Lämminsävyinen smokey eye -tutoriaali

13.05.2018

Lämminsävyinen smokey eye on todella imarteleva kaikille ja lupasinkin ohjeistaa teille TÄMÄN aikaisemman postauksen meikin. Päätin kuitenkin tehdä tutoriaalin käyttäen vain kahta luomiväriä, jotka ovat alla olevan Smashbox Holy Crop -paletin* kaksi tumminta sävyä. Näin tutoriaali on mahdollisimman helppo.

Purppuraa luomivakoon

Luomet pohjustin Smashboxin 24 Hour Photo Finish pohjustustuotteella*, jonka kiinnitin puuterilla. Olen niin tykästynyt tähän tuotteeseen, että se taitaa jo kohta kiitää oman Urban Decayn primer suosikkini ohi, mikä on iso juttu. Aloitin meikin suoraan tummalla luomivärillä, jota laitoin kaikista vahvimpana luomivaon ulkonurkkaan. Yksi tämän lookin avainasioista on häivyttää tätä luomiväriä rohkeasti ylöspäin ja sivuilta kohti kulmakarvan loppuosaa. Siveltimenä käytin suosikkiani Sigman E25 sivellintä* minikoossa.

Helmiäistä liikkuvalle luomelle

Raikas oranssin helmiäinen on helppo levittää liikkuvalle luomelle sormin. Varmista ettei luomivakoon jää hassua rajaa siinä kohtaa missä kaksi sävyä kohtaavat. Häivytä se raja siveltimellä.

Älä unohda alaluomea

Varsinkin näin tummassa silmämeikissä (tummempi luonnossa kuin studiokuvissa) on tärkeää tehdä silmämeikistä tasapainoinen ja lisätä luomiväriä myös kauniin häivytetysti alaluomelle. Se onnistuu helposti Sigman siveltimellä numero E20*. Sigman siveltimet on muuten Zoevan siveltimien lisäksi yksiä mun lemppareita.

Huolellinen häivytys

Lopuksi häivytän vielä reunat puhtaalla luomivärisiveltimellä. Voit käyttää mitä tahansa häivytyssivellintä. Tässä käytössäni on Real Techniquesin uusi Brush Crush 305 -sivellin*.

Kulmakarvat skarpimmiksi

Käytä asteen omaa ihonsävyä vaaleampaa peitevoidetta ja vedä littanalla siveltimellä (itse käytin tässä Cailapin sivellintä) viiva kulmakarvan alapuolelle ja levitä viivaa alaspäin. Näin saat lookista selkeämmän. On tärkeää että smokey eyen ja kulmakarvan väliin jää selkeästi vaaleaa ihoa.

Muut avaintuotteet

Rajasin huulet Essencen 06 Satin Mauve huultenrajauskynällä ja huulikiiltona käytin uutta Joe Blascoa sävyssä Carmin*. Blascon huulikiilto on täydellinen nude tällaiselle vaalean punakalle, koska siinä on hitunen vaaleanpunaista mukana. Tämä on niin suuri suosikki, että menin yksi päivä ihan sekaisin, kun en löytänyt sitä mistään. 😀

Ripsinä toimi Sweed Lashes ripset mallissa Oiel de Biche* – ne ovat suosikkini tällä hetkellä. Poskipuna on Laveran sävyssä Cashmere Brown (loistava oliiviselle tai ruskettuneelle iholle). Meikkipohjana on TÄMÄN postauksen kaksi meikkivoidetta sekoitettuna.

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu. 

  • Kaisa

    Hei, ovatko nuo ripset helppo kiinnittää? Tarvitsisin vähän tuuheutta, kun lähdössä reissuun! Upeilta näyttää!

    • Miia Ezen

      Heippa Kaisa! Mä oon treenannu niiden kiinnittämistä todella paljon joten käy nopeasti. Muistan tosin silloin alkuun, että meinas mennä hermo ja liimaa oli joka puolella. 🙈😂 Eli treenaa ensin muutaman kerran kotona. Niin ja tuo sweed lashesin liima on mun mielestä ihan paras. ❤ Se vaan pitää ostaa erikseen, mutta kestää monen monta käyttökertaa. 😊

      • Kaisa

        Kiitos vastauksesta!:) Joo ajattelin ottaa kokeiluun nuo Tete a Tetet vai miten se kirjoitetaan ..saa pientä piristystä meikkiin 😉 Mukavaa alkavaa kesää! Oot ihanan inspiroiva ! Ja tykkään seurata sun juttuja.

        • Miia Ezen

          Joo noi Tete a Tetet on ihan parhaat “aloittelijalle” 🙂

  • Pauliina

    Tämä menee kyllä niin testiin!
    Tuntuu että, tällä ohjeella tälläinen “maanantai” meikkaajakin onnistuu. 🙂
    Kiitos havainnollistavasta ja selkeistä ohjeista ♥️

    • Miia Ezen

      Jee ihana kuulla! 😍 Ja alota vaan pienellä luomivärimäärällä ensin ja tee asteittain tummempaa. 😊 Oikestaan hyvät siveltimet on se avainjuttu. Ja tähänhän voi käyttää ihan mitä värejä tahansa.

  • Johanna

    Todella kaunis meikki😄

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram