkejä roskikseen tuon takia. Tuon Rimmelin aurinkopuuterin sen sijaan sain käytettyä loppuun saakka, ja edullinenkin oli. Butter Bronze taitaa lähteä tilaukseen samantien, tykkään hyväntuoksuisista jutuista! 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Taru! 🙂 No voihan kökkö! Tuo ei ole kyllä kiva juttu. 🙁 Kiva kuulla, että Rimmel kestää. Ja jos tuoksuista tykkäät niin tää Butter Bronzer tulee olemaan sun suosikki. 😀

  • Kati

    Moikka!
    Laitetaanko aurinkopuuteri suoraan meikkivoiteen päälle vai pitäisikö olla puuteria alla? Olen vähentänyt puuterin käyttöä sun vinkeillä ja jäin miettimään tätä. Toinen kysymys, jos on voidemainen poskipuna, niin Mites sen kanssa toi aurinkopuuteri? Voiko sitä sit enää laittaa?
    Ps. Mä tykkään tästä uudesta näkymästä, kun vanhat postaukset löytää paremmin!

    • Miia Ezen

      Heippa Kati! 🙂 Hyvä kysymys! Itse en laita puuteria alle paitse silloin, jos meikkipohja on jotenkin todella tahmea. Harva oikeastaan edes tarvitsee minkäänlaista meikkipohjan kiinnitystä poskilla. Jos siis aurinkopuuteri levittyy ihan tavallisesti ilman puuteriakin, niin silloin puuteri on täysin turha. 🙂

      Mä laitan itseasiassa aina ensin aurinkopuuterin ja sitten vasta voidemaisen poskipunan. Käytän niin ohuita kerroksia, ettei mikään pääse rullaantumaan ja taputtelen poskipunan poskille. Voi toki nuo laittaa toisinkin päin, mutta oon huomannu, että monet voidemaiset poskipunat on sen verran tahmeita, että aurinkopuuteri ei välttämättä mene päälle kivasti.

      Oi kiva kulla, että jotkut on myös tämän uuden näkymän puolesta. <3

  • Heidi

    Moikka
    Tilasin sinun kehujen jälkeen
    Butter Bronzeri aurinkopuuterin, eikä onnistu tuo käyttö 🙄 mitä teen väärin, minulla on käytössä iso sivellin ja se ei levity tasaisesti? Olisiko tolla sienellä levitys helpompaa

    • Miia Ezen

      Heippa Heidi! 😊 Mulla tulee sulle nyt läjä lisäkysymyksiä. 😊 Ootko käyttäny ennen aurinkopuuteria? Tämähän ei sinänsä eroa muista aurinkopuutereista kuin sen verran, että tämä levittyy kauniimmin ja tuoksu on ihana. Onko meikkipohjasi liian tahmea, kun lisäät aurinkopuuterin? Mikä sivellin sulla on? Onko sivellin liian karhea? Sienellä ei kyllä kannata levittää puuterimaista aurinkopuuteria.. siitä tulee vielä läikikkäämpi.

  • Heidi

    Ecotoolsin siveltimiä käytän ja olen aikaisemmin käyttänyt aurinkopuuteria (lumenen). Ei kyllä omasta mielestä ole tehmea iho 🤔 joo niin ajattelinkin ettei kannata ja muutenkin hassu tuo sieni mikä tuli mukana.

    • Miia Ezen

      Heippa! Aaa.. hei nyt tajuan mitä sientä tarkoitat. Joo en oikein ymmärrä paketin mukana tulevaa hassua sientä. 😀 Hitsit mä en nyt oikein osaa neuvoa mikä tässä voisi mättää. 🙁 Mun mielestä tämä levittyy paremmin kuin Lumenen aurinkopuuteri. Voithan kokeilla häivyttää reunat kabuki-tyylisellä meikkivoidesiveltimellä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram