Luonnollista hohdetta ja kuulautta

04.05.2018

Rakastan meikatessani tuoda esiin jokaisen omaa kauneutta luonnollisesti ilman liian suurta pakkelikerrosta. Teen kokoajan kovasti töitä sen eteen, että ammattipakissani olisi jokaiselle ihotyypille sopivat tuotteet kuulaaseen, mutta pysyvään meikkiin. Kuulaan meikin kyllä saa jokaiselle helpostikin, mutta meikin pysyvyyden kannalta tarvitsee jokainen erilaisia tuotteita.

Blogini onkin pikkuhiljaa profiloitumassa luonnollisen kauneuden blogiksi. Tällä en siis tarkoita luonnonkosmetiikkaa, vaikka sitäkin blogissani näkee ja sattumoisin tämän postauksen tuotteet sitä ovat. Tarkoitan luonnollista kauneutta jokaisen rahapussille ja iholle sopivaksi.

Superkosteutusta

Tämän postauksen kaksi tuotetta ovat loistavia kuivalle iholle. Weledan Skin Foodia* käytän todella kuivalle iholle meikin alla. Sekaihoisten taas kannattaa pysyä tästä kaukana, vaikka yövoiteena se sopii myös heille.

Itse käytän Egyptian Magic voidetta* iltaisin kosteusvoiteena ja se onkin yksi harvoista öljyä sisältävistä voiteista, joka ei tee minulle finnejä. Kuivalle iholle se on sanomattakin selvää aivan ihana. Jos joitakin kiinnostaa amerikan kuulumiset, niin siellä Egyptian Magic voiteesta on tullut todellinen hittituote ja julkkiksetkin rakastavat sitä. Tuote on niin monipuolinen ja sopii kaikille. Kiitos vielä yhdelle teistä, joka tästä voiteesta vinkkasi.

Hohdetuote kaikille

Molempia näistä voi käyttää hohdetuotteena kasvoilla ja vartalolla. Tietenkään mitään huimaa pakkelikerrosta ei voi olla, kun tällaista voidemaista laittaa meikin päälle. Vaikka itse käytän melko peittävää Estee Lauderin Double Wearia meikkivoiteena näissäkin kuvissa, niin Egyptian Magic -voide asettuu sen päälle kauniisti. Meikkivoidetta on tietenkin oltava kauniin ohut kerros.

Varsinkin Egyptian Magic on ihanan luonnollinen ja superhohtava poskipäillä. Se myös kestää hohtavana pitkään, koska se on niin kosteuttava.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Laura

    Kärsin atooppisesta käsien kuivuudesta. Olen yrittänyt muka helliä niitä laittamalla yöksi tuota Skiin Foodia. Mutta kas, kun tuote on niin rasvainen se ei kosteuta tippaakaan ja käsien iho on aamulla yhä kuiva. Minun iho kaipaa kosteutta, jota tuo ei vaan tuo. On sen verran jankkia muutenkin, etten laittaisi kasvoille kuin hätätapauksessa… Mutta varmana pätevä iholle, joka kaipaa nimenomaan rasvaa. Käsille kun laittaa yöksi emulsiomaista voidetta useita ohuita kerroksia, ne ovat aamulla siloiset ja kosteutetut. Sama juttu pätee myös jalkoihin. Paksu voide jättää kuivaksi ja ohut kosteutetuksi. Mutta voihan olla, että tämä pätee vain minun ihooni. 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Laura! Joo atooppiselle iholle (itselläni sitä ennen silmien ympärillä) ei tosiaan rasvainen voide toimi. Atooppinen iho onkin hyvin erilainen kuin kuiva iho. Ohuina kerroksina hoitonestettä monta kerrosta, seerumia ja kosteusvoidetta. Eli korealainen kosmetiikka tähän aivan ideaali. <3

  • Tuija

    Hei
    Testaan saanko kommettini ilmestymään. Olen kirjoittanut useita kertoja eikä mitään näy kommenttikentässä..
    Tuija

    • Miia Ezen

      Voi ei.. onpa outoa. 😒 Nyt tuli kuitenkin. Viestit tulee aina viiveellä, kun ne pitää ensin hyväksyä. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram