Helpot pikkukiharat

14.05.2018

Nämä kiharat ovat olleet viimeaikojen pelastukseni. Ne sopivat niin arkeen kuin juhlaan, mutta erityisesti pidän niistä sen vuoksi, että hiukseni eivät rasvoitu näiden tuuheiden kiharoiden kanssa niin helposti. Pesuvälini oli aikaisemmin joka toinen päivä. Nyt pesen hiukset joka kolmas päivä. Blondin pois kasvattaminen on tehnyt hiuksistani todella helposti rasvoittuvat.

Miten kiharat tehdään?

Näiden tekeminen on aivan älyttömän helppoa. Hiukset vain painellaan kreppiraudan kaltaisesti kiharoille Babyliksen lainekihartimella. Aloitan alimmista kerroksista ja lisään välissä aina hieman hiuslakkaa.

Miten kiharat pysyy?

Tuotteita kiharan alle on hyvin paljon erilaisia. Tässä käytin L’orealin Pli:tä, joka tekee hiuksistani todella pehmoiset ja siksi kiharoista tuli jotenkin laimeammat ja suoristuivat nopeammin. Kokeilin toisella kerralla L’anzan Healing Smooth Thermal Defence Heat Styleria, jossa on lämpösuojan lisäksi suoja kosteutta vastaan. Tämä onkin aivan huipputuote, koska se tuo hiukseen lisää tukea ja karheutta. Se taitaa tosin olla tarkoitettu suoristuksen pohjalle, mutta loistava myös kiharan alle.

Itselläni kiharat pysyvät hyvin pari päivää. Vahvistan vain seuraavina päivinä muutaman päälliskiharan. Liukkaissa hiuksissa nämä eivät luonnollisestikaan pysy yhtä hyvin.

Viimeistely

Lopuksi suihkin vielä hieman kevyttä hiuslakkaa ja sudin hiukset läpi sormin. Rakastan tätä lookkia!

  • Diana

    Tosi kiva tyyli! Hiuksiin tulee mainiosti lisää volyymiä, kun vähän pistää kaarelle. Itsellä vielä tallella kreppirauta suoraan 90-luvulta. Sillä kun vekkaa hiukset, niin menisi kevyesti viisikin päivää pesemättä, eikä rasvoittumisesta hiuksissa ole tietokaan… tooooki päänahkassa silloin jo huomaa.

    Onko Babyliksen lainekiharrin muuten myös tuosta päälipuolelta kuuma? Kärväytänkö näppini?

  • Johanna

    Söpöt kikkurat😍
    Mulla ei taida olla enää ysärin kreppirautaa tallella mutta voisin harkita ostaa moisen uudestaan😆😆

  • Jonna

    Voi hyvänen aika sentään miten kaunis olet! 🙂 Niin fresh ja onnellisen hehkuva! Videoita olisi kiva pitkästä aikaa katsella! 🙂

  • Marika

    Hei Miia, nuo kiharat ovat tosi hienot ja ajattelinpa tilata itsellenikin tuon laine kihartimen. Voitko kertoa vielä tarkemmat tiedot tuosta kihartimesta, niin tulee tilattua sama 🙂 Blogisi on muuten huippu, jatka samaan malliin 🙂

    • Miia Ezen

      Heippa Marika ja kiitos! <3 Se on Babyliksen Easy Waves lainerauta. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram