Helppo lisäys arkimeikkiin

11.05.2018

Olen pitkään vierastanut voidemaisia poskipunia, koska en ole oikein osannut käyttää niitä. Nykyään tykkään käyttää näitä erityisesti aikuisille naisille ja kuvauksissa, jossa lopputuloksen pitää olla mahdollisimman luonnollinen. Lisäksi voidemainen poskipuna pysyy mielestäni paremmin kuin puuterimainen. Jos ongelmana on siis poskipunan häviäminen päivän aikana, niin tätä kannattaa kokeilla.

Monikäyttöinen tuote

Nämä voidemaiset poskipunat sopivat niin huulille, luomille kuin poskillekin. Huono puoli siinä on se, että luomilla tällainen voidemainen tuote menee helposti päivän aikana luomivakoon. Jos kuitenkin aamut ovat hirmu kiireisiä, niin tämän helpommaksi ei meikkaus enää mene.

Oma ehdoton lempparini on Lumenen Nordic Girl! Cheeky voidemainen poskipuna. Se on todella pigmenttistä tavaraa ja sävy 3 on marjaisan universaali sävy, joka sopii lähes kaikille – vaaleille ja kaikista tummimmillekin tytöille. Zuiilla on myös luonnonkosmetiikan versiot. Ne eivät ole läheskään niin pigmenttisiä, mutta sopivat hyvin sellaisille, jotka ujostelevat värien kanssa ja pelkäävät lisäävänsä liikaa punaa.

HUOM! Jos kaapissa lojuu käyttämätön huulipuna, niin käytä sitä voidemaisena poskipunana ja sipaise sitä myös hieman sormin huulille. Näin käyttämätön tuote saa uuden elämän.

Käyttöohjeet

Voidemainen poskipuna on kaikista helpoin lisätä sormin. Sitä voi sipaista kauttaaltaan liikkuvalle luomelle ja siitä hieman ylöspäin. Poskille sitä kannattaa laittaa kevyesti painellen poskien korkeimpiin kohtiin – näin meikkivoide sen alla ei rullaannu.

Jos minulta kysytään, että miten voisin tehdä arkimeikistäni kivemman, kun en käytä muuta kuin ripsaria, niin vastaukseni on usein tämä: “Laita ripsarin lisäksi hyvin kevyt meikkipohja käyttämällä sävyttävää päivävoidetta. Lisää voidemaista poskipunaa huulille, poskille ja hieman luomille. Harjaa kulmakarvat läpi kulmageelillä ja tarvittaessa peitä tummat silmänaluset peitevoiteella. Lisää peitevoidetta myös hieman nenän päälle, keskelle otsaa sekä leukaa ja peitä suun sekä nenän ympäristön punaisuus. Käytä puuteria minimaalisesti, jos ollenkaan.”

  • Laura

    Rakastan voidemmaisia poskipunia – etenkin punakat nuden sävyt sopivat niin poskille, silmiin kuin huulillekin. Lahjoitin juuri ystävättärelleni, joka ei kovasti meikkaa, Rouge Bunny Rougen cheek stickin, sillä se levittyy huulillekin hyvin kun tuote ei asetu liian “puuterimaiseksi”.

    xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    • Miia Ezen

      Heippa Laura! 🙂 Ooh.. mulle uus merkki. Pitää tsekata. 😉

  • Johanna

    Tykkäsin sun koko meikistä! Ootko laittanu kuvassa luomille kyseistä poskipunaa?? Entä huulet?☺☺ Ihana tuote jos noin monikäyttöinen☺

    • Miia Ezen

      Heippa Johanna! Joo samaa on luomilla, huulissa ja poskilla. Luomille laitoin tosin vähän lisäksi poskipunaa kiinnittämään voiteen. Huulilla on myös vähän rajauskynää. 🙂

      • Johanna

        Wau! Ihanaa😀 Täytyypä heti kokeilla!!

  • Jonski

    Mahtavaaaa, tää postaus tuli just oikeana aikaan! Just tänään googlettelin voidemaisia poskipunia ja ei muka löydy.
    PS. Joko oot tehnyt postausta/tutorialia sun ihanasta kiharapehkosta 😍

    • Miia Ezen

      Heippa Jonski! Ihana kuulla, että tästä oli hyötyä. Itseasiassa juuri täällä kirjoittelen kiharoista ja se tulee siis ulos viikon tai kahden päästä. 🙂

  • Sanna

    Täällä myös yksi, jonka jokapäiväiseen meikkiin kuuluu poskipuna. Erityisesti Milanin Luminouso on ihan suosikki! Olen kuitenkin etsinyt kivaa, vähemmän persikkaista sävyä ja tuo Lumenen voidemainen poskipuna vaikuttaa tosi lupaavalta:) Joten kiitos vinkistä! Täytyy seuraavalla markettireissulla testata:)

    • Miia Ezen

      Heippa Sanna! 🙂 Joo kannattaa testailla. Ihanan pigmenttinen. <3

  • Pauliina

    Mä en ole osannut käyttää noita voidemaisia. Ne jää läntiksi ja niin, se meikkivoide haihtuu alta. Mun ikäiselle ( 47 ) voidemainen olisi parempi. Toi Milanin Luminososta minäkin tykkään. Haluaisin jonkun kivan rosan sävyn.

    • Miia Ezen

      Kokeile vaikka Lumenen water color blushia. Se on vähän erilainen koostumukseltaan, jos sen kanssa ei kävis tuota meikkivoiteen haihtumista. 🙂 Niistä löytyy myös kiva roosa sävy.

  • Empppu

    Olen vasta lähiaikoina löytänyt tämän blogin kun olen enemmän kiinnostunut meikkaamisesta ja itselle oikeista ja sopivista tuotteista. Erityisesti olen pitänyt meikkitutoriaaleistasi, ne on olleet niin selkeitä ja tosiaan tämmöiselle aloittelijallekin sopivia! Mainittakoon että olen siis jo melkein 30v joten ehkä on jo aikakin opetella 😀 Poskipunaakaan en ole juuri koskaan käyttänyt, mutta tämän postauksen jälkeen tuli innostus siihenkin! Voisitko tehdä joskus postauksen, miten meikata “roikkuvat” tai raskaat luomet? Itsellä alkaa jo sellaiset olemaan, ja jos suvun naisia katsoo niin ei ajan kanssa taida ainakaan paremmaksi mennä 😀 Tuntuu ettei monet luomivärityylit, varsinkaan voimakkaissa juhlameikeissä oikein sovi..

    • Miia Ezen

      Heippa Empppu! 🙂 Joo, hei ihan loistava postausidea ja tuota on moni muukin kysellyt. Mä oon tämän oikeastaan tehnytkin jo tai sen tekniikan näyttänyt. Se on vaan vaikeampi siitä postauksesta tajuta, kun itselläni ei ole raskaita silmäluomia. Mutta käyppä tsekkaamassa se, jos saisit siitä apua. 🙂 Ja kiva, kun tykkäät mun tutoriaaleista. <3 Tervetuloa myös tänne meidän iloiseen porukkaan. 🙂

      https://www.elle.fi/miiaezen/2017/10/18/smokey-eye-parissa-minuutissa/

  • Laura

    Mulla on vuosia ollut Tata Harperin Volumizing Lip & Cheek Tint sävyssä Very Charming. Olen tykännyt kovasti ja sitä on ihan yhtä helppo laittaa sormenpäillä taputellen kuin jauhemaiset siveltimellä. Olen levittänyt myös siveltimellä (synteettiset harjakset) ja hyvin toimii silläkin. Erittäin kaunis tulee kun meikkipohja on muutenkin voidemainen, eikä mineraalimeikki(jauhe)pohja. Ja toiseksi, kun talvella iho on kuiva muutenkin, tällainen voidemainen on täydellinen. Minusta tuote on hintansa väärti, sillä 4 ml:n purkki kestää todella kauan. Ja tässä on myös hyvä tuoksu. https://www.stockmann.com/product/volumizing-lip-cheek-tint-huuli-ja-poskipuna-4-ml/1291539161

    • Miia Ezen

      Heippa Laura! 🙂 Ooh, kiitos vinkistä! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram