Kesän kuumin ja helpoin juhlakampaus

27.05.2018

Tämä kampaus on niin seksikäs, mutta todella kaukana omasta mukavuusalueesta. Voisin veikata, että monella tulee sama fiilis. Onhan se outoa tehdä hiuksista märät juhlia varten. Tämän kampauksen seuraksi sopii erityisen hyvin housupuku ja ruskettunut iho. Iholle suosittelen tietenkin uutta Vita Liberatan itseruskettavaa, josta kirjoitin TÄSSÄ.

MITEN WET LOOK TEHDÄÄN?

Suihkuta hiukset märäksi ja lisää reilusti muotovaahtoa – taisin käyttää neljä kourallista! Lisää lopuksi vahvaa hiuslakkaa. Näin käsittämättömän helppoa!

MITÄ TEKISIN TOISIN?

Tämä oli tosiaan ensimmäinen wet look, jonka olen koskaan tehnyt. Huomasin siis pari asiaa, jotka tekisin toisin.

Tekisin ensin hiukset ja sitten vasta meikin, koska huomasin, että pyyhin vahingossa otsalta osan meikistä pois. Sen huomaa kuvissa. Ensi kerralla kostutan reippaasti myös latvat, koska ne jäivät liian kuivaksi ja sitä myötä muotovaahtoa tulee lisätä enemmän. Kolmanneksi kampaisin hiukset kauniisti taakse päin muotovaahdon jälkeen – en pitänytkään tällaisesta sotkuisemmasta wet lookista. Sotkuisampi wet look näyttää kivemmalta luonnonkiharoissa hiuksissa, kuten tässä Beyoncella.

MITÄ MIELTÄ OLET?

Lähtisitkö sinä tällä kampauksella häävieraaksi tai vaikkapa cocktail kutsuille? Itse harkitsen tätä lookkia kesän juhliin, mutta seuraksi haluan ehdottomasti housupuvun. Tähän valkoiseen jakkuun jos vaan löytyisi housut.

P.S. Tuo ihana kynsilakka on Essien kesän kokoelmasta ja olen hurahtanut siihen aivan täysin. Sävy oli muuten Ruusumiehen valitsema ja en olisi ikinä itse valinnut sinistä kynsilakkaa. Huulipuna on Make Up For Everin todella pigmenttinen huulikiilto. En ikävä kyllä löydä sitä enää mistään täältä sekaisesta meikkihuoneestani, mutta sävy on oranssiin taittava punainen ja sopii ihanasti ruskettuneen ihon seuraksi.

  • Päivisusanna

    Ihan älyttömän inspiroiva look! Tuo vaaleansinisen kynsilakan , oranssiin taittavan huulipunan ja valkoisen jakun väri-yhdistelmä on super-kaunis ja RAIKAS! Menin heti ostamaan samanväristä kynsilakkaa ja huulipunaa 😀 Jännä juttu muuten miten kesällä ihon ollessa ruskettunut sopii ihan eri värit niin meikissä kuin vaatteissakin kuin talvi- kalpeana (talvella käytän esim. huulissa aina vain viileitä sävyjä, en itse asiassa uskonut miten hyvältä oranssihtava puna näyttää ruskettuneilla kasvoilla). Ehdottomasti pitää kokeilla myös tuo hiusten wet-look (ei kuitenkaan näin tavallisena sunnuntain koti-iltana… 😀 ). Kiitos loistavista vinkeistä! <3

    • Miia Ezen

      Heippa Päivisusanna! 🙂 Joo mä oon niin samaa mieltä, että se on tosiaan jännä kuinka oranssiset värit sopivat kesän ruskettuneella iholla ja talvella taas ne viileät sävyt ovat kauniimpia. Ihanaa, kun sait tästä inspistä!

  • Sanna

    Tuo wetlook näyttää toisilla niin hyvälle, mutta en itse tohtisi lähteä tuossa lookissa juhliin. Varmaan katsottaisiin, että ei sitten ehtinyt hiuksia laittamaan 😊
    Kynsilakka on kyllä aivan herkku ja nuo huulet. Täytyykin kaivaa omat punaiset esiin ja katsoa mikä toimisi parhaiten nyt kesällä. Vai pitääkö ihan shopata joku uusi..

    • Miia Ezen

      Heippa Sanna ja kiitos! 🙂 Joo tuo wet look tarvitsee mielestäni seurakseen tietynlaiset vaatteet, jotta se näyttää hyvältä. Elegantimpaa linjaa ja vaikka tällaista jakkupukua.

  • Niina

    Moi, mitä luomiväriä sinulla kuvissa on?

    • Miia Ezen

      Heippa Niina! 🙂 Tuosta silmämeikistä on itseasiassa tulossa tutoriaalia tällä viikolla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram